17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем в съответствие със закона: пострадалите взимат автомобили от същата категория коли под наем за сметка на превъзбудените момчета до въстановяването на щетите. Срока не е важен, за един живот ще стане, колите да се подменят на всеки 3 - 5 години.

Няма значение дали спонтанно или нарочно...ако искаме да спрат подобни прояви, бърз съд, присъда затвор с работа докато изплатят щетите на хората !!! Защо в нормалните ст.ани от ЕС, има бързи и справедливи присъди, а тук само регистрации на деянията и условни ???.

Ми под Стара планина има тунел да се копае, има много като тези с излишна енергия, пък и занаят може да придобият.

"Хлапето" в съвременен Бг вариант.

И ОТНОВО, цигани на помощи и ТЕЛК решения тормозят БЪЛГАРИ ДАНЪКОПЛАТЦИ!

И що решихте, че са цигани? :)

Сега да ги путнат в затвора и там да им спукат гумите.

Не са били застраховани при правилния застраховател. Но е по-интересно да допуснем, че са просто цигани и им е в кръвта да режат гуми за без пари, нали???...

Родителите да купят нови гуми.

Какви родители, "младежите" са над 18 г..

Ами добре, значи родителите са на около 29-30 работещи, полезни за обществото индивиди. ;)

районно има ли лопата? Униформените да я вземат и бой,бой и пак бой. После като видят гума ще я заобикалят от далече. Боя възпитава уважение,смиреност,труд и постоянство.

Кучето на село като почне да яде пилета и кокошки, хващаме главата му и я натикваме в пилето и бой по нея с другата ръка. Два три пъти така и се отучват.

Тез двамата хайде сега една тежка присъда доживотна ще крадат и ще пукат гуми ама ей тва е елита на България вместо да вземат младите да постигнат нещо в живота те пукат гуми и се напиват и крадат и се бият. Интелигентните младежи бягат на запад а отрепките правят само такива неща. Това е България

Кой ще покрие щетите на хората? Държавата как ще възпита хюмненцата? Ето защо не трябва да сочим с пръст към политиците. Пълно е с прости хора - половината хора в Бя са прости.

Проблема е че те са на свобода след престъпления. Те просто са за трепане тва са 20 годишни отрепки които вместо да постигат нещо те съсипват други хора.

Така е в Мутрочалгария - страната на безграничната простащина. Ето защо добрата новина е, че раждаемостта намалява. Лошата е, че не намалява достатъчно бързо.

С'я "спонтанно" да се бръкнат по 200 лв. за всяка унищожена гума (за да им държи влага за по-дълго време)...!!! Дааа...!!!

Ако е AWD колата се сменят и четирите, няма значение че например само едната гума е спукана. Пък гуми за джип започват от 250лв нагоре.

Открий етноса!

Откога думите "цигани" и "младежи" са синоними?