Мнозинството намали мандата на членовете на КЗК година преди края му

ГЕРБ и ДПС обвиниха властта в стремеж да овладее поредния регулаторен орган

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това КЗК е не върши нищо, а когато все пак прави нещо е пристрастно - по поръчка на ГЕРБ/ДПС. Напомням, че председателя на КЗК е съпруга ва бивш конституционен съдя - обикалящ TV студията в подкрепа на ГЕРБ, а синчето е виден депутат от тяхната парламентарна клика!

Започна да става супер досадно единството на ГЕРБ с ДПС. Трябва ли да припомням на бившите "недосегаеми управленски величия" как мачкаха всякаква опозиция, как приемаха всеки мошеник за техен, като престъпния кмет на Созопол, стига да вика "Бойко е велик" и как целенасочено турботулупабоко съсипа дясното в България в лицето на ОДС и Реформаторския блок. Днес герберите врещат на умряло и в истерия да съборят правителството. Знаят мръсниците, че от края на лятото парите от Европа ще потекат и партийката им ще се пресели масово при Петков и Василев. Затова реват.

Ще се преселят при Киро и Асен ??? Ти чуваш ли се какви простотии бълваш ?? Искаш ли да ти кажа, че твоите Киро и Асен съвсем скоро ще тропат на вратата на ГЕРБ, за да ги спасяват ?? Ти още ли живееш в изкривената реалност на твоите фалшиви герои ???

Хзубава работа правят Нашите момчета ! А Дуловската да спре да се прави на Опозиция , нейните хора , а и мъжът и той беше в схема и стана милионер ! Щом ГРОБ и ДПС скачат на Правителството , всичко върви добре и към 4 годишен МАНДАТ ! Смело Корнелия и напред , БСП и много симпатизанти са с теб ! ГРОБАРИТЕ да се връщат в Гроб , тяхната Тиква в Зайчарника !