Коментари - Момче в шокова зала на "Пирогов" след сбиване между тийнейджъри в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българи и българки женени или омъжени за цигани да си ударят взаимно по 100 тояги на голо.

На биячите мама и тате сигурно са големци ,които са създали уроди,биячите да ке намерят и в затвора в Бойчиновци.

Не съм вярвал че може да има отрицателен коефициент за интелигентност - до тези коментиращи тук се отнася

Бой бе вашата мамкя гадна трепете се, но призивът ми е към лекарите да не помагат в такива случаи а да оставят нещата в естествения си ход

Децата могат да присъстват онлайн в час през смартфона си. През това време съвсем спокойно могат да пушат трева или да предозират с алкохола на някоя квартална беседка. Това е живота - вече всеки втори ходи на някакъв вид боен спорт, където не се възпитава сдържаност, а агресия.

Децата са обсипвани с помия пошлост и агресия от всички страни. Това е световна тенденция А в България пък и наркотиците са повсеместни. Нито една партия , абсолютни нито една не казва в прав текст , че ще се бори с наркотиците. Тъй че случката в Лозенец е повече от закономерна .

Защо децата не са на училище, защото на държавата така и е по-лесно.

Ти си държавата също /така ли възпитаваш у вас/ , самият факт, че мрънкаш вместо да съобразиш, че е събота и няма как да има училище, дори и тогава, говори много за теб

НЯМА ДА ПЛЮЕШ ДЪРЖАВАТА!!! За рази държава дядо ми кашкавал от мандрите е крал! Сано и само да я има!

Ейййй, тоя ковид съвсем озверя!

Гад каурска, дегенерирала, бяхте хора като ви тъпчехме. Сега свободни и ви лъснаха голите задници.

Познавам я компанията. Тотална измет са. Самозабравили се лекенца на богати родители. Единия е племенник на виден депутат. Не лейте силзи за тях, това е идното поколение надрусани шофьори-убийци.

Явно пострадалото момче не е от компанията, щом са го били

Бързо оздравяване. Имам примери с подобни келеши, дето са големи биткаджии. В момента съм на 33 със здраво семейство и приличен доход и работа, а въпросните половината измряха, бог да ги прости, другите се чудат как да вържат двата края. Голям процент от тях останаха да живеят, както го правеха преди 16-17 години. Биричка в градинките и зрънчо е кулминацията и пика на деня им. Това, което искам да кажа е, че вярвам в кармата и, че всичко де връща. Ако някой юноша или с други думи тийнейджър чете това: “Не си съсипвайте живота, а го изживейте на макс. Много е кратък и минава бързо. Бъдете щастливи и не мразете, че от омраза няма файда. Като не е една мацка, ще е друга и вероятно ще е по-правилната.”.

Аз го тепах... щот го питам..днеска що е събота веее.аз искам да е петак...то кледа нахално...и кат го почнах..му изтресках кратуната та асвалта..

браво на младите ММейци, 100% са се били или за няко к..рве или за дрога...децата на новата средна класа от "елитните" квартали....

Моля съда да вземе под внимание че са се сбили без маски това са още 3 години към присъдата

Факти

Почти е сигурно, защо са се сбили . Обаче шоква зала си е сериозно нещо .

шокова ---

Мутафчийски е виновен!

Ша гу пишити ли и него на Коронката?

Ше го пишим на тъпаци като теб, Ганьо!!

Ако са му избили зъб, защо не...

Боя и шамарите са едно нормално нещо, ама малките дупета и това не могат! Или ще се изколят с ножове или ще се ритат в главите. Да връщат казармата и шест месеца ще станат членове на нато :)

Много ви е грозна "елитната" болница бе... как може да покажете тази снимка въобще? Бих ви посъветвал, от хорска срама, да пуснете снимка от рецепциата, от хирургически блок ли, от нещо което вдъхва доверие, поне визуално! Представете си, че някой не-българин види това? срам!

Пирогов не е елитната болница, а е масовата болница. Просто лекарите от маса случаи, дето трябва да се справят с тях, задобряват. После отиват в по-елитни болници.

Когато бях на тази възраст(а, не - даже и по-малък бях) постоянно играхме на война със съседните блокове и махали. И ту аз се прибера с разбита вежда, ту на нашите се обадят родители "ъъъъ вашия разби носа на нашия ..." ... ама после всички се хващахме и играхме футбол заедно! Бяхме си биткаджии, но към тая възраст започвахме да се осъзнаваме. И винаги, ама винаги на 200-300 момчета имаше един гад, дето не знаеше кога да спре. В нашия квартал това беше Десо. Тоя идиот си беше говедо от класа - биеше се не за чест, ами ей така, и все нападаше по-малки от него. Големите не ги интересуваше, а тоя вкара две момчета в болница. Слава Богу - след 20 години всички са живи и здрави, а Десо продава бракониерско уловена таранка от багажника на колата си и се чуди как да изкара два лева. Толкоз за ситуацията. Да се оправя момчето и да се връща в боя! А за злобарите видовден винаги има. Нормалните биткаджии не стигаме до там, и да удариш някого на земята е равносилно на върховното унижение!

Келеши - докарайте ги на жълтите павети и да го и пречукаме с камъни - и тях, и родителите им.

Винаги са се тепали момчетии, често са се с бивали махала на махала. Само педали не се тепат, за да не смачкат фасоните си.

Тия от лозенец не бяха ли безсмъртни?

Мрат от свръх доза

много грубо ....

Смъртни сме, някои учим, работим и сме стигнали чак до 27. Човешки. Без да сме коне с капаци и да слагаме под общ знаменател :) Поздрави на твоя квартал :)

Абитуриенти?

ЦИГАНСКИ МЕЛЕЗИ!!!

За 30 години демокрация България се върна в каменната епоха!

Нищо, важното е, че има банани. И 20 вида различни луканки. С еднакъв вкус, но все пак. И всеки може веднага да си купи кола. 20-годишна 4-та употреба, но все пак. Абе кой не скача е червен!

За подобни приказки при твоите хора се лежеше в Белене. Не си го забравил, нали? А иначе има луканки с различни вкусове, ама са по-скъпи от това, което си купувал. Има и по-нови коли, ама и те не са за тези, дето лежат по цял ден на кълката, че някой деуг им е длъжен

Само комуноидните могат да връщат стандарта на хората назад!

Щото много краднат!

Ето в този случай изразът "Простотията е смъртоносна." е на място, а не когато се говори за коронавирус. Децата няма какво толкова да делят за да са до такава степен жестоки, значи копират модел на поведение, култивиран в Мутростан!

Щом фъндукесата не е заплашена, няма страшно. Полицайчетата може и пръста си да не мръднат.

Ми НЕ Е сбиване можду тийнейджъри ако нападателите са били4- 6 ,а битият един.Това си е организиран побой, престанете да омаловажавате подобни изцепки защото утре на мястото на Милен на светофара ще сте вие а безнаказаните лекета пак ще са анонимни.

Значи хванете двете компании дето са се били, и ги вкарайте "доброволци - санитари" в инфекциозното отделение при болните с коронавирус, ега им дойде акъла в тъпата глава.

Ти вяро ли искаш да сложиш побойници-убийци санитари да наглеждат болни бе, тъпак. Утре сигурно ще предложиш педофили да охраняват училища. Няма ли край простотията българска. Отде ви изравят бе.

Тия гамени се чуваха през пет улици. Още от малки живеят като мутри.

Елитният квартал се напълнил с квартални побойници :D

"Сигналът за инцидентът е подаден …" … Това журналистите са невразумима пасмина. Правилата на българския език са им чужди - дай им на тях само пълен член - в никакъв случай кратък. Пълният член е символ на личната им значимост сякаш, те са властелини на пълния член и няма да се излагат с кратък. Представям си как новата СЕМкаджийка Бетина Жотева ще ги стегне сега, който си играе неправилно с членуването - глоба за всяко нарушение, три глоби - уволнение. Шегата настрана, но за подривна дейност по отношение на българската езикова култура журналистите трябва да бъдат санкционирани. Недопустимо е българското учителство да гради, а българската журналистика да руши.

За "инцидентЪТ" не съм много съгласен. Най-лесно може да се разбере, дали трябва да се употребява пълен член, ако съществителното, която се членува може да се замести с "той", дори и да не звучи добре граматически, но да се разбира за какво става въпрос. В случая, трябва да се замести с "него". Така че - не трябва да е с пълен член.

Няма какво да "не си много съгласен", абсолютно прав си според граматическите правила. Жалко е когато разни неграмотни селски идиотчета се опитват да изпъкват с познания, които нямат, и стават за смях като тоя с "Шегата настрана". Ама той Ганю си е така - дай му на него да заклейми някого, че да изпъкне него колко го бива, ако ще хабер да си няма от това, за което заклеймява. Фактът, че вече са му сложили плюсове, само говори колко малоумни неграмотници със същия дебелоок манталитет на големи разбирачи има.

Павелчо, не съзнаваш ли, че на отличния си български език всъщност си си "написал" великолепен АВТОПОРТРЕТ?!

И аз искам да се бия. Само трябва да видя на кой да си го изкарам!

Глупак, направо се обади на Кубрат Пулев и всичко ще е точно. Ще се биеш на воля, ще ти направи кратуната като войнишка манерка, после ще се лекуваш 3-6 месеца и всички ще са щастливи.

Хаха, кой е глупакът - някой, използвал идеална ирония, или ТЪПАК, който първо вика "глупак" и после бърза да демонстрира колко тъп, че не успява да схване ирония? А, тъпако?

Гледай да не попаднеш на мен, че здрав кокал и зъб няма да ти остане.

Още не знаят, че става и с ролетка или сметачна линийка.

Баловете почнаха...

не ни трябват вируса ние сами ще се избием от простотия

Казармата и ТВУ адаптираха неудачниците към заобикалящата ги околна среда! Появилата се без особенни усилия и революции свобода, стадото прие за слободия и....се започна кой е по в скотобойната!!

Само тъпак, изнасилван от "старите", може да изчвока подобна простотия.

На тебе ти харесваше, нали? Признай си, парцалесо ...

Ами на него и сега си му харесва.

Хаха, още две лекенца квикнаха по най-посредствения възможен начин - като повторят нещо, което някой друг е казал - да демонстрират как и те са чистили розичките с четка за зъби, хахахаха!

Тия гьотверенчета,като майките си и бащите си,които са ги пръкнали по погрешка, са бъдещето на умираща циганизирана България.

Само чакам някой байганювец да те нарече безродник и циганин, задето си посмял да кажеш истинската за ганювското племе.

Поне няма да е мръсна курва, лапаща рЕзани пипки като тебе, парцал.

Ето го, не разочарова! И в типичния ганювски стил - вулгарен, просташки, пълен с погрешни изводи и спекулации, ама като истински булгар напълно сигурен, че той няма как да бърка, колкото и малоумни простотии да бълва, хахахаха!

Истината боли. Няма възпитание, има простотия. Просто родителите пропускаме първите седем години. Като чета как се изказвате......

Яко агресивни за българите млади стари всички. Тегавия живот не е оправдание. Трябва да се оправи минимума на отношенията.

Не бе, как! Циганите са виновни, ние не сме такива, ние сме света вода ненапита хахахахаха

По-лоши от циганите са само курви като Павлетка, които им правят свирки ...

Хаха, засегна се, а, ганьо? Истината боли, ама понеже си прост ганювец, освен жалки простащини дръго не може да роди ганювската ти тарикатска кратуна, нали?

Истепайте се наркоманчета

Пак българи, нали?

ЦИГАНСКИ МЕЛЕЗИ!!!

Я върнете карантината, че де живеем що годе нормално.

Имам един любим френски филм от детството - Омраза. Там централната реплика беше - насилието поражда насилие. Най - големите отворковци, дето пораждат такива сбивания най-вероятно са преживели и много насилие преди това (не задължително физическо).

Теб май те е насилвал Вуйчо ти ? Знаеш как е ?

Май си жалък, прост ганювец, и обичаш да го демонстрираш? Знаеш как е, а, ганювец?

Поне не е мръсна курва, лапаща рЕзани пипки като тебе, парцал.

В интерес на истината насилваше ме. Знам как е.

И двамата ганювци чистосърдечно демонстрираха, че са типични ганювци.

Много агресия има сега сред младите....за съжаление

Единствено им се набива в главите, че имат права. Всички други имат към тях само задължения - учители, родители., общество. Да употребя модерната думичка - емпатия, за нея - нищо или почти нищо. Аман от "ценностите" на съвремието.

Изселване по родните места И вечерен час

не е проблем боят, а че някои идиотчета не знаят кога да спрат. единия лежи на земята в безсъзнание, другия го рита в главата - е това не е нормално.

Боже, ударят един шамар, на някой и веднага в новините. Хората винаги са се биели от векове, абсолютно нормално е да си ударят по един шамар, лошото е в днешно време, че се стига до крайности. Т.е тия днешните джендъри дори не могат да се сбият, както трябва.

изтрещяването и опростачването на нацията е необратим процес. вече 30 и кусур години.