Млади социалисти скандираха "Оставка" за лидера на БСП пред "Позитано"

Защо беше необходимо да загубим изборите, за да подкрепим Румен Радев, коментира Кирил Добрев на влизане в сградата на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са основно ГРОБари, които сега нямат други занимания.

ZA KURVI SE PARI NE DAVAT !!!

Предлагаш ли се?!

Всъщност за БСП "млади социалисти" са като тия от снимката - на по 45-50 години

Още няма открита ваксина срещу Коронелия.

Оди у Турция и ще я откриеш.

Каква ваксина,бе?? Тя е КУРнелия.

Долу ръцете от Курнелия! Кой друг, ако не тя, ще докара БСП до мечтаните от всеки демократ 4% на парламентарни избори...

Я по- добре се подхвани отдоле.., ще ти олекне.

тия цигани, каква е тая ромска мърша пред сградата на БСП?!

това са роднинитети бе кюмур

герберастчета, кой ви прати тук да вдигате шум? Вървете да видите, как е българският ,,лорд'' Е. Минджев.

Те са млади гейчета от групичка та на Сергей и Миков

Баси младстта

Какви "млади социалисти" бе, бахти селските бекове са събрали за по 5 лева.

Ако тия на снимките са млади социалисти, значи това не говори добре за бъдещето на БСП.

Кирил Добрев не беше ли контрабандист?

Тези лекета от Перник загубиха на изборите от Герб, която им източи и спря водата за 3 месеца, какво е виновна Нинова за загубата в Перник. Пернишки лузъри.

Дайте пт на Румен Гечев той иска още веднъж да оправи България

Корнелката си е добре там не и искайте оставката. В краен случ

Кремълските мекерета да изтичат във клозета. Радо, Нина и Копейкин бързо във Сибир, за да има мир.

Комундетата сега се чудят на кого да се залепят, за да прибавят някой глас народен. Последните избори ги досъсипаха. За тяхно съжаление, старците измират и все по-трудно събират гласоподаватели.

в групата на озверялата червена сган девойката Велислава О’Дървева, тя би била най-подходяща да завре горящ фас в гъза на Нинова.

зверове са всичките тези от БСП! Dog eat dog!

Eeееее, ама пишете по-точно де! "Всичките млади социалисти......." и т.н.!

Стои отстрани и гледа сеира,ама се опитва и да прави интрига между Нинова и Президента.Такива тарикати и връзката ,трябва да бъдат гонени от БСП, и да не им стъпва кракът, повече на Позитано.

Спрете Старозагорския трол Евлоги Валентинов Динчев, вижте цялата му история ето тук: http://www.ruseonline.info/smf/general-talk/moeto-etae-met-a-ee-kak-aa-%27oata%27/ Най-големият спамър, изгонен от всички форуми и от жена си, но той продължава са спами активно!!!

аман от платени акции

Тия кастрати от БСП не разбраха ли че Нинова прави това което Кремъл и нареди. Ще ги превикват един по един в масква за преглед на простатата ебаси евнусите са каскетите! Всички ги клецат кои каде ги набара. Истински кучки на вънка масква ги шиба тука чалгата им го наби ония скопец Станишев ги оноди и ги заряза заради Европа. Така е национални предатели какво да ги правиш всички ги смятат за лесни

Мисля, че освен "оставка" и "Позитано",трябваше и "Млади" да напишете в кавички на заглавието.

Проблемът на партиите ни и особено ясно личи това при БСП е монархичното предаване на ръководни постове. Така едни "саксийни" ръководители взимат решения за партията си, а и за държавата, които в по-голямата част са откъснати от реалността и живота на хората. Политиката не е , като монархиите. И е крайно време да се проумее, че да се използват и употребяват специалистите, а начело да са някакви нарочени наследствени лидери няма как да върви. Първата партия, която успее да събере голяма маса от специалисти и успели в професиите си хора ще е задълго във властта, освен ако не пропадне в капаните на наследствеността на постовете.

Млади, млади, колко пък да са млади? На средна видима възраст 45-50 години.

Е като на основната БСП средна възраст е 75-80 тия са млади... това е като млад научен кадър в БАН - такъв дето още няма внуци

И тези червенотиквеничета започнаха с номерата на Гешев! Събрали малко платени викачи и айде Оставка. И то кои се открояват, баш комунягите Стоилов и Добрев.

За толкова имат пари .

Заради такива "млади социалисти" като тия дебили, както и старата номенклатурна сган, има отлив от БСП.

Нинова е троянски кон, който ги унищожи и падението ще е до изчезването на БКП. Което мен лично напълно ме устройва и задоволява, но е смешно отстрани да ги гледаш колко малоумни цървули са да я търпят тая гнусна пача. Още след 3-тия месец от управлението й трябваше да бъде изгонена от партията им.

Това е жалко! Млади социалисти! Някакви мъжаги сбрани от Добрев, Гергов и сие дето се облажиха от БСП спретнали агитка! Пред Нинова и групата на Добрев (син на предателя на БСП )и Гергов,веният приятел на Борисов, за предпочитане е Нинова.

"Липсата на ясна подкрепа за президента Румен Радев е коствала на БСП 3-4% от гласовете на изборите" Глупости на търкалета. И за слепите беше видно че ще го подкрепя. Ако бяха го декларирали преди изборите изречението щеше да бъде: "Подкрепата за президента Румен Радев е коствала на БСП 3-4% от гласовете на изборите."

Тя никога няма да пусне кокала без бой в реалния смисъл. Ще се бие със зъби и нокти за стола си.

Аз пари съм давала за лидер и с кръв ще здам поста.....защото съм синьо-червена социалистка.

Не си социалистка. Ти си си направо цоциалистка.

са множество,да иСтъкват ,че това били"ЧАКАЛИТЕ" на Бойко ,правят,струват дебилите и все бойко им отпред. А бесепарите от Перник открито още от дни нападнаха Нинова и искат оставката,а и от Перник все пак познават лицата на снимката.Ниско и просто,като за комунета ,около клавиатурите.

не виждаш явните неща. Ама не си виновен...

Млади цоциалисти искат да лапат ...

А тесните социалистки къде са? Щото Нинова е бая широка.

чакалите вече!

За няма и 1000 лева можеш да изсипеш този буклук на "Позитано", каквото и да означава това !

са от младежкото герб

млади?!

Да не чакат извънземните? А следващите снимки поединично на приземените извънземни ли са? Те пък защо се хилят щастливо и на какво се радват, Земята е пренаселена и вече няма хляб за тях, а и кога са яли само хляб, та сега ли ще почнат?!....

Всичкия цирк който се разиграва в последно време в страната ни се дължи на безплатното ни образование За да не влизат кукувици в парламента, за да няма български русофили избягали на Запад ,гласуващи за Изток;побъркана работа;, за да няма българи в тази държава ,а разни ;фили; русофил,османофил,римлянофил,мангофили ..... За да няма глупаци ,които вярват, че навлизането на чужди войски в държавата ни е с цел освобождение............ Та предлагам до 5ти клас безплатно образование, след 5ти и нагоре да е платено

Ох, колко мило, сами ще я оглозгат!

Атентатът в църквата „Света Неделя“ е най-големият терористичен акт в историята на България. Извършен е на 16 април 1925 година, Велики четвъртък, от група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП), които взривяват покрива на църквата „Света Неделя“ в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната. При атентата загиват 134 души, а ранените са около 500, като част от тях умират по-късно от раните си.

Измамиха народа. Няма да има 1 лев субсидия, 100% мажоритарен вот, лустрация, безброй секции в чужбина ......Новите управляващи захапаха кокала. За народа голи обещания. Това заслужавате.

Радев и Корнелия ще закрият тази партия!

Имаш грешка, това не е партия и никога не е била партия. Това е Организация с цел за ..........

Това е малобройната фракция "БСП – селски мутри".

Не виждам слаба фигура сред протестиращите млади социалисти. Не зная на какво се дължи това.

прави борбътъ.

Тези на снимката млади ли са? Приличат на неизтрезняли чички....

КорнелЯ ??? Даже и името и не са го написали както трябва.

Милионерчето Киро Добрев протестира пред Позитано? Голям смях. Какво му и социалистическото на него? Върти далавери, използвайки депутатския си имунитет. Да сте чули да е направил нещо в полза на обществото или електората си? Да е участвал в поне една благородна кауза? Няма и да чуете. За него и хората около него може да се снима сериал. Сериал за пари, далавери и власт, но не и за нещо добро. Хубаво е, че рано или късно всичко си идва на мястото.