17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шоферът е жител на Долината на дълбоките гащи- толкова може! Лошото е в друго: Ако видя каквато и да е авария с камион, значи преди това съм видял поне 30 с леки возила!

а в корана пише : не пий алкохол, бе помак!!"

Пак българин, нали?

Само 3.58 промила... срамота.... Да им опраяте бързо заплатите на шоферите, че да могат да го докарат поне до 4...

Поздравления. Когато се работи, резултатите рано или късно се постигат. Мъдър човек е казал отдавна - "Когато няма желание, има оправдание". В случая хората са работили, а не са търсили оправдания. Още веднъж - поздравления

Докато не се въведат строги наказания и задължителен обществено полезен труд, та ако щете и лишаване от получаване на безплатна лекарска помощ, пенсия и др. до живот независимо от това дали си внасяш осигуровките и си навършил години. Просто губиш права!

Ами човекът се е напли от мъка, че няма доверие между институциите. След това се е сетил, че е на работа с камион. И си е рекъл:' Че тия ще си върнат доверието то е ясно ( гарван гарвану око не вади), ама аз може да си загубя работата' и тръгва. Финалът е ясен. Ето един конкретен пример какво може да доведе липсата на доверие добре че няма жертви. Интересно дали ще имам жертви при това взаимно свалено доверие?

да питат защо президентът критикува, а не оправя държавата. На алкохолизиран народ и без никаква дисциплина никой не може да помогне, ако сам не реши да се промени. Но не виждам никакви изгледи. Затова навън са толкова много - тия, които искаха да живеят при различна дисциплина и без толкова алкохолици наоколо.

В 12.10, на 225км посока Бургас, товарен камион движещ се на 100м пред мен, рязко зави вляво, мина през двете мантинели като клечки в насрещнотото, рязко зави надясно, върна се през мантинели в моето платно, после отново в насрещното и пак в първоначалното платно. Спря нормално в аварийната лента. Шофьора вътре се движеше-не беше припаднал. Общо 4 пъти мина през два реда мантинели. Добре че в насрещното нямаше никой,а и около камиона нямаше никакви коли. Маневрите бяха абсолютно изненадващи и непредизвикани от външни причини. Ако това беше станало минута по-късно, докато го изпреварвам, сега щях да съм труп!

И какво е продължението? Спрял ли? Провери ли да е пиян? Обади ли се на 112? Може да е гръмнал гума, да са му блокирали спирачките на едното колело... Сигурен ли си, че става въпрос за заспал или пиян шофьор?

Браво на човека, който е подал сигнал на 112. Този пиян престъпник, ако не беше спрян, можеше да причини тежък инцидент. Мястото му е в затвора.

Камионът конфискуван ли е вече? Това е правилната законова мярка! Иначе няма оправия с пиещите смоци! Конфискация на МПС-то при пиян водач! На 1 промил отнемане на книжката за 1 година, над 1.2 отнемане и на МПС-то!

УБИЕЦ! Да го затворят!

Доживотно отнемане на СУМПС на такива индивиди!

Се беше напънал още малко, щеше да закове на 4,00. Поне цяло число ....

Нямало е кой да го почерпи още едно.

Тоя пияния като са го свалили от камиона е казал че сваля доверието си от КАТ !

Ами ние си имаме конкурс в България и си подбираме най-големияте идиоти за кадри и население!

"В резултат на така взетите мерки, през изтеглия месец, на територията на област Пловдив, няма регистрирани пътнотранспортни произшествия с причиняване на средни телесни повреди или смърт от водачи, употребили алкохол или наркотични вещества." Дали е в резултат на мерките? Статистика за миналите месеци? Според официалната статистика на КАТ, за цялата минала година в цялата страна общият брой на ПТП поради алкохол или наркотици е 66, което прави по 5.5 ПТП на месец за цялата страна :)

И като се има предвид общия брой ПТП за 2018, който е 6209, става много интересно защо толкова се набляга на употребата на алкохол, след като това е причина за само 1% от общия брой ПТП. Като се замислите, цялата енергия на КАТ се влага в контрол на скоростта и алкохола, а същите допринасят за по-малко от един процент от жертвите в ПТП.

от Батак съм чичо,знаеш ли батак