Мним служител на ВиК обра възрастна софиянка

Вместо да запише данните от водомера, бръкнал в чантата й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Менте е щом краде само 150 лв. Заради истинските олекваме с милиони със съдействитето на държавата.

Тоя не е от всички в схемата... Щом само 150лв е земал. Истинските крадат много повече. И друго, абе не ви ли писна от наивни пенсионери?

Ако го хванат, ще наредя поне 10 години да лежи в дранголника! Как 150 лева има тая бабушкера?! Веднага ще се разпоредя в Парламента да гласуват намаляване на пенсиите!

Явно е възпитана, живяла е в друг век, наивност, болест, деменция, депресия, хапчета, много са факторите, никой не знае от младите как ще му протече живота. Не отваря, затваря телефон, но стена може да чуе, а не и някои. И като дойде бсп ще оправи,?? Старост не радост... Не гледат телевизия, Интернет...

Абе руснаците крадът милиарди от нас и както се вижда ще продължават - за 150 лв ли да жалим

Здраво актижизиране на тролове тези дни. Пак е имало май инструктаж на Козяк...

Ще отиде сега да си купи дрога и алкохол а бабата ще гладува. Трудно е на възрастните хора да разберат в какво се превърна нашето общество. Те даже не могат да разберат че рекламите по телевизия за лекарства и други са си чиста лъжа. Просто ВЯРВАТ. Това им е проблема.

Цял ден гърмят със заглавието за мним служител на ВиК. Това прави ВиК с всякакъв вид служители, включително и мними служители. С малко по-грамотни журналисти заглавието трябваше да звучи така: Мошенник ограби старица представяйки се за служител на ВиК.

напишете и една статия за това как ни ограбва ЧЕЗ и ВиК, там сумите са сериозни - започват от 20 %.

Бабичките гледат рекламите по телевизията и тичат до аптеката. Искат да живеят вечно и тия с рекламите знаят това. Като ходя в аптеките ми прави впечатление колко мното най-вече бабичко от това поколение родени след 1930г пълнят торбите с лекарство, с надеждата да живеят вечно. Дори има такива, които няма да дадат на внучето или правнучето 1 лев, но ще купят лекарства за 50 лв, абсолютно излишни лекарства.