17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе хора, абе пенсионери спрете се - вие съвсем изтрещяхте, може ли да поканиш първо непознат в жилището си че и пари да му дадеш, крайно време е да се организират беседи, събрания, иформационни бщлетини да се пратят в държаша в кочто и 2 лева не се дават току-така нчкой ще ти увеличша пенсията- треска за злато ама в български вариант Къде са близките, децата, семейството на възрастните хора даим обчснчт нчкои работи- това е енаправо недопустимо

Скапан, еснафски град. населен с вирнали носовете селяни, затова и нищо не видее, нито бизнес, нито спорт, нито култура...

Ний сми малкътъ Виенъ, бье сьиелянин!

Много от нашите рпдители вече не са с акъла си, дименции и др. Поддават се лесно на измамници. Жената не е виновна. Тя не е извършила престъпление. Надявам се този мургав мошеник да бъде открит и тикнат в панделата, където му е мястото. Ето един случай г-н Гешев, където може да блеснете. Заемете се със случая.

тъпи и алчни хора има само в Русе. Егати простотията. Егати циганията. Ясно е защо червените капиталисти все още държат властта в село Русе.

И тези животни искат да ги оправлява умен човек!??!?!?!?! Не банкевска мутра, шимпанзето от зооопарка да ви сложат за премиер, пак ви е много!

Русинцити сми бугати, имъми пъри, саму съ прайми нъ биедни и мрънкъми.

Кой ще продължи поговорката? Лаком гъз...

има една приказка: "хитрата сврака с двата крака"

"Жената разказала на полицаите, че близо до дома си е била заговорена от мургав мъж, който се представил, че е от пенсионната служба. Трябва да си много прост, за да повярваш на ЦИГАНИН!

ако и ти си с цигански манталитет. Има много русенци, които си мислят, че всичко може да се постигне с рушвети, кражби и далавери.

тъп, овчи народ....няма свършване