Коментари - Млади мъж и жена загинаха при тежка катастрофа на пътя Русе - Силистра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БМВ е диагноза. За съжаление лоша.

Язък за момичето

така, двадесетгодишен родителски труд плюс надежди и мечти заминават в канала.

изкарването на шофьорски курсове се е превърнало в главно перо на "индустрията" в тая скапана държава няма една улица,която да не е издънена,включително ново асфалтираните на 1 година всяка трета кола е със "У" отгоре. важното е да се кльопат парите и да се прибират едни данъци и глоби от повече "шофьори" идиоти

продължавайте да раздавате шоф. книжки като за световното...

Първо, съболезнования на близките за този ужасен инцидент. Едно не е ясно - някой като иска толкова да ръчка - еми да си вземе една бингия и на полигон да дрифти колкото иска, 2-3 х.л. кво са. Или на картинг писта, кеф отвсякъде. Но после, между трафика, кротко и според правилата. От тез бвта - нямаме мира -от ПТП-та, само с бмв-та и аз си имам ядове, и чат пат - някой РАВ се опитва да ме накаже на магистрала и т.н. Ей, мислете за близките си повече, отколкото за его-то си, както и за околните в трафика - това е ключът към безопасността на пътя. Българинът е тотално опериран от епматия, като че ли ?!

Как така не знаят какво е станало точно? Изпреварваният избягал ли е?

''Лек автомобил се е забил в крайпътно дърво след разклона за село Сандрово на път за Сливо поле. Автомобилът е излязъл от пътя и се е блъснал в дървото.'' ДИР, невероятно важно уточнение! Аз си помислих, че дървото да е излязло на пътя...

Селяндурите от тия две села и Мартен не се научиха да спазват закона.

В България е слабо известно, че абсолютно всички баварски бракми имат производствен заводски дефект, който ги прави много нестабилни, и тоя дефект води до загуба на управление и излитане от пътя, дори при ниски скоростти на движение. В 90% от съобщенията на инциденти с тея баварски бракми започват по един и същ начин: "На прав участък водачът на БМВ-то загуби контрол над управлението и се блъсна в..." Ако ние нормалните граждани искаме да се защитим от летящите баварски трошляци, и от още по-малоумните им водачи, за собствениците им трябва да се въведе задъжителна Гражданска Отговорност в троен размер, и задължителен жълт цвят за всички коли с марка БМВ на територията на България.

То по целият Свят няма проблеми с Баварците, в БГ само имало.

Тука има с...българците.

Тия Ниви още вървят, баго!

Направено е неуспешно изпреварване. Нама за къде да бързате, ...то напреде са преди всичко гробищата. ....Ние затова сме тука и пием леко.

Първо съболезнования Но чета , коментарий ...много глупци в тва Бг ....много Какво означава лъскава и бмв .... Стига ве хора А пишете нещо разумно Какво значение има ,като са загинали хора? Колата ,пътя или гумите Глупости пишете Само си чешете газовете

'Какво значение има ,като са загинали хора?' Разбира се, че има значение. А то е - как да не загинат още Хора. Всеки го чакат и той чака някого. Важното е това да се случи. Колкото до бмв и лъскаво(аз го писах по-долу) - под това разбирам поддържам Баварец, не описваната по-долу разхлопана кола. НО - карайте разумно, Хора! Близките ви очакват Живи и Здрави!

Не е виновно Бмв. Виновно е човечето с два пръста чело зад волана. На мокър път кара като на сух. Е, няма как да не стане.

Толкоз, колкото и от ковид. Но млади. Дали пък нямаше да се спасят ако ББ беше още по-корумпиран с автомагистрали и беше ги строил повече?

Що ли не се учудвам -БМВ! По нашите ширини-недостижима мечта за изпростелия чалгопитек, за който тая кола е ВРЪО на прогреса му! И качил се на нея веднъж след татковия Опел-Яхара! Газ до ламарината! И под нея! И...дръжте ме гуми! Търси Шумахера в себе си! Понякога обаче намира нещо друго...Та по какво си приличат малко дете и такова БМВ-никога не знаеш какво ще направи на шосето. Иначе Бог да ги прости хората, в 10% от случаите и аз не съм прав...

През 70-те и 80-те жертвите при катастрофи бяха двойно повече. Лади, москвичи, запорожец, трабантче... човек реши ли да се претрепе, намира начин. Поне не са затрили и друг живот. И това е нещо. Лека им пръст...

През онези години и ние бяхме доста повече в държавата :)

Kолите по улиците бяха много по-малко, съответно и движението. Сега е доста по-интензивно и въпреки това загиналите са наполовина. Естествено, най-добре е да са 0, мисълта ми беше, че не марката на колата е виновна.

Първо Бог да ги прости загиналите, съболезнования за близките. И малко по подробностите: Пътят(поне този от снимките) не е тесен селски път, дори е много добре на фона на други. Валя тези дни, не знам дали настилката не е била мокра. БМВ-то от снимките също изглежда лъскаво. Какво е било състоянието на гумите експертизата ще покаже. НО - секунда невнимание и... цял живот мъртъв. Карайте разумно, Хора!

"Системата ни убива" Ако не си разбрал, трудно ще ти се обясни. За теб става дума : четящия , за когото проблема е в автомобилната марка, прогнозата за времето, възрастта на водача и др. подобни.

В тая държава трябва на всеки под 25 години, който си регистрира кола, да му слагат ограничение 100 км/ч...

Дъщеря ми изкара шофьорски курсове, но отказа да шофира след това, заради преобладаващо нетолерантните шофьори и надценящите се такива по нашите пътища. Първо се ядосах, /ама как така само нашето да не иска и да не може/, после прецених, че детето има интелект и силно развито чувство за самосъхранение... и благодарих на Бога! Жалко за децата и кураж на близките!

Ще се върнем към волските коли след време и ще оценим, че да дадеш кола с ДВГ на българина е било дяволско решение!

БМВ/АУДИ-задължително дизел

Нямам коментар.

Да испреварваш в порой нощем си е безумие

Неграмотно - също.

Така е, безумие е! Само че сигналът е подаден днес около 15.00 часа! Схващаш ли?

Защо ли никак не съм учуден?! Бог да ги прости все пак!

Глей ся ко праи на втора

Сигурен съм че много хора които подценяват пътната обстановка ще си кажат "това на мен не може да ми се случи" и ще подължат да карат с висока скорост и да изпреварват рисково,но да знаят че инцидент се случва само веднъж и да си помислят заслужава ли си риска за няколко минути по-бързо пристигане .

slavrado

От заглавието реших, че са на по 18, но явно не са. И все пак новината е трагична!

Вероятно изпреварваният автомобил се е движил с 90-100, изпреварващия с 130-140 (което е изключително много за някакъв тесен селски път) и колко му е да загубиш контрол и да се убиеш.

Ми значи не е трябвало да го изпреварва

Поредните млади хора погубени от мечтата на Ганю за баварски кенефи. 20 годишни с 10 годишни пластмасови гумета и сума ти шунтирани системи и датчици. Нито държавата, нито родители се трогват. Ми като видиш дете още с тоя 20 годишен таралясник, направи му застраховката такава че да избере по нова и нормална колица. Евтини" премиуми" - изхвърлени отвсякъде и дощли тука да убиват нашите деца.

Абсурдно е да си търсим причина за липсата на правилна преценка. Не им е виновна колата.

Като колата им е каруца с мотор... Кой знае тоя баварец кой живот живее и колко е изгнил.

В заглавието пише момче и момиче, а пък в статията - мъж и жена.

Поредната катастрофа с БеЕмВе и отнесени два млади живота.