17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма полицаи, защото те охраняват гей парадите на Бабикян.

Полицаите ги занимават с откровени глупости, като тази да следят дали тези които кихат си стоят у дома и дали онези които не кихат, но са били с кихащ , са "примерни" домашни арестанти. Благодарете на НОЩ за това

losi patista i losa patna nastika ot predi 35 godini iznoseni patista stovat parzalka kato vali

като не работи съдебната система е така, но не искате работеща нали тъпи добруджанци

В с. Одърци живеят само тъмно лилави... Да разследват шофьора как е взел книжка... Както и хиляди други, като него....

Както 2/3 от депутатите са взели дипломи!

Ами да,качили са се в колата млади хъшлаци,шофьорът се е правил на Ники Лауда и резултатът е налице.

Сигурни ли сме, че не е ковид?

ИДИОТ!!!

Ковид е! Определено!

Младо гъзарче убива на пътя... Няма ли кой да озапти тези пишлемета, които са основни убийци по пътищата ни? Вижте статистиката: тези млади кретени със стари таралясници, както и тунингованите млади метреси на богати чичковци със скъпи джипове са причинители на над 80% от тежките катастрофи.

Ти нали си гледал по филмите - всяко село си има участък, диспечер, няколко ченгета и поне едно от тях седи с радара на главния път. А при нас няма такова нещо, една патрулка за няколко села, ти ми говориш за озаптяване... Те управляващите сигурно ако ги питаш ще кажат, че за първи път чуват. И че не могат да сложат до всеки по един полицай.

Полицаите ги занимават с глупости, като тази да следят дали тези които кихат си стоят у дома и дали онези които не кихат са "примерни" домашни арестанти.