Известна съдийка пусна под домашен арест задържания в мол Кленовски

Софийски градски съд наложи мярка за неотклонение "домашен арест " на Стефан Кленовски. Той беше задържан миналия петък при акция на СДВР в столичен мол, след което близките му се оплакаха от полицейско насилие.

Обратно в новината

Коментари - Известна съдийка пусна под домашен арест задържания в мол Кленовски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Междувременно от МВР стига да искат, могат да предложат промени в закона, с които да бъде въведен стандарт, за еди кои си членове от НК, да се прилага само "задържане под стража" или просто казано - в куша!!! Без никакви смешни причини за домашен арест или подписка заради циреи в задника, акне на носа, зъбобол от плюскане на кюфтаци, навехнал си кръста от лашкане на курви и т.н. Така съдиите да няма как да шикалкавят и точка по въпроса! ББ и ЦЦ имат цялата власт. Питам ги, какво им пречи вече повече от две години да направите такъв НПК и НК, че съдиите да няма как да си бъркат в задника и пишат запетаи във фрапантните мотиви за присъдите.

като си плащаш те пускат

Подкрепям ВИ

Точка 5 - наградата от БХК е напълно достъчна за да си направи човек изводите.

Дааа,време е ескадроните на смъртта да се задействат.

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Къде сте всички вие Бойко, Цветанов, Велчев .... Как не ви е срам. ПОЗОР!!!!!! Как можахте да допуснете подобно нещо с пускането на този престъпник под домашен арест!? Каква е тази съдийка!? Откъде се пръкна този български правораздаващ присъди БОКЛУК!? Реве ми се! Крещя! Подло, мръсно корумпирано племе! Съдийката вън от системата, вън, вън, вън...... ВЪН!

Айде успокой малко топката! Стига си се пенил....

...като червен пожарогасител...

аиде прочети малко устроиството на държавата за да разбереш,че съдебната система е независим орган в една демократична държава.от 22 години в българия се създаде една патова ситуация''крадеца трябва да вика дръжте крадеца''

"Аз пък бях добро пионерче, а после комсомолче" казал онзи Янев, Петров, Маргин 1, маргин 2 и прочие невинни в БГ

Стига сте плюли полицията! Тя си върши чудесно работата! Хваща престъпници, убиийци, крадци и наркопласьори, но съдът ги пуска! Съдът е корумпиран, или ако нее - няма достатъчнво добри закони! И все пак, при положение, че виждаш, че пред теб стои абсолютен убиец, престъпник и рецидивист, как е възможно да спазваш някакви изисквания на закона, според които трябва да го пуснеш?! Винаги съм се чудила как спат спокойно онези мазни, подпухнали, търбуси - гнидите Марковски /баща, пък и син/, които защитават в съда (и то доста успешно) двойни и тройни убийци, отцеубийци, майцеубийци, братоубийци, изнасилвачи и педофили! Кажете, господа, раждани ли сте от майка? Имате ли някаква съвест? Имате ли морал, или само парите са от значение за вас?! Как спите спокойно?!

Да бе да,полицията не събира доказателства по установения ред, полицията няма пари(или не и се харчат) за да осигури правилното съхранение на вече събраните доказателства . И после казваш съда бил виновен.

Проблемът всички го знаем и той е МВР. В полицията тотално не се работи. То търтеи е много мека дума. Пази боже да ти се наложи да опреш до тях. Гонят те ! За това ЦЦ толкова реве - за да отбие проблемите на друго място. И понеже народа ни (малко тъпичък) не знае и не иска да разбере къде е проблема и оплюва съда - ЦЦ го използва много умело.

и ти няма да работиш като видиш как си правят съдиите гаргра с работата ти.

Съдийте да не се оправдават с многото дела. Това е защото не ги решават навреме. Бандитите не трябва да са в къщи, а в ареста и затвора. Тези които са търсени от Интерпол трябва да бъдат депортирани в кратък срок където ги искат.

2 часа под домашен арест...Стигат за да бутне пачките където трябва...от благодарност към съдийката...

Мани тези дипломи.Не сте ли разбра ли ,че образованието не прави човека по-почтен,по-справедлив ,по-човечен и т.н. морални категории.В случая само от хипотетичните обвинения,а те не са безпочвени и не са направени от Сульо Пулев този престъпник трябва да се остави в ареста.

Kалинка има диплома,е фалшива но диплома,така ли е.значи между дипломата на калинка и на тази съдиика няма разлика.дипломата не пуска престъпниците на свобода,съдията (човека)ги пуска.

Не може да нямат интимна връзка. Какъв мъжага! Стигнахме до метафората за връзката съдии и престъпници...

Към "скромна35" : Всяко нещо си има цена - при висшите съдии, ГОЛЯМА ЦЕНА !

ако Нейна милост съдия Тодорова се вслуша само в италианските претенции за "БЕЗБРОЙ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ", то трябва да предаде Човека на ИНКВИЗИЦИЯ !?

Браво бе съдийката...колко ли народ е разплакал този, ама ние сме си готини с на'ште ..пазиме си ги, да не се разболеят, че то така става обикновено като ги сложат на съдебната скамейка:))))

Докато не се изметат всички назначени чрез и от Гоце и ДС магистрати и др, служители в държавата с влияние--управия няма да видим! Така, че платените драскачи, като -10 идр.п.--да се радват!!!

Не ставай смешен бре! Кой на тия тролове като "-10", т.е. "Анти" и подобните ще им даде 5 стотинки... просто разочаровани дедовци от вида - "пролетарии-хейтъри" - хахахах Между другото съм сигурен, че са не повече от 3-4 човека, ама правят калабалък под различни имена...

Ами какво чакате още? До сега ви пречеше кой ли не/включително и Марсианците/. Сега-"Вся власть совэтом" . Та даже и президент си имате.Така ,че действайте а не мрънкайте. Ха да видим каква ще я надробите.

И ЗАЩО ДА НЕ ГО ПУСНЕ под домашен арест или под гаранция? Пускането под гаранция не значи, че не е виновен. Това е само предварителна мярка за задържане. При делото в съда ще се установи дали е виновен или не. Полицията като има данни, че е престъпник - да му заведе дело и да повдигне обвинения - да заведе дело и да видим тогава какво ще докаже прокуратурата. Май само се вдига шум за да се отклони вниманието от ИЗДЪНКИТЕ на полицията през последния месец в Перник и Мировяне. Вие питате ли се ЗАЩО полицията ходи да го задържа в МОЛ публично, щом като човека живее на известен адрес, има ресторант и не се крие. Защо се правят циркове? Явно целта е нещо друго, а не борба с престъпността.

Ако тоя Кленовски беше източил нейните сметки, дали щеше да бъде така? Такива като тая мърла нямат място в съдебната система, но уви тук е България. Сега му е времето да се провери имотното състояние на тая кифла.

Тази съдийка била отлична ученичка и студентка, човек на годината, изпреварвайки фолкдивите Галена и Милена, избрана за юрист на годината с неприключени дела, за които е наказана, отлична домакиня и прекрасна съпруга. Може дори да свири и на цигулка... Но не е съдийка на място

Май вие се престаравате след като без да сте запознати с материалите по ареста се произнасяте за съдията че не е на мястото си......Нали трябва да се плюва......

тоя бандюга - точил от чужди сметки и сега налива в сметката на съдийката. Една бърза проверка за имотно състояние на нея и целата й рода. Сигурно ще блеснат интересни неща!

ДО 11234. ПРЕСТЪПНИК НИКОГА НЯМА ДА НАПРАИ КАКВОТО И ДА БИЛО СРЕщУ МАГИСТРАТ. ТОВА Е ПЪРВОТ, КОЕТО НАУЧАВАТ. МАГИСТРАТИТЕ СИ ЖИВЕЯТ ПРЕКРАСНО. МАЙСТОРИ НЕ ГИ ЛЪЖАТ, ЛЕКАРИТЕ ГИ ЛЕКУВАТ БЕЗ ДА ИМ ПОИСКАТ СТОТИНКА. ДА СИ МАГИСТРАТ , ТОВА ОЗНАЧАВА ДА СИ ЖИВЕЕШ В РАЯ , ПОСЛЕ КАКВОТО СТАНЕ.

тогава защо "сфитнаха" голям прокурор,защо съдийки трепепят от нерви и страх, когато произнасят 5-10 годишни присъди на изверги ?! Не им завиждай, мушморок, седни ти да осъдиш некой, да те видя как ще се оакаш !?

Не мога да разбера, като е толкова "професионална" българската полиция, защо не е хванала един съдия за подкуп????!Само се пускат в пространството думи за българския народ, опа овце, и гледай какво надбекане става.БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Недостойно е, че госпожа съдийката по този начи си разчиства личните отношения с Цветанов, за сметка на окрадените хора! Тя няма да съди Цветанов, но го слага на пачи яйца МВР да пази този крадец! Как ще си храни децата, като не работи? Е, това вече намирисва и на корупция в съдебната система! Май въобще нямаме съдебна система! Излагацията пред Европа ще е голяма, тъй като този бандит ще избяга без да получи правосъдие за открадните 15 милиона евро.

Някой от "многознаещите" тука може ли да сподели в Америка, колко биха му дали на тоя. Все си мисля, че разликата от тука няма да е голяма. Ама давайте споделете знам ли.

Имай предвид, че там ще има и: 1. неизпълнение на нареждане на полицай 2. оказване съпротива при задържане 3. обиждане на служебни лица при изпълнение на задълженията им 4. нанасяне на телесна повреда на полицак при изпълнение на служебните му задължения 5. опит за прикриване на самоличността и т.н. и т.н. Само дотук вече ги има 10-тина годинки. Там полицаите и съдиите въобще не са тъй милозливи към бандюгите.

Но заедно с това ще има пълно разследване на думите на жена му, на действията на полицаите, на липсващитеаписи на камерите....

Така е, само че като познаваш Закона толкова добре, винаги може да намериш вратичка в него, както във случая, само и само да направиш напук на опонента си - в случая Цветанов.

denip

"Тя беше обвинена от министър Цветанов, че работи за организираната престъпност, защото не наложила арест на наркотрафикант (оказа се, че всъщност е осъдила Васил Маникатов, докато е бил в затвора за друго престъпление, затова не се е наложило да прилага тази мярка - б.р.). " Е-ех, Цветанов, Цветанов, пак си се излагал глупашки!

драги ми denip, ако беше написала мотивите присъдата щеше да влезе в сила и тоя гад да излежи и полагащите му се по тази присъда още 3 г. С това си действие тч му ги е спестила.

?????????///Това че сте прочели малко"правна" литература може би не ви прави юрист......

По-скоро липсата на мотиви пречат на адвоката му да обжалва присъдата,тъй че оня си седи в затвора и чака, и чака, и така до края на присъдата. Ама Великия Цецо пак е дал грешно указание.

Наистина си скромна!Пази боже от образовани хора с добри познания по професията,които обаче прилагат тези си знания не в полза на обществото.Тогава наистина става страшно и ще е по-добре да не бяха толкова можещи,защото тогава крехката демокрация става лесно прецаквана.

О, я стига глупости! Да завършиш с отличие не е голямо постижение в България, аз също съм го правил. Да бъде избран някой за шеф също не е постижение. БХК пък ми е органично противна организация, защото съм що-годе почтен човек. Като не и харесва работата, да се заеме с нещо друго! Не може някой с фалшиви документи и обявен за международно издирване да се оставя под домашен арест.

сър

БУЛГАРИСТАНЕЦА Е ТЪП И ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА, ОСОБЕНО ЖЕНСКИЯ СЪСТАВ. ЩО ТРЯБВА АЗ ДА ПЛАЩАМ ЗА МАЛОУМИЕТО ВИ?

не си разбрал, че можеш да напуснаш ли бе, брато? Айде давай към народ , който си нарочил за по-умен, ама , моля те, бе, побързай

Гади ми се само като чета за тази "справедлива "присъда.Представям си как се чувстват полицаите.Нямало да се укрие!Нека си седи на топличко. милия.Никакъв проблем да се покрие ,щом има фалшиви документи ,ще си набави други.

ЦЦ може с пълно право да нарече сладващата си акция - М.А.Р.И.А.Н.А.

С нетърпение чакам кога ще настъпят по мазола някой магистрат - я да го оберат, я да го пребият, я нещо друго да направят. Тогава те ще разберат какво им е на хората от престъпниците.

Съдебната система вони от корупция.

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Къде сте всички вие Бойко, Цветанов, Велчев .... Как не ви е срам. ПОЗОР!!!!!! Как можахте да допуснете подобно нещо с пускането на този престъпник под домашен арест!? Каква е тази съдийка!? Откъде се пръкна този български правораздаващ присъди БОКЛУК!? Реве ми се! Крещя! Подло, мръсно корумпирано племе! Съдийката вън от системата, вън, вън, вън...... ВЪН!

сър

ОВЦА!

Тая съдийка е яко корумпирана.

Кога ще има осъден съдия, прокурор или адвокат за корупция??? Те дори вече не се крият от кумова срама. Прав е ЕС да ни атакува за правосъдието ни, т.е. кривосъдието ни.

Браво на тази.Први си каквото иска и никой не може гъг да и каже.Затова сме на този хал.Изобщо имаме ли правосъдие в Б-я.Да и осъден някой мафиот????????Всички са НЕВИННИ.

Е сега е момента Цецко вместо да реве да строи парламентарната група на ГЕРБ и да оправят пропуските в наказателния кодекс,защото дори и футболните съдии се съобразяват с правилата на играта когато свирят спорен мач. Иначе лобистки закони се пишат и приемат от днес за утре а такъв от който всички и най-вече Цецко се оплакват не са го бутнали вече толкова време,е може и нарочно да не го правят...

Големи сте тъпанари, хал хабер си нямате от право, а се тръшкате... :D "Тя беше обвинена от министър Цветанов, че работи за организираната престъпност, защото не наложила арест на наркотрафикант (оказа се, че всъщност е осъдила Васил Маникатов, докато е бил в затвора за друго престъпление, затова не се е наложило да прилага тази мярка - б.р.). " Четете на тъпия цвък цвък тъпите изказвания...

наистина си тъпанар! Ако беше написала мотивите, присъдата щеше да влезе в сила и тоя гад да излежи и полагащите му се по тази присъда още 3 г. С това си действие тя му ги е спестила.

Тая кифла го пуска, защото не е достатъчно, според нея, че има европейска заповед за арест и, че е хванат с фалшив паспорт!!! Корупция,корупция - твоето име е български съдия.

Тодорова,Тодорова,засрами се!

Прочетох народните изказвания!И ако бях млад щях бягам,бягам,бягам!

Всичко това какво и пречи да играе контра на Цветанов.

ако ще и със 7 да е завършила, това не означава категорично, че е почтена и добродетелна! По-скоро е очевидно, че е впрегнала потенциала си в неприемлива за обществото посока.

skromna35

Не, но означава поне, че: 1. НЕ Е ГЛУПАВА (като някои фискулт...) 2. Е ОТЛИЧЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Ха сега се замисли какъв е шанса точно тя и точно СЕГА (дето Цв.Цв. й се нахвърля като хрътка!) да не спазва ЗАКОНА и да не е изрядна!??

Е това , вече е очевадно , че съдебната система прави контра на правителството, който не го вижда е идиот.