Каракачанов: Позицията ни за Сирия е балансирана

Проектите за модернизация на авиацията и на Сухопътните войски ще бъдат подписани от министъра на отбраната и ще минат за междуведомствено съгласуване.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Позицията ни за Сирия е балансирана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

, s kakvo 6te se vkluchim ? Vlastta v Balgariq moge samo da krade I obikalq sutre6nite blokove.

Баланс на каракачанско прасе значи,зурлата е в европейската,богата копаня,докато останалите му телеса и дреболии ги гъделичка Путин в кална и окензана , колхозна кочина!

А,сега да си представим,как Каракачанов е известен за удара на САЩ,Англия и Франция,как на часа се бил втурнал да докладва на Путьо за угрозата!Малее,а нема таков предан лакей!

На Каракачанови и Джамбаски ,колхозни свине никой не би разчитал да дадът някакакъв полезен продукт,освн отровна ,руска ,жилеща сланина!Свинското разкрачване е специалитет в московските ресторанти на Путин!

Прощавай Кара, забравил съм те!

Човека се изтърва като херния. Не са ни канили.........мале мале мале

И да бяха какво, колбаси ли щеше да пускаме от небето?

Ние удари само можем да понасяме,

Ние бяхме "Приятелите на Сирия" на Хилари Клинтън, в Правец с благословията на българското правителство сирийската опозиция планира гражданската война, при която загинаха десетки, ако не и стотици хиляди, християнски църкви и манастири бяха разрушени, убити или прогонени християни от първите църкви на Христос, говорещи арамейски, неговия майчин език. Ние сме съучастници, с арабите мюсюлмани срещу християните в Сирия. Да оставим настрана, че т. н. бунтовници в по-голямата си част не са сирийци, а мароканци, алжирци, суданци.

Позицията на Каракачанина наистина е балансирана:150 кила отлево и 150 кила отдесно.

Може би трябва да сме обидени, че не сме поканени? Как може толкова глупости да говори един вицепремиер и министър на отбраната? От Каракачанов очаквах повече. И той падна на нивото на ГЕРБ.

Какво военно училище, какви удари бълнувате нещастници! Тиквенски пиар акции!

Ха, смешник! За какви удари да ви канят вас?! Освен да ви намятат толупите вместо бомби!

Каракачане знаем, че ни държат за пушечно месо- останалото са вашите шмекерии и подлизурства към запада. Яхнали са всички политици народите си- но скоро ще настанат други времена. а вий бягайте на запад при ,,приятелите ,,си на които сега слугувате и принасяте народа в жертва.

Амчи те и кучатта на село вечи разбрафа чи сичкити сти руски кавали

На кюфтета и бира ще те поканят, само за това ставаш. Иначе УСА, Англия и Франция са си врагове на Германия, Италия и България още от II-та св. война и никога няма да бъдат приятели. Едните са евреи, а другите Арийци.

, че не са ви поканили, че ако ви бяха "поканили" щяхте да приемете безропотно!!!, а пък те са умни и знаят, че ще ги ПРОКЪЛНЕМ и тях и вас, та всички заедно на КУРБАН да станете!!! Удар срещу всяка суверенна държава на този Свят е удар срещу НАС!!! Дойде време РАЗДЕЛНО!!!- Народите се разграничават от БЕЗУМИЕТО и ГЛУПОСТТА на "своите" елити!!! Писна ни да живеем във вашите лъжи, които не са наши!!! Писна ни да ни осъждат за вашите измами, които не са наши!!! Писна ни да плащаме грехове от 10-те божи заповеди, които не са наши!!! Писна ни да плащаме вашите ДЪЛГОВЕ, които не са наши!!! Писна ни да сме отговорни и да се срамуваме от вашето слабоумие, което не е наше! Писна ни от вашето покорство и желание за слугинаж, които са ни чужди!!! НИЕ сме ви ОПОЗИЦИЯ, такава каквато никога не сте имали преди, а и никога не сте си представяли, че ще имате!!! "Системата" ви на манипулация не работи вече за вас, работи срещу вас!!! Вие сте ОFF SIDE!!!

Ще ни поканят когато потрябва да се удари с гол г*з.

Кой да ни кани бе Туземец, първо ние имаме два самолета от които единия не работи и е за ремонт, второ не е редно да се съпричастни към такова престъпление.-Шишок такъв

А с какво ,с прашки ? Та Сирия има много по-добро въоръжение от България ,ние сме жалка картинка ...!

Господин Министър мога да правя пражки от ластик мога и да ти набера маистори на хвърляне с прашки поканете ни и сме готови да отидем с братята хамериканци в Сирия да мятаме и ние и да докажем солидарността си.

И от името на кой ще участваш в тази показна безсмислена акция?

Със какво ще участваме,със прашки ли ,:))))))>))

Кой да та покани бе? Не се ли виждаш - бивше ченге от ДС, руски слуга.

"...нито са ни канили да участваме в подобни удари, нито са искали някаква подкрепа...", нито ни броят за някакъв фактор. Не ни отразяват въобще, освен ако трябва да послужим за маша.

Проблема е че на запад живеят и управляват умни хора! И те за това знаят ние кой сме! Виште президента!!!!

Какви умни хора,бе? Умните не разпалват ядрена война.Те нито са умни нито са отговорни.

Не обичам комунистите. Но гледам тоя шопар и го поставям за сравнение до стегнатия ген.Добри Джуров, който тичаше по 20 км с войниците и ми става тъжно за тоталното падение на армията ни.

То ген. Добри Джуров самоволно бе наредил да сипват малко йод във водата на войниците и по това се разбра, че има нещо - това покрай Чернобил. Само че облака бе реално почти в обратна посока и най-пострадал бе Беларус и малко към Русия.

Балансирано наведени, с главата към Берлин, с газата към масква.

Този е цар как от нищото да направи новина и да спечели заслуги. След бдението над китайската космическа станция, сега се сърди, че не са поканили славната българска армия сред бабаитите. Ако бяха ни поканили, направо щяхме да свалим Асад. Но от друга страна добре, че не ни поканиха, само да хабим бензин дотам и обратно - така че реализирали сме едни икономии за войската в техника и жива сила. Във всички случаи ние сме на кяр.

Слава на Русия ! Да живее Путин ! Долу престъпленията на Запада !

Та викаш България къде е тука????

разбирайте "вкарали са ни го и в устата и отзад...как и да мръднеш..."

Нема с кво освен с джапанки за полевите бани. Ма то като гледам само "съюзниците" ни най-държат да сме само с джапанки.

не вдигаи ръка срещу руснака !

ТРЪМП: --Операцията беше ''перфектна''??? Само където , 72% от изстреляните ракети , бяха свалени !?

а бе сульо, какво ще удариш? с шкембак или с ракия по масата? хахах

Iivanov84

.

Не ни били поканили в ударите срещу суверенна държава, а..? И това не го оценявате като отлична новина?!

Iivanov84

тоя що не спре да се обяснява,кой ще те пита за нещо тебе бе дс ченге

той е едно страхливо прасеподобно, скрило дебел шкембак зад едно бюро в някакво тъпо мизерно министерство, в мизерна страна, в която хората умират от глад, бедност и мизерия....и тихичко шепти тоя идиот, ама тихичко да не го чуе някой колко е балансирано прасешкото му меню, ама тихичко си го шепти, да не го чуе някой и да му вземе манджата от под носа

Предложение за бомбардировка: Ще те качат на самолет и ще те сложат на тоалетната чиния. От страх да не ти свалят самолета ще им дрискаш на главите.

За какво да ни канят, пък и работа ли ни е да се бутаме между шамарите? Какво бихме спечелили от участие във война? Нищо добро, но пострадали може да има, да не споменаваме колко средства биха отишли на вятъра. Щото и да ни поканят, когато се разпределя баницата, ще забравят за нас. Както стана с либийския дълг, който така и остана да виси и никой вече не говори за него.

каква покана какви пет лева, то нали самальота е на поправка

Позициите ви са според това какво ви кажат.. Та преди дни каза че ''никой не ние уведомил и не е поискал да участваме'' а сега приказваш как са ви запознали за удара дни преди това и вие никаква позиция не показахте ама сега подир дъжд качулка пак се хвалите.. Разберете че позиция може да имате от името на България ако сте спечелили поне 51% от имащите право на глас..

Абсолютно неадекватен русенски ром. Който при Цв. Ризова обясняваше как 2001 сме си били нарязали нападателните оръжия, с които сега на тоя етап сме щели да се включим.. Къде е Сирия, къде е България.. къде са му на тоя ракетите. Пълен абсурд и тотална имитация на "отбрана"

ми то да се биеш в сирия си иска ду.пе! не е като да биеш 70 годишни ханъми на българската граница!

И за какво те биха???