17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега пък и г-н Гешев се изявява като единствен и неповторим герой , заздаващ правосъдие ,подобно на царя си Борисов. Нима в страната няма подобаващи за случая компетентни органи, които да се заемат със случая и родителите на малолетните да си понесат наказание.

Още по-любопитно е как от фен клуба на Левски са толкова тъпи, че не се сещат да излязат с порицание за деянието...т.е. се кефят и подстрекават подобни изстъпления. Аз на мястото на журналистите щях да звънна на наркоманите (дано да не са си продали нокиите за дрога) и да ги питам какво мислят.

Олелел а първоначално казаха, че били 20 годишни...какво ядат днес децата? Браво, че са заловили някого. Дано да са верните лица. За съжаление заснетото от камерите не се приема за доказателство. достатъчно е да кажат, че това на записа не са те и дотам. А и за грабеж на тениска 3 до 10 години никой съдия няма да даде. Аз бих ги осъдил на 50-ина часа ОПТ на базата на ЦСКА. Всеки. Да перат фланелки. Пак казвам - родителите на момчето трябва да повдигнат граждански иск към родителите на 4-те деца. За уронване на достойснотво съдът лесно ще им присъди поне по 10 хилки от дете и съдебните разходи. За съжаление е спечелил състезание на другия ден, така че ще е по-трудно да искат обезщеттение за психически травми. Но може да опитат - примерно, че психически се е сринал след състезанието.

Говеда, ползващи името на Апостола!

Какъв армеец си бе младежо ???Един инстински спортист и не само спортист...щеше да ги смачка от бой тези гниди...ЦСКА значи победа...ЦСКА е светиня..и знаме...а ти си предал екипа като нацупена ученичка...без съпротива..без бой...Армията затова е армия...тя умира ..но не се предава...жалко момче...че носиш този екип..и си с претенции на шампион...

Мда, прав си много странно всеки знае, че децата спортисти първо ги учат как да се бият с чети в градския транспорт и после се готвят за кариера.

Какъв шампион е като не може да нашамари някакви лигльовци...

Приветсвам Гешев и прокуратурата, че се заеха сериозно с това грозно деяние. Очакваме да видим снимки и имената на гамените, посегнали на детето.

Когато почнат да съдят и глобяват рродителите за простотиите на непълнолетните им отрочета проблемът с възпитанието и ценностната система ще се реши още в ранно детство у дома.

Крайно време е да се искат обяснения и налагат наказания на родители, чиито деца са невъзпитани или не контролирани от тях и при извършване на антиобществени деяния от децата им, да бъдат показвани на обществото и да отговарят на въпросите на медии и органи. ДЪЛГ е на всеки родител да отгледа не само здраво детето си, но и да го ПОДГОТВИ ЗА ЖИВОТ В ОБЩЕСТВОТО, където ще се реализира и прехранва. В противен случай животът ще заприлича като този в джунгла 0 оцеляване на по-силния или заради случайност. Нека всеки родител на непълнолетни, извършили престъпления като посегателство, агресия, грабеж да лежи поне месец в затвор с полагане на труд, та да видите колко бързо ще се решат проблемите и улиците, дори през нощта ще са спокойно място, както и заведения, паркове, училища, спортни площадки...

В САЩ съдебната система е забранила със закон младежите до 21 или 22 годишна възраст да влизат в заведения с придружител -родител.

Само на мен ли ми се струва, че това вече е отвъд рамките на справедливост, а си е чиста показна акиця. Радвам се , че са ги хванали, заслужават си го, но пък чак пресконференция с родителите и главния прокурор , заради сравнително не особено тежко престъление ?

Не само на теб. Това е мярка, която не може да постигне абсолютно нищо, нито има как да бъде приложена законово или да има тежест на някаква санкция. Те ако родителите бяха наясно с тия неща, които гешефта им е пял, изобщо нямаше да има нужда от "покани за разговор". Но пък един добър пиар, разбира се - затова и тия камери са били там! Естествено, тъпите ганювци са ти насвяткали минуси, но от от народец като тоя, който си гледа през прозорците, докато гаменчета събличат дете посред автобуса, няма как да очакваш да не се ловят на евтини показни номерца.

В САЩ се лежи ефективно за такива престъпления от 12 годишна възраст. Защото това е посегателство срещу личността, при това на дете. Американския Главен прокурор не обикаля САЩ при подобни престъпления. Съдебната с-ма и полицията са независими от политическата власт и работят перфектно без значение кой е президентът и кога ще са изборите. В това е малката разлика между България с Русия и " белите" държави.

Задължение на държавата е да обезкуражи такива прояви !! Един опит за саморазправа може да доведе или до втора жертва, или до нов подсъдим !

Докога ще търпим малките олигофрени? Що за наглост и безочие? Били от "Левски". Боли ме шапката дали са от "Левски", "ЦСКА" или от "Бенковски -Пазарджик". Аз искам законност и ред, а не млади олигофрени, които след време ще станат опасни. Какво стана с идиотите, които скандираха расистки лозунги на мача с Англия? Нищо ли? А ни направиха за смях. Изнизаха се тихомълком още преди да е свършило полувремето. Защо когато има мач между "Левски" и "ЦСКА" в София се обявява военно положение? Ясно е, че идиотчетата нямат грам възпитание. Такива разбират само от едно. Бой! Трябва веднъж да ги подуят от бой и повече така няма да правят!

казано.

чакам крехка плът...

Как не се намериха в автобуса двама здрави мъже да им се ударят в ръцете бабаитите.

Щото като се окаже, че си натупал неоълнолетен горко ти

Изумявам се всеки ден, какви бок.луци живеят на територията и до какви низини могат да достигнат. Едните съблякли момчето посред зима в автобус, а пътниците гледали безучастно.

Чакали са Батмана от Банкя да долети.

футбол няма, ама фенове - бол.

Това ли са феновете? Та това са най-обикновени олигофренчета!

От 3 до 10 години бой и йебан вътре от братчедите. Ше го ядат вмирисан всеки ден. Само ще си спомнят как са живяли преди простотията.

Четирима срещу един, евала

Ефикасен прийом на хиените и

...чакалите.Жална ни майка,какви мъже сме отгледали!Мършояди!

Говедата, които са ербап, когато са четирима срещу едно момче, да ги пратят да чукат камъни едно известно време, та дано им дойде ума в кратуните.

ми те такива Българки като тебе бяха във скравена,понеже са гмо цесекарки

Научи се да пишеш, умнико!

Само не се връзвайте на внушенията за намеса и саморазправа в подобни случаи. Единственото правилно поведение е 112. Случай със съблечено момче е много по-добре от случай на намушкан самарянин. Намеса може да има само ако групата на самаряните е по-голяма. Сам срещу 4-ма е риск. Тези ла*нарчета са много страхливи и често вадят ножове и мушкат в гръб. Отделно утре ако набиете някой, адвокатът му ще ви осъди за нападение.

е трола dp

Новодемократичните педерастчета, две от които даже с чужди имена, са свикнали на свободия. Има си начини за оправяне на такива.

се оправи със санитарите на 4 км

Оставам с впечатление , че само 1 човек работи в тая държава от към правораздавателните органи :) Накрая ще вземат тия 2 слънца се сбият кое свети по-силно. Бок слънце Банкянски-Селянин или бок слънце Калпак-ГешеФ. п.с. винаги е имало и ще продължи да има такъв тип фенове дето се бият , убиват и т.н. Припомням ( понеже на българина по презункция не му е много работещо мозъчето ) скоро в Атина , че убиха наш футболен фен. Не казвам , че е правилно ама чак Гешката да се занимава с тая работа ....

Щом ГЛАВЕН прокурор, а не кварталния полицай се занимава с този въпрос, държавата я НЯМА. Има Батман, Капитан Америка, Аирънман, Рамбо, Спайдърман, Робин Худ, Бойко и кой ли не още, но това не е държавата.

във трамвая нали е имало и други хора,защо са гледали само сеира на не са набили келешите,ей това сте софийските селяндури

се познавате селяндурите

Но пък като се сетя колко НПО-та щяха да скочат ... Не знам, с тая модерна либерална такова. Направо да си еве м..та!

Тези прости гамени не само да ги покажат. Като предварително охулване, да ги съблечат до кръста и да ги поразкарат час-два по софийските булеварди. А след присъдата и пандиза, да чукат камъни до прималяване. Дано да им дойде малко акъл в простите кратуни.

Що само до кръста? Да ги съблекат голи на площада, че да видиме тези келеши какви мъжаги са докато си закриват с ръце слабините.

Смъмряне и работа със психолог. Гешев докажи, че греша!

Левскар съм, но осъждам подобни прояви. Срам и позор за извършителите. Такива петнят синята фанелка и името на Левски. И Браво на полицията.

Aбсалютно подкрепям, не съм привърженик на отбора, а и няма значение кой е той. На който и отбор да бяха привърженици, това е петнене на името на отбора, подобно поведение е недопустимо през 2020а година.

Това отразява национален манталитет на част от населението, за съжаление! Нали не очаквате тия типове да възпитат децата си в добродетели!

Смо едно въпросче имам. Бива ли ГЛАВЕН прокурор на Р.България да се занимава с дребните хулигански прояви на двама ултраси ЛИЧНО. Ано не беше смешно щеше да е тъжно, ама май е и двете!

Бива! Щото родителите на това момче също плащат данъци! И имат право на справедливост, когато някой се гаври със сина им! Като не си е намерил хора да му вършат работата, че си я върши сам! Той е шефът - той отговаря!

Не е ли редно да видим лицата на грабителите!? Те са непълнолетни и вероятно ще бъдат съдени като такива. Признават вината и получават мерки за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни - демек не ги мислете, ще се отърват! Жал ми е за родителите на тия кретени. Сигурно хората работят, за да издържат тия сополи, а те им се отплащат с подобни "геройства"! Срамна работа!

В интерес на истината, прави впечатление, че не са казали "давай дрехите", а "махай дрехите", което означава "не ходи с тези дрехи", т.е. не са искали да ги присвоят.

Ако не са искали да ги присвоят нямаше да си тръгнат с тях. Явно са скрити ЦСКА-ри, които се представят за левскари, за да се сдобият с дрешки.

Покажете ги.. Какво ги криете... Гешев... Искам от ФК Левски да си кажат мнението, както и от София Запад. Бъдете мъже, не се правете, че не знаете.

Не видях някой да каза една добра дума за полицията и прокуратурата.... Нищо де, важното е да плюем!!!

Е, добре е като за начало. Ама нали е модерно да се плюе по Гешев, та затова ...

Аз искам да се видя с..майките им!?

Бате, идвам да помагам! И В доброволните отряди съм се писал.

Смели фенки не уецкито 4:1.

през 96а монтана беше във а група,и ние няколко врачански шашкънина рекохме да идем да ги гледаме със цска във монтана,ама със влака,не помня резултата,на връщане във влака се повлекоха едни софийски лайна и се правеха на мъже понеже бяха доста и се опитваха да се закачат със всички които бяха облечени във сини дрехи,и така стигнаха до нас в коридора на влгона,понеже нямаше места в купетата,и се опитаха да се закачат със един от нас който беше със синьо яке,и тогава се случи нещо което тия келемета сугурно и до ден днеше помнят,а това се изразяваше във дърпането на спирачката и спирането на влака насред полето,а боят който тези келемета отнесоха не е за разправяне,та така че у тука си е требвало другите пътници в трамвая да побият келешите,ама нали това е в софия,и там са само либерасти

Абсолютно съм съгласен, но ... това ми се е случвало и после познай на кого повдигат обвиненя, че е бил малолетни, а не е виканл полицията? Такава е системата и за това никой не смее нищо да направи вече. Има една торба НПО-та готови да "защитават" всички онеправдани престъпници ... и така таковаха таковата на желанието и на малкото останали хора да заемат някаква гражданска позиция.

Тези от НПО-тата така си правят парите, а трябва да отнесат кютека, за да се оправят

Тоест били сте една банда северозападни пияници срещу друга група простаци. А в случая става въпрос за мирни възрастни граждани, които са били в автобус /стига с този трамвай-това показва, че не сте чели статиите и не сте разгледали снимките/. Явно е, че става въпрос за различни неща.

Не арести и обвинения трябват за такива като тези, а възможно най-голям номер... чук, кирка, и лопата, и бегом марш към... Бойковите магистрали:)))!

Ко е детето ми, ...я че ги скопим тия!

Бате, че то тва стига!

Колко пъти да казвам, че от Левскар няма как да излезе човек...

излизат две неща,гмо и истинско цска,а като те чета веднага си мисля за гмото,при положение че си и соросид

И за вас ли ,бе недоклатеняци, да срамувам...??

Затвор и поправителен дом със ежедневен робски труд ! Това са диваци! Не подлежът на превъзпитание!!!

Едно време си се счупвахме да се бием и никой не разбираше. Понякога даскалите и директора. От дъжд на вятър и някой родител. И скъсани дрехи имаше, охлузено, насинено и подуто имаше, а понякога и по нещо счупено. И... голям праз. Сега, цялата държава пламна. Когато в ресторант ти писне от гърчещи се, търчащи и пищящи деца и изревеш на умряло, ти се казва: "кво искаш, деца са, трябва да ги оставиш да ти скъсат всичките нерви, да ти се качат на главата и да ти скапят цялата вечер", макар, че не са ти деца и не си длъжен да ги траеш на обществено място. Което освен всичко друго, не е и за деца. Когато обаче едно лигаво и разглезено пишлеме, обърше шамар на друго за нещо си и... вече света се свършва. Ами момчета са, бият се, какво да ги правиш. Та що така с двойните стандарти, а? И друго ми прави впечатление. Битото момче е на 14 и във всичките медии, беше "дете". Двама от другите са на по 15, обаче те са "младежи", "непълнолетни", "нападатели", "извършители" и т.н. Що така бе? На 14, 15, 16 не са ли едни и същи сополанковци?

Селянин мръсен

Тия не ще да са от наше село,..? ....

Да мъкнеш камъни някъде цял ден! Амин!

Побийвахме се, вярно. Но не се сещам четирима да са събличали другиго в автобуса. Не ми се мисли какво точно щеше да стане с тези четиримата още на място, пък после пак. И недей да сравняваш гаменчетата с деца в заведение. Получават си точно каквото трябва, даже им е малко.

Гангста, ако беше твоето... "хлапе", пак ли така щеше да умуваш бре, хърсъзин:)))???

хайде сега Радефф да покани родителите на разбойниците и да ги успокои, че те не са преклонили глава и не са изпаднали в униние... мухльо

Къде те сърби, да те почеша?

..требе и мандръсьяне...

Яко минуси хахахха ;)

мухльо е страхотен подпис на твоя комент, изцяло разкрива същността ти.

А не може ли и малко снимки на нападателите, докога ше развяват снимка на жертвата- по традиция! Покажете малолетните престъпници, нека се знаят кои са!

Стига де, утре да търсят десетина цесекари съблекли момчетата

Малолетни, значи. Е, за 72 часа в ареста може и да поотраснат. Язък за мъжете, дето са били в автобуса, до един п..ки.

Какво стааа с Барцелона и твой Бойко?

Сега малките говедца ще се наакат в ареста :)

госпожа Сийка Милева е на срещата с родителите съм спокоен за всичко,тя е моят идол

Да, и на мен ми е симпатична. Върши си работата жената и толкоз.

Непълнолетните лица имат родители, коти могат да платят масрафа на чедата си!!! Но това е Тикволандия!!!

Сини говеда, какво да ги правиш.

само се питам това момче на кое цска е симпатизант

На тва където съблича майкати

що се засягаш бе великия цесекар,я кажи ти на кое цска си фен,щото цяла България ви се смее на гмото,и не ме интересува лефски и цска,я съм фен на червено манарче горно пещене,ама ми е кеф на вас чорбарите как се гърчите във собствения си сос,а ония лефскарите и те като вас,ама поне не станаха гмо боклук

Споко, скоро ще има и синьо ГМО, както сте я подкарали и тогава ще разбереш отговора на въпроса си.