17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисли мъ-ъъничко преди да пишеш. В БГ младите са ваксинирани фул (за какво ли не). Дъртите също, ваксинирането беше задължително!! А и преди ковид истерията в БГ смъртността беше на ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА. Така, че другаде е зарито кучето!

Направо да започват тестовете върху ваксърчетата, те и без това са готови на всичко само и само някой да ги набоде.

Има далеч по приятни убождания отколкото със спринцовката, но за да се избегне риска убожданията със спринцовката са необходими. По мое вътрешно убеждение съм бил винаги между първите по време на цялата ваксинационна кампания защото сигурността трябва да е на първо място.

Браво, най сетне, щом пристигне у нас, ще съм пръв на опашката, защото обичам сигурността. Само дано да се случе преди да ми е изтекъл бустера

Ще бустеризираме орките с МОРДОРНА!

Бустер на бустера на буФера ... Имаше една соц-песен с припев: "И ний въврвим, вървим, вървим, вървим нататък, и няма край, и няма край на шир и длъж..."

"вървим нататък" - вървим към хоризоонтаа:) За гонещите хоризонта - честито

вървим към светлото бъдеще огряно от светлината на евроатлантическите ценности

искам само 2-3 процента от печалбата - това вероятно е няколко стотин милиарда

Хайде след две-три седмици да сте готови с резултатите, че ваксоманите душа берат!

Как все алкохолици, пушачи, редбул маняци, наркомани и еазплути дебелаци ни обясняват колко е вредна ваксината.

Я си погледни официалните пропагандатори на ваксините и се скрий в миша дупка. Склеротици, изкуфяли бабички, извратеняци и какво ли не още!

Виждаш ли? Ние всякаквите му там алкохолици и наркомани ще си умрем от каквото ни е кеф. Пък с "ваксините" ви намериха цаката на вас здравословните. Не ни щат да пълзим по тая земя и това е! Малка им се вижда за шепата сатанисти, та бързат да ни уморят всичките.

ще ще ще ще как пък страните в които живеят по 80-100 години всички са ваксинирани с/у какво ли не, а в тия дето на 60 години те пишат пътник - има няма някой ваксиниран с/у Шарка и то от старото поколение... странно...

сега ще ни уморяват ли или ще ни размножават. Аре кажи Гейтс ли е звяра или Мъск който казва, че сме малко и иска да ни чипира и размножава, че нещо се обърках.

То ще изкараш че то ваксърите сте под 1% от населението - то непушачи, то непиячи, то ненаркомани и недебелаци. Не останахте бе човек, но пък сте много кресливи.

вЕрно ли под 1%? А стига бе... как го сметна? Броиш ли до 10 поне?

Какво има да и тествате бе, ваксърчетата и така ще я лапнат като топъл хляб

Абонаментни планове ще има ли? Бодеш 4 и получаваш 5-а задължително(и) безплатно.

Омикрон трябва да се спре, че иначе ще ни развали алъш-вериша.

Не ваксиниране, а иглотерапия направо!

Боц, боц, боц. И така до края на света. хе-хе

Ама цигари павкаш по кутия на ден

Всеки има право да избира с какво да се трови. Ама никой не те изнудва да пушиш, нали? А с така наречените "ваксини" направо ни заливат отвсякъде.