Много полиция около Рилския манастир: Почетен караул посрещна царското семейство (снимки)

Причините са две - очакват се много поклонници в обителта заради Голяма Богородица по стар стил, както и цялото царско семейство за 80 г. от кончинаха на Цар Борис III

Обратно в новината

Коментари - Много полиция около Рилския манастир: Почетен караул посрещна царското семейство (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

въпросните хорица от снимките в нашата република са най-обикновени хора като всички тук, от дек на дек от къдя на къде ще ги посрещат с почетен караул Оставка на тия шарлатани които допускат това

Най-големите "републиканци" в коментарника, са всъщност най-обикновенни руски парцали, които така и не могат да простят заслугите на Негово Величество Симеон II, който благодарение на личните си контакти сред монархийте в Европа, вкара България в НАТО и ЕС. Ето това руските гниди не могат да простят, и се правят на "републиканци".

Гуям афтуритет на Монката Дървояда, старшинка от американската армия, та продаде ордените на дядото преди да го командироват в РБ. Където балъците му напълниха празната торбичка.

Това вече е прекалено! Да се отдават държавни почести на хора, които нямат това качество! България е република и това трябва да е ясно, княгини, князе и тем подобни сега нямаме! Те могат да си се самотитуловат, но медиите и власт имащите не могат да употребяват тези измислени титли!

Аз се бих за чиста и свята република А сега с униформи на нашата чета козируват пред кого ? Малко срам ли, достойнство нямате ли ?

Той Апостолът на Свободата не се е изказвал ласкаво и за пРоссия, а теб като те гледам, на патрЕот-иZрожденец ми намирисваш ....

там ли отиват данъците ми?

Спокойно, твоите отиват за издръжка на Путан ....

Като чета форума и ми се плаче.....мнооого изпростя народа!!! Само злобни коментари от малки тесногръди душички. Душички без знания, без ценности, без бъдеще. Бог да пази България, Бог да пази царя и царското семейство.

Оплюването на Сакскобургготската династия е руска опорна точка! Негово Величество Симеон II благодарение на личните си контакти сред монархийте в Европа, вкара България в НАТО и ЕС, а това руските гниди не могат да му простят. Ето защо е тази злост към царското семейство.

Тая пезвентия Калина там ли е?

Олеле и Калина е там! Кога е отрезняла? Обаче не виждам папагала и кучето, може би сега те са нафиркани???

най-вече са страшни пердета

Продукт на инцест, наркотици и много алкохол....

Царското семейство? Ама чакайте, България не беше ли република доскоро, кога върнаха монархията? Ми съобщавайте ги тия работи, де!

А като България е република значи всички трябва да са със звание мутра на републиката така ли?

Стига с това царско семейство! Колкото и да харесвам цар Борис III, България е Република и тези въшльовци са негови потомци, но не и царско семейство.

А мутрите какви са на България? Лидери така ли? Ти до кой клас си учил че ти харесва мутра да те командва и да те краде?

Хайде престанете да царосвате и княгосвате някакво дегенерати! България НЕ Е монархия. А почетният караул да бъде платен персонално от тоя който е наредил присъствието им там!

А какво е България, като не е монархия? Мутренско ОПГ, така ли? Дори и сега да не е монархия е била монархия и това е историята на страната. Дай и Левски, Ботев и останалите да ги изтриеме от историята. За тяхното честване кой предлагаш да плаща парадите? Потомците им, така ли?

Църквата не празнува Успение Богородично на 28.08. от повече от 60 години. Не пишете глупости. Само старостилците празнуват сега и БПЦ се разграничава от тях.

А църквата да не е политическа партия че да се ръководи от политически решения?

Симеон не е виновен . Управляват ни национални предатели които се разпореждат с достойнството на българите по най-циничен начин. Долу антибългарската престъпна и лъжлива клика която обезличава Държавата и продава националните интереси.

Кой нареди почетен караул на един мошеник, осъдил собствения си народ и държава България за 3млн. лв. защото му е забавила разрешението за изсичане на огромни масиви вековна гора, които продал в чужбина. И на това нищожество вие му слагате почетен караул, имате ли малко достойнство, господа управляващи? Съвсем мъничко, за да изгоните тези самозванци, грабещи от националното богатство??? Кажете името на наредилия държавни почести на самозвани рептили.

Ако искаш да сложим почетен караул на рождените дни на мутрата Борисов и всички останали боклуци които ни откраднаха държавата? Не виждам какво те бърка каво прави царя със нещо което си е негово, а не твое, вместо да те бърка това как мутрите ни откраднаха държавата при приватизацията и конкретно откраднаха дяловете ни в държавата от всеки един от нас. А щом царя е осъдил България значи е бил прав. А ние ще плащаме на защото царя е осъдил държавата, а защото мутрите са му нарушили правата. И аз ще осъдя държавата за това че мутрите ме вкараха противозаконно в лудницата по поръчка.

А бе, Венци, що не се разкараш от форума и да ходиш да въртиш ми....ти на твоите господари царедворецо? Пишеш едни и същи глупости, защо си мислиш, че някой го интересува мнението ти.

Даваха ли алкохол?

Не, взимаха рекет

Благодарен съм на Симеон Сакскобурготски, че уби по особено жесток начин монархическите идеи в България.

БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА И НЯМА ЦАРСКО СЕМЕЙСТВО , ЦАРЕ , ЦЪРКИНИ И ДРУГИ ОТЖИВЕЛИ ПРИДАТЪЦИ НА НАРОДНА ХРАНИЛКА !!!

Ако има жив кръвен наследник на император Фружин Шишман или цар Константин Втори Асен, с чиста съвест бих гласувал за Монархия. Народ който няма минало, няма и бъдеще.

Няма нужда от заучени глупусти. Първо кубургите не са с руски призход. Второ много народи (държави) без история са едни от най напрдналите технологично - САЩ , Израел , Тайван. Няма нужда от зазубрени училищни фрази. Историята независимо на кой народ е добре и е интересно да се знае за да не се повтарят грешките които са се появили. Но бие българите като най големи тапанари никога не го правим. За пари сме готови да продаем всичко и всеки. Това нашата история го показва -> справка - Левски , баташкото клане , падането под турско робство , и още много. И пак нашата историа показва че над 500 години нямаме собственно правителство !!!! Или турци , или гермаци ,или руснаци , или амариканци ни казват кво да правим.

Царкити няма, но църкини мишки колко ти душа сака.

Само мутри има в България и само те трябва да са на държавна хранилка нали?

Става въпрос?!?? Групата рептили, които окрадоха страната? България е република, а един от представителите на тази групичка дори се прави на премиер на тази република за известно време.

А къде е връзката между република и мутри? България е едно мутренско ОПГ и мутрите а не царя ни окрадоха по време на приватизацията като откраднаха дяловете ни в държавата от всеки един от нас. А царя си взе това което си е негово по закон както и всички останали. Не виждам какво те бърка това което не е твое

По кой закон е негово ? Кога царя е купил нещо ? Или баща му ? Аман от прости слуги български

България е република. Няма царе, царчета, принцеси, княгини и всякакви други такива боклуци. А този дърт мошеник трябва да бъде изритан от страната ни. Защо онази алкохоличка не е в затвора ? Нали законите са за всички ? А кретена, който е пратил националната гвардия, на частно сборище от мошеници, също е за затвора. За гавра с държавни служители.

Прав си няма царе и княгини в България, има само мутри и мутреси и националната гвардия трябва да прави паради само на мутренски сборища, за да не се унижават държавните служители, защото това е голяма чест за тях да ги командват тъпи и крадливи мутри

Лично на мен статията ми прилича на платена , подплатена от отбор знаещи тролове, които подкрепят "Царя" и "Царското семейство". Конкретно за тях моля да ме просветят, без излишни обиди и високомерие, кога и къде е коронясан С. Кобурготски за цар и на коя държава е станал цар, защото поне за това съм сигурен, че не е на България! Предварително благодаря за културните отговори.

Могат ли да ми обяснят какъв е този почетен караул на РЕПУБЛИКАТА пред дрисливия дъртак, дето е бил царче на 6 годинки и после са го изхвърлили от страната като парцал! Някой в тази държава изобщо мисли ви какви идиотии върши? Правилно направиха руснаците и румънците - сваляш ли владетел избиваш котилото му до крак! Плевел се вади от корен!

За Русия малко грешиш. Там също от някъде изпълзяха някакви гадинки, че и свадба вдигаха в Сан Петербург! Почти по нищо не се отличаваха от нашите "царски величия". За Румъния нищо не знам, но като нищо някой цареугодници ровичкат из архивите за синя кръвна линия...

А по принцип ти не си ли също един дрислив дъртак? Някак не храща дикиш да осъждаш другите за нещо, което правиш и ти.

Защо тази показност? На кого е цар Симеон? За годишнината от смъртта на Тодор Живков ще има ли почетен караул, той е бил начело на държавата повече от Борис 3. СИМЕОН ДОЙДЕ ВИДЯ И СИ ОТИДЕ, А БЕШЕ ОБЕЩАЛ ДА ОПРАВИ бЪЛГАРИЯ ЗА 800 ДНИ, НО УПРАВИ СЕБЕСИ, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?

Само да не дадат на Калина да кара, че от манастирските чушки може да се напие.

Какъв почетен караул бе тоя боклук трябва да бъде обявен за персона нон грата. Окраде държавата и е първия владетел в историята на света който съди “своята” държава. За тоя почетен разстрел или нищо

не спечели, разбира се в Гърция. Спечели обаче на международния съд в Хага. Гърците предпочетоха да му изплатят милиарди евро, за да не го допуснат обратно. Затова като умря цял свят писа "погребаха ПОСЛЕДНИЯ гръцки цар" край на робството, ей!

Чиста и Свята Република, пишеше на знамето ни Чий цар е този, неразумни юроде?

Докаде я докараха тая държава- вече почетно посрещаме някави си алкохолици...

Nie go resivme blgrskoto carce vo Ohrid

Пред титлата на Симеон да се поставя едно ЕКС . Екс Цар Симеон и т.н Защо се тези гвардейци на фамилно мероприятие ? Платиха ли си за това или как ?

Дойде да окраде държавата и изчезна! Този трябва да се съди наравно с Божков!ЦАР на кой на лай..та ли??? Пълен продажник ЕВРЕЙСКИ!

Царят все още щеше да е симпатичен на народа, ако не беше лямтял за имоти и не беше показал истинската си същност, при това след като при Кеворкян в едно интервю едва ли не се обиди на въпроса дали ще търси "бащини" имоти. Сега вече е просто един от всичките (то други май няма), които не мислят за народа, а единствено за себе си и за наследниците. Най-добре ще направи да си ходи от където е и да не стъпва повече тук.

Ти да не би твоите бащини имоти да си ги харизал? Освен това по негово време имахме най-високия растеж през прехода

Абсолютни глупости! Най-голям растеж имаме през последните 8-10 години. Гледай малко данни преди да пишеш небивалици.

Ех, смешник! Какви бащини имоти бе, марахульо?! Бащатко му както е купил със свои пари? Къш, да ги няма, помиярите долни! А за растежа - ходи си пий лекарствата, че нещо си изпуснал

ВЕЧНА СЛАВА И ПОЧИТ НА О БОЗЕ ПОЧИВШИЯ НАШ ЦАР БОРИС III. КОЛКО ХОРА СПАСИ ОТ СМЪРТ АКО БЯХА ОТИШЛИ НА РУСКИЯ ФРОНТ!!!. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РАЗЦВЕТА НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 30 те ГОДИНИ НА 20 ВЕК. НАРОДЪТ БЕШЕ ОБЛЕЧЕН, НАХРАНЕН И БОГАТ, ИМАШЕ БЪЛГАРИЯ. НАСЛЕДНИКЪТ МУ МОНКАТА МАДРИДСКИ СЕ ОКАЗА ЛЕКЕ, ПРОДАЖНИК, ЛЪЖЕЦ И МОШЕНИК ПРОДАЛ СЕ ЗА ПАРИ НА КГБ И ЗАПАДА. НЕ ВИЖДАМ И ОНИЯ ОКОЛО НЕГО ДА ПРЕДСТАВЛЯВАТ НЕЩО, ПРОСТО ПРОДАЖНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ Н.В ЦАР БОРИС III СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА КАТО ГИ ГЛЕДА.

"Почетна гвардейска стража посрещна членовете на царското семейство"....това ериозно ли !?!

И този трябва там да го оставят......

А Тодор Живков го съдиха ...

Алкохоличката дето от "една чаша вино" вдига над 1.5 промила като от половин литър водка, не трябваше ли да е арестувана? Предполагам, щом не е сгазила група деца, минимум, всичко е напълно в реда на нещата. Или то всъщност това е само за раята, дето сме само за да плащаме данъци, да влизаме в ареста за шофиране в нетрезво състояние?

То да е само водката... Лелята редовно е на черешата със зъбрънени вещества.

Калина присъства? Тя не е ли задържана?

Що , Путкин да не би да е задържан ?!

Симеончо никога не е бил и няма да бъде цар на България! Стига сте лизали осраните миризливи задници на тия мошета!

Мнооогооо си далеч както по произход, така и по сътояние, и с положение в обществото, за да се объщаш към Н.В. Цар Симеон III със "Симеончо", а и съм убеден, че Цар БОРИС I Покръстител би ти отвъртял страхотен шамар.

А ти, съм убеден, че би му отвъртял страхотен дудук на дедото, и след като преглътнеш блажено, с благодарност да го погледнеш в очите изричайка "Евала, ваше царско величество!"

Само да ми кажете коя подлога точно прати гвардейците, които са националната представителна част, на това частно събитие?!?

Добре де, що ни занимавате с неква банда алкохолици и комарджии? Тая сбирщина е г-н никой. Всякакви титли и тем подобни... хм.... не гневата народа. Да мрът, да им ровят мършите и да се свършва. България е република - суверен е народа! Аз царе, княгини парясници алкохолички и тем подобна измет нямам. Кучето ми е доста по-благородно от тая шайка.

Кисело мляко за княгинята взехте ли? Яде между 2 и 3 кофички, след половин литър водка.

няма я бабата, дето й го носи.

Какво царско семейство!! И с почетен караул! Това е възмутително. Банда мошеници.

В момента България има Суверен, и това сме всички ние. Някой да претендира, че той еднолично е Суверен на България е углавно престъпление.

Тези бандити какво висят постоянно в БГ? Навремето незаконно без народен референдум са ни виснали на главите и няма спасение поне от тези паразити,наши си имаме достатъчно.

Ясно е, че Симеон е мошеник и хитрец. По негово време беше дадена голяма власт на турците. Тогава, при него, те се закпрепиха здраво на държавната хранилка. Язък! На какво отгоре му правят почетен караул ? Та той не само не е заслужил почести, а заслужава наказание!

нещо не съм много наясно с титлите ... добре Симеон действително е коронясван като цар едно време. За него няма спор, нека е да кажем бивш-цар. Обаче с абдикацията му, царската институция престава да съществува в България, съответно от тук нататък няма как някой да получава наследствени титли за институция, която не съществува. В смисъл от къде на къде имаме князе и княгини? Ние нямаме монархия, че да имаме князе и княгини! . Ако примерно някъде си из Франция се намери някой пра, пра, пра ... внук на Крал Луи 14 (Краля Слънце), той трябва ли моментално да получи титла Принц на Франция и ще има ли каквато и да е легитимна претенция за управлението на Франция?

Кратък отговор: НЕ. В Германия преди години официално са отнели всички титли на знайни и незнайни "синьокръвни". Разбира се, че все още има разни, които се назовават както им харесва, но в действителност титлата им няма стойност. България е република => титли НЯМА. Още по-малко има протокол, в който е написано, че Симеон има право на гравдейска охрана при посещение на манастир. Такава велика глупост е това! Някой трябва да се самосезира и да провери кой е разрешил това разточителство!

Абе незнайно каква абдикация?Царското семейство е изгонено от България след незаконен референдум.Незаконен т.к.тук е имало съветски войски.

Наздраве на царското семейство! И да се накъркате здраво днес! Не че ще пропуснете! Крадци и мошеници!

Видимо от коментара ти, Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение.

Виждаш бели мишки навсякъде!

от кЪдя на кЪдя и почетен караул ???

Не мога да разбера, ние монархия ли сме?! Тези си живеят наистина по царски. Безплатно ги пази полиция, за нищо не плащат нищо, като в Англия. Тази със зурлата, пие и кара. Уж я няма в България и полицията я търси, а тя си е била тук и просто не й пука. Егати смешна та държава дето сме