Младежи пребиха с дървени пръти пенсионер в Галиче заради забележка

Биячите - на 15 и 22 години - са задържани и са им повдигнати обвинения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В това село бяха убили едно младо момиче… дали наказаха виновника?

Боко Рашкофф каза, че най-важното са изборите . Другото и другите , кучета ги яли .

Сигурно са баща и син. Сина има поне едно чаве . А 22 годишния баща сигурно има 4-5 внука.

Смърт за циганите!

Ще си търсят те Чоков май :)

Какво берат?! Орехите още не са узрели! Явно нарочно са провокирали човека, за да го набият.

Дали сте чували за сладко от зелени орехи ?

Да, но не вярвам мангал да се хване да работи, че и сладко да прави!

Цигани, не цигани - няма значение... Ужас някакъв в тази държава. Няма ред, няма наказания. Ненормалници от всяка възраст се вихрят как си знаят. Няма респект към закона, няма страх от полиция... Страшно е положението...

Младежи или цигани?!

Гнусни мангусари

Мистър Линч е най-добрият съдия

едно време когато Ценко Чоков управляваше такива неща не се случваха. Ценко щеше да спука от бой циганите. няма деца, няма жени...всички подред. за Ценко нямаше българи, нямаше цигани. който крадеше ядеше бой до посиняване. ама бил лош, бил такъв, бил онакъв айде това явно е по добре сега. нещо като западния морал дето ни обясняваше че трябва да се атакуват Ирак, Либия, Сирия, Афганистан.....били диктатури. след намесата на САЩ да не би да живеят по добре, да не би да е по спокойно, да не би да са по щастливи хората.

Това село нямаше ли един кмет който ги връзваше разни подобни на площада?

Но почина човекът!

tonk11

Главата ти е починала.

"Те са с поредица от криминални регистрации, по-възрастният от тях вече е и осъждан за грабеж." В нормална държава ще получат по 10 години на калпак и ще си ги излежат. В БГ след година пак ще са навън.

Защо не пишете че индианци пребиха човека ,крайно време е да се разреши оръжие за самозащита и защита на собствеността на гражданите

Защото не са индианци, ЦИГАНИ са.

На 15 и 21. Защо се чака да натрупат по няколко присъди? Върнете трудовите лагери!

Долния коментар ми беше изтрит защото дира не харесва да критикуваш ЕС. Защото медиите у нас са специално финансирани да възхваляват ЕС и да не поволяват критики. Треперят от страх да не би да се осъзнаят хората да излезем от ЕС.Лично аз не смятам че дори това е възможно като видях как силна Англия едва се измъкна. Но все пак надежда има въпреки еврогейските сатани които не искат да ни пуснат. Защото точно ЕС не дава косъм да падне върху цигани и турци.Факт.

Забелязвате ли какви незначителни обвинения им повдига прокуратурата? Ето къде са вратичките за безкрайната ненаказаност на едни престъпници само защото са от даден етнос. Ето това е което идва с ЕС, специална защита от наказание на циганите, ако не го направим следва орязване на разни фондове и други изнудвания. Има ли някой да не е осъзнал къде сме и какво ще стане с децата ни. А забелязвате ли медиите как услужливо пригласят с едни измислени заглавия и статии - на хванати в двора ти крадци правиш "забележка?" Пребиването било "хулиганство"? не е ли умишлен опит за убийство както е за българи за същата ситуация!Нещата са повече от трагични с това слугинско НС и правителство и закончета които пробутват.

Не е опит за убийство. Но телесните повреди може да ги класифицират като тежки. Плюс утежняващо обстоятелство - уязвим (стар) човек, ако са използвали предмет като оръжие на побоя и т.н.. Друго обвинение - незаконно проникване в частна собственост. Но докато законите не се променят и започнат ефективно да се прилагат, циганите най-вече ще си веят байрака! За съжаление!

Единствения начин да откажеш сиуксите да крадат орехи е да увиснат на въпросния орех.

Затова хората са измислили оръжието. АК - 47 в случая по свършиш отлична работа.

Манго Джеритата у кауша-стига сте ги галили с перце...

:Много ми и странно. Аз съм от Враца, прекрасно зная какво означава село Гличе, Белослатинска окоия, знам какво означава и циганин специално в този край /колкотж и до ви е странно циганин не се вози в тролей във Враца, т.е. не им е комфортно като в Южна България/..... Обаче..... Зададох въпрос - Какво се бере от орех в първата седмица на месец ЮЛИ? И бях изтрит.

Сянката на ореха е собственост на стареца. Който иска орехова сянка, да си купи имот, да посади орех и ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ.

Благодаря, не знаех, че и за това се плаща. А сега сериозно - когато се лъже, се изискват познания и умения да съчетаеш нещата във времето и пространството. Нещо, което явно липсва на списувателя на статията. И още нещо овен - с непознати се говори в учтива форма, дори, когато не са ти симпатични както аз на Вас.

Значи разполага си дядо старите мечи капани около ореха и като зареве ромът дядо е глух. Ако не помогне другата година пръска орехчетата с цианкалий

Да не би да са от избирателите на трудно говорещият български, председател на етническа партия -карадайбъ?

Младежи + Галиче = ромове

Днес слушах интервю с кмета на Благоевград по повод на жестокото избиване на птиците в езерото на Бачиново в градския парк от някой подобен малоумник.Докарали са нови птици и той се хвали с това.Когато журналистката обаче го попита взел ли е мерки да не се повтаря подобен вандаски акт- веднага почва да се оправдава,че нищо не можел да направи,че бил само "кмет".

Кметът има полицейски правомощия (с малки изключения) в рамките на населеното място, което управлява, до пристигането на полицейски служител, аргумент чл.46, ал.(1), т.8 от ЗМСиМА.

двамата биячи цигани ли са?

Единият е Роман Ромейски, а другият Ромео Римски.

Ония престъпник с бръсната глава, не му помня името, сега прави постановки от рода на, вижте какво се случва когато мен ме няма там. Ако имаме съд и прокуратура и въобще ако имаме държава, трябва да се задейства незабавно, защото на всички е ясно, че положението не е ОК никак. Господин Рашков, вие сте на ход

Наздраве колега!

С тези европейски ценности и тази толерантност към малцинства до там е докарахме.За това племе трябва да се прилага закона с пълната му строгост.Но нямаме държавници с топки.Всички са меки китки като колегите им от ЕС.

Де го Цонко?

Това не са "младежи", а изроди 100 процента от тъмно виолетовите, характерно за тях безкрайната дързост и жестокост, особено към беззащитни възрастни, както и чувството за безнаказаност. Е, това стана ежедневие в нашата "демокрация" и така, докато се обезлюдят всички села.

на тия им праскам черепите с гьостерицата и отивам да си пия рикиицата

Nikos

Не бе друже, то наистина не се бере орех в това време, но трябва и да имаш някакви познания, но цигнинът е неграмотен по презумпция и наверно само е проверявал зрялостта на ореха! НО ЗАЩО ЩЕ НАПАДАШ СТОПАНИНА, ЗАЩИТАВАЩ СОБСТВЕНСТТА СИ? ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ами да, те циганите имат само права, но не и каквито и да било задължения! Те могат всичко, и то е ЗАКОННО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА СНКЦИИ!

Абе какво става в това Галиче? Не може ли да влезе жандармерията там и да не излезе докато не остане неочукан макак? Само пребити убити и някакви вандали ли живеят там? Кога прокурор или полицай ще бъде сменен затова че в това изнасЕлено място няма ред и закон?

Важното е обикновен двустаен в София да е над 300 бона, другото не е важно

Мила родна картинка като през турско - мангали бият беззащитни хора... Демокрация, какво да се прави... Западни ценности...права, свободи, и други такива работи...

Не е съвсем така. Някога, в турско време мюсюлмани, в т.ч. османлии, нямали право да нощуват в родното ми село. А циганите можели да преминават през селото само транзит.

А на бас ,че са мангусти!

Мангали,нали? Ще плачете за бат Ценко вие !

на бай Тошо бе некадърници

Вече сме горди еврогейци.

Решението е спиране на социалните помощи. Както направи Саакашвили в Грузия. Саакашвили направи и здравеопазването ЛИЧНО ЗАПЛАТИМО. И за няколко години Грузия бе превърната от класова мафиотска държава във Втора Швейцария. Преди президентството на Саакашвили сваляха хората от колите им и ги пребиваха на улицата. При Саакашвили колите в Грузия стояха НЕЗАКЛЮЧЕНИ на улиците. Президента Саакашвили и премиера Вано построиха ПРОЗРАЧНО СТЪКЛЕНО управление на полицията, където се вижда кой какво прави. Вано уволни всички стари милиционери и за 3 месеца с КОНКУПС и ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ набра нова ПОЛИЦИЯ от млади и амбициозни полицаи. Размножаването на паразити в тялото на гостоприемник означава само 1 - ГОСТОПРИЕМНИКА УМИРА.

Саакашвили направи Грузия на кочина. Здравеопазването е платено, но за некои малцинства в Грузия няма такова нещо. Прозрачното управление на полицията също е ясно какво е. Като това дето направи в Одеса, когаро стана губернатор... Яко корупция, крадене, гешефти и изнасяне на капитали от страната.

Галиче???? Цигани?...

На монгасарите казвате "тийнеджъри" ....ем секиджем ем парабаджем?

Е, не винаги, понякога са младежи, млади мъже, момчета, момчурляци, дечурлига, палавници, непослушковци, много рядко юноши /не бледи/ и др. Думата ром вече е обидна. Всъщност каквото и име да им сложиш все става обидно.

Много сте полит-коректни в Д-и-р-н-и-к-а ... "направил забележка да не берат от двора му..." Дядото е ХВАНАЛ Ц-И-Г-А-Н-И-Т-Е ДА КРАДАТ и са го пребили. ДВЕПМ на Държавата, на Полицията, на Прокуратурата и на всички безучастни наблюдатели.

Притежаването на оръжие е законно право за всеки американски ДАНЪКОПЛАТЕЦ. Втора поправка: На всеки влязъл неканен в имотът ти правиш първо устно предупреждение, после стреляш предупредително във въздуха а после ....на месо.

Цигани. Докарани и толерирани индиректно от комунистическата партия ( тя отроче на световния ционистически съм) днес дондуркани от десетки НПО та и умело насъсквани срещу българщината. Къде са еврейските безскрупулно нагли ментори да обяснят това убийство на расова основа ли, кражба на расова основа ли е или откровена диващина присъща за циганите? ДаБе гейците повечето са от твърдолинейни партийци , а днес защитници на зверства и извращения.

Циганите идват заедно с турците преди около 4-500 години. Какви комунисти те гонят, не знам....

На Девети 1944г в България има 50000 таанета БЕЗ ПАСПОРТИ и ПРАВО на гласуване. Българите са 5 млн. Днес мангасарите са 1 000 000 а българите отново 5 млн. В задачата се пита: КОЙ БЕ, ТВОЙТА МАМИЦА КОМУНДЕЛСКА, НАПЛОДИ 20 ПЪТИ циганската популация и защо?

Колега, изяш ми лайното!

Убий циганин - спаси пенсионер.

Убий циганин - спаси българин. (не е задължително да е пенсионер)

Някой да има представа защо онези цигани до Пазарджик,в чиито домове намериха преди години над седемдесет невръстни момичета -изнасилвани дълго и гадно ,не бяха наказани със подобаващо смъртно наказание? В домовете на същите мангали умря от масово изнасилване и още една българка(пометнала по време на зловещото изнасилване). Приятелят на това момиче едвам е избягал ,за да уведоми ченгетата . Някой има ли представа какво точно оцелелите от еврейският демократичен геноцид ще извършим след Триумфалното влизане на Освободителната Руска Армия в България? Няма да остане ни жив,ни полужив мангал!

защо не сме демокрация като в САЩ - третото влизане в затвора е доживот, независимо от провинението. Там прекарваш остатъка от своя мизерен такъв в компанията на убийци, садисти, тежки изнасилвачи и всякакви откачалки...

Няма да стигнат затворите. Всъщност те и в америка не стигат, но вече строят частни. Има даже и детски затвори /не интернати/.

защо дамаджаната не си върши работата-впиянчен комундел

Биячите са от датчаните които си купиха летни къщи в БГ.

кастрация на циганите

После се чудите, защо хората мразели циганите! Ами не, не е защото са с цвят на лайно, защото циганите за друго не стават.

Момичета, следващия път когато решите да биете някого с тояги винкели копачи камъни лопати или да ги режете с брадви и ножове, ви давам разрешение да го правите само в Българския парламент.

Каква "забележка"? Дядото е хванал циганите да КРАДАТ!

грешка в заглавието. Това не са младежи, а животни и трябва да се третират като такива!