Мним прокурор измъкна 18 000 лева от 67-годишна жена

Пенсионерката оставила парите и златен пръстен в торба на входната врата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измамените жени се страхуват най-вече, че който им звъни по телефона знае адреса им. Друг е въпросът от къде и защо съхраняват такива големи суми в домовете си.

Не мога, не искам да повярвам, че тази измамна схема продължава толкова дълго време - над 15 години. Това е или поредната фалшива новина, или няма какво да се сърдим на онзи, който каза че 80% от българите са.......

Това е схема, по която бабите плащат борчове, натрупани от любимите им внуци от хазарт, търговия с наркотици, ползване на проститутки или други неподлежащи на разсрочено плащане занимания. Дават парата и за да не разбере останалата рода за какво точно е отишла, обясняват как са я пуснали по схемата, измислена от внука/внучката.

Моли се да не ти се обадят на теб че да не запееш друга песен. Нямаш си идея колко са изобритателни и какви са артисти на телефона. Баща ми на 90 г. уж със всичкия си и знаейки за тази схема не искаше да повярва че не му се обаждат наистина от Полицията. Трябваше да го заведем в полицията за да му обяснят че при тях нямат майор попов или какъв там беше. И ние един ден ще остареем. Не ги съди лошо.

като се има предвид, че 67 години не е някаква напреднала възраст, тая явно си е била тъпа по рождение, не можем да виним само възрастта...

кой е умен по рождение!? освен, ваша светлост, разбира се..

Егати парите. После си купува сирене с палмово масло, хляб от най-евтиния и домати на промоция. Отивам у баба си да поровя.

целта на занятието не е само да се ограбват пенционерите. с един куршум два заека-делкаме по некой кинт и обясняваме на бабата или на близките й, че герб са виновни. ама внимателската да не ни усетят. ако опре до шефа, горим издънката!

Дъртите наивни изпростели кратуни сами са си виновни. Всичките пръщят от пари и мятат яко сакове с пачки на бай м@нгал през терасата. Докато има идиоти, ще има и тарикати.

Kaто имаме умствено ограничено правителство, само чака пари отвън, а тези отвътре ако може някак си да ги конфискува. Белите държави пускат гарантирани акции с добри лихви и влагат в собствената икономика. Само така няма никой да има интерес да къта пари под дюшека. Но ББ не е и чул за това в пожарникарското училище. Имам чувството че с някакви уреди СРС-та се засичат парите скътани под дюшека и им кроят капата. Прекалено точно се насочват , знаят кой има пари и дали е умствено зле, така че да се хване на въдицата.

Сумата е много съмнителна , дамата трябваше да се досети ... Един истински магистрал би поискал поне тройно .

Това не са цигани,по телефона се обаждат полицаи под прикритие,а циганите само носят парите

Хм как пък един път не излезе новина, че мним прокурор бил хванат докато взимал чанта от врата на пенсионерка. После се оказало, че не бил мним и така ...

АЗ СЪМ ЧУВАЛ, ЧЕ ИСТИНСКИТЕ ПРОКУРОРИ ВЗИМАТ ПОВЕЧЕ! ОСВЕН АКО НЕ Е НЯКАКВА "ПРОМОЦИЯ".

Тези изроди трябва веднага да се вкарват в затвора, при това за дълго време. Там ще намерят "ласки" от другите затворници и ще им се изтрие всякаква мисъл да посягат на нещастните пенсионери. Въпросът е обаче, защо милицията и прокуратурата не вземат сериозни мерки против тази телефонна мафия, а ги търпят ежедневно да тормозят старите хора. Хващаш бандити, бърза процедура и айде в затвора за десетина години. И нека да не се оправдават с всякакви уж законови ограничения у нас за това. В Гърция и Турция имаше преди няколко месеза подобни схеми, при това с участието на наши изроди, и нали разбрахте какво стана - хванаха ги, осъдиха ги за нула време и то по за 12 години!!!

мани ги турците и гърците! не са си направили закони да третират старите като боклук, защото са прости. иначе, щяха да кярат кът нас.

За погребение си ги е пазила жената. Иначе на децата си щеше да ги даде... А то сега пирамидите едни скъпи излизат, а и шаманите, дето мумуфицират са истински кожодери..... НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ТЪПИТЕ ПЕНСИОНЕРКИ! Майка ми е същата. Къта едни пари, със сигурност повече от тази пенсионерка. Кой знае кога и тя ще изгърми. Добре, че на мен пари не ми трябват...

овцата си е овца

Пореден случай, от който се разбира че в България най-много кеш пари имат пенсионерите. А иначе като ги питаш реват като заклани, че нямат един лев. Но циганите не са шашави, те не вярват на това което се казва... и явно с право...

Не е проблем, че имат. И германските пенсионери имат. Само дето германците ги влагат в производство и така помагат на икономиката си, а нашите ги държат под дюшека и така задушават нашата... Да са живи и здрави алоизмамниците, че ги вадят от нафталина тези пари. Но според мен тази професия трябва да се легализира и да плащат 50% данък на държавата!