Мним полицай мамил и ограбвал възрастни хора в Бургас

Мъжът е задържан, признал е за две кражби, които МВР определя като "опасен рецидив“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Власт е това, как да му откажеш. Ама това прокурорска заповед, ама това конституция и лични права...забрави, бош лаф. Че хората откъде да знаят кой какъв е, свикнали са да се подчиняват и не смеят да запънат прага на вратата с крак. Ако поне имаше хаплив домашен любимец, може би щеше да им се размине на този пенсионер и на другия. Докъде я докарахме - да подсигуряваме постоянно присъствие на някого в къщи да си пазим вехтото имущество и последните левчета. Затова такива отрепки - показно, при открити врати и максимален срок поне по две обвинения!

Абе хора, грижете се за родителите си бе, идва момент, когато не могат да преценяват сами! Толкова много стари хора необгрижени виждам наоколо, а знам, че имат деца. Кой в друг град, кой в чужбина, кой наблизо, ама пак родителят му сам крета. Невероятно е колко оправдания намират хората за това, че нямат възможност да обслужват старите хора.

А държавата къде е? Или каскета само ще имитира дейност. При доказан рецидив, тоА вероятно ще го пуснат... :-(

Вие денонощно ли стоите при вашите,на работа,или до магазин не ходите ли?Или трябва да ги заключваме,като излизаме?Вземете си поука че измамници много,утре може и на Вас да се случи.Никой не е застрахован.Не обвинявайте несправедливо.

А Вие денонощно ли седите при вашите?На работа ме ходите ли?Не обвинявайте несправедливо,а си вземете поука и обяснете на вашите да внимават.