Младеж изчезна безследно край водопад в Стара планина

Момчето влязло само да се къпе в река, след като пило алкохол

Обратно в новината

Коментари - Младеж изчезна безследно край водопад в Стара планина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкото момче дано е живо и здраво.

горката дрога... изпържило го е 5G-то

Той тоз младеж, може и малко вълшебни гъбки да е хапнал, за мезе на алкохола.

Отиваш на излет/разходка в планината и е важно да правиш основно две неща (+резерва): 1. Да палиш цигара от цигара 2. Да се наливаш с алкохол 3. Ако ти остане време, може и да хвърляш отпадъци наляво и надясно(найлонови опаковки, кутии от напитки, фасове, хартия, мокри кърпи).

Ужас!Дано , дано да го е изхвърлила реката някъде и да е жив, макар и попотрошен и в безсъзнание...И дано го намерят!!Горката му майка!

Егати приятелите.

Дано да е живо момчето, но влязъл ли е в буйна река, шанса за съжаление не е голям. Още повече че са намерили дрехите му, а да изкара ноща жив без дрехи е почти невъзможно, освен ако не е успял да запали огън.

...алкохолът не винаги е добър съветник!

Мпже да са го отвлекли за секс роб и сега да го помпят.

Аз помпам Ти помпаш Той (тя/то) помпа Ние помпаме Вие помпате Те помпАт.

Трупът му бе намерен, но парите му липсваха...

Ми нещо не ми е мъчно... С тоя поглед на снимките - как да ми е мъчно....

Виждам, че сегашните младежи всекидневно и ежечасно се надпреварват кой да грабне наградата "Дарвин" за по-малоумно затриване на собствения си живот. P.S.На който не му е ясно какви са наградите - справка интернет..

Като, го гледам, какъв джендър е, значи няма да е голяма загуба за обществото. Даже е имал късмет, че няма да го тръшне короната.

По селата е пълно с наркотици. На този фон нито една партия , забележете НИТО една! не показва ясно в програмата си желание за справяне с проблема! Още по-странно е, че левите БСП и така наречените патриотични също мълчат.

Решил е да се повози на гравитацията...

Образът на снимката е типичен за съвременната младеж, не само българска- стригана тиква с тридневна брада, суичър с качулка и не твърде чистоплътен вид. Интелектуалното ниво е ясно, а образованието- някъде към 8 клас и спряло! Около един процент от младежта е интелигентна и образована и тези младежи се различават изцяло от широките маси. Изглежда това е някакъв природен стандарт, един - два процента качество, другото е бачкатор.

Познавам много хора с нормално потекло, средно или гимназиално образование, който се справят доста добре в живота. Съмнявам се и ти да си бил по-различен от масата.

То всеки си мисли, че е по-така. Някакво грешно ЕГО усещане. Останалите са селтаци и глупаци, а аз съм супер умен. :-) Елит есин вид. Дълбока егоистична заблуда, както вече споменах.

Още един "свръхчовек" си отиде! Важното е да няма деца, за да не се продължат малоумните му гени!

По принцип така си гледа или селфитата са след запой ?

какви са тия приятели ,след 2 вида алкохол да го пуснат във водата ..

откъде намират пари за дрога е въпросът? Едва ли някой от тях работи

narkomanska rabota

Джендър... Фира

Шилo

Естественият подбор в действие!

Да повторя още веднъж: Едни дебилни гени по-малко. Родители учители, ама по физическо, компания приятели, ама сеирджии пияници, интереси големи, ама свързани с келешлъка. Всички уж уплашени и загрижени, ама довечера пак ще пресушават бутилки на фона на българска музика (разбирайте дива чалга). Да видя снимка с книга в ръка или на участие в интелектуално занимание, да видя свежа физиономия, а не блуждаеш алкохолен поглед, черно лъскаво якенце и профили на дузина близки и приятели (да, направих си труда да проверя) изпразнени от съдържание и без идея за естетика. Нека мрат до последния олигофрен.

Нека твоите деца да мрат, злобо гнусна!

Тия безотговорни и неграмотни пичлемета,като се напият и дръпнат по един джойнт,стават Рамбовци.Резултатът е това.

Така е когато няма казарма !

Така е когато няма ценности.

Ами те там се изграждат.

Поредното същество от масовката, без заслуги към обществото, на което обаче се обръща внимание. Това ли са новините в България или само за такива новини може да се пише без цензура?

говори за себе си, тулуп

Много си убедителен. Направо се чудя, как въобще дишам и живея в присъствието на такива възвишени същества като Ваша милост.

Два вида алкохол и колко вида наркотици. Сори ама природата не прощава. Поредното помислило се за безсмъртно наркоманче.

Hold my beer...

Що за приятели са това, да го оставят в това време и пил сам, без да го убедят да не го прави. И второ, явно алкохолизмът у нас е неизличим, предава се от поколение на поколение, и от век на век. Не предаваме добродетелите си, а този бич, причинил много щети и мъка по тези земи...

Истината е, че ако бяха пияни щяха да се опитат поне да го спасят. Друсалките обаче за нищо не ги *.

Абе нещо не ти се връзвам, че щяли да го спасят като знам пиянките колко народ са затрили.

Умела съвеЦка пропаганда. Българите при освобождението от турско робство , за разлика от арнаути(албанци), власи, гърци, сърби са били с много висок морал, трудолюбиви, честни и много малко алкохолизирани.

Бог да го прости, защото алкохола (и наркотиците) няма...

глей ся ко мога! след този уникален лаф стават страшни неща! жалко за родителите му, съсипа им остатъка от живота

Приятели са били щом са го оставили да се дави? Ще им тежи на съвестта , ако имат такава

Наркомания и приятелство са несъвместими неща.

Е тия т.нар. приятели, като са го видели, че е пиян на кирка, не са ли го спрели? Странни хора.

Не е ясно те самите в какво състояние са били.

Прочистване на генофонда. За 90% от селските млади юнаци и комай толкова от момите засмени единствената цел в живота е да се нальокат до под масата, на другия ден да се съберат да си разправят как снощи са се нальокали и пак да се нальокат. Социализмът беше тъп, но в голяма степен озаптяваше тези мераци със съвместните усилия на родители, общество и милиция и с един простичък метод - "шамарената фабрика".

Не е верно, че ги е озаптявал ,просто всичко се замиташе под килима. А този като го гледам не е само алкохол да е било. На бас че е имало и "билки", а може и "за гъби" да е бил.

лайнo. нямаше дрога по време на комунизма и алкохолизмът не беше толкова широко разпространен. за малкитe лайна като това имаше детска педагогическа стая. виждам, че сте дилърчe

Дядото

Аз знам кое е вярно, защото съм преживял това време. В Троян нямаше начин да се напиеш и това да остане тайно (обществото за зло или добро следеше и докладваше) - съответно научаваха родителите, съответно имаше санкции. Ако пък прекаляваш или се търкаляш публично пиян, боят в МВР-то ти беш в кърпа вързан. В Троян не се е чувало някой местен да употребява наркотици (освен ако вече е успял да се пресели постоянно или временно в някой от най-големите градове). Сега почти не останаха деца, които не са опитвали. Прочее, да благодарим на нашите най-мили братя американските демократи и хуманисти, които ни водят напред в бъдещето и ще ни спасят с емиграция на Марс. През соца все си мислехме, че нашите плюят по САЩ от злоба и страх да не избягаме там. Сега не ви трябват "злонамерени клевети" за САЩ. Вижте само собствените им филми (100% от филмите, които ни се показват - при соца имаше квота 30% руски филми) и (ако имате малко мозък) ще разберете каква гнилоч е там.

Защо говорите глупости, никой никога не имал проблем да се напие в България независимо от възрастта. До 2001-ва година не беше и незаконно. А наркотиците ги продават на децата ви точно хората от тогавашното ЦК на БКП. Вижте кои са на власт на Тато бодигарда, сина на щофьора на Тато и т.н. Просто едно време наркотиците не са оставали в България, а са минавали транзит.

Дядка,в грешка си.Като се нальокаш,ако не се сбиеш ти не си пич.

Едни дебилни гени по-малко. Родители учители, ама по физическо, компания приятели, ама сеирджии пияници, интереси големи, ама свързани с келешлъка. Всички уж уплашени и загрижени, ама довечера пак ще пресушават бутилки на фона на българска музика (разбирайте дива чалга). Да видя снимка с книга в ръка или на участие в интелектуално занимание, да видя свежа физиономия, а не блуждаеш алкохолен поглед, черно лъскаво якенце и профили на дузина близки и приятели (да, направих си труда да проверя) изпразнени от съдържание и без идея за естетика. Нека мрат до последния олигофрен.

тази възраст всеки е правил глупости. Само глупостите са различни според времето в което се живее. И този младеж е имал възможността да се поправи с напредването на възрастта, за разлика от мързеливите, лъжливи и крадливи мангали. И гените на приятелите, които са го зарязали ще останат.

Всички са правили глупости, но много малка част са показвали умения за трицифрено АйКю. В случая не виждам завидни умения по нещо съществено.

Иване, на този Ай Кюто му е по-малко от номера на обувките!

от за последно

Само да попитам - това момче има ли нещо общо с Дарвин?

Не, само доказва, че е имал основания за теорията си.

Незабавно трябва да арестуват "приятелите" на младежа и да ги подведат под отговорност за неговото изчезване (за съжаление най-вероятно и убийство).

Да се къпеш в СНЕЖНА вода след като си употребил алкохол, това иди- дойде може да се разбере... Но да те ИЗОСТАВЯТ "ПРИЯТЕЛИТЕ" ти в такъв момент, това е равнозначно на УБИЙСТВО от тяхна страна! Как лище живеят оттук нататък тези нещастници?!

трябва да си много прост и никога да не си чувал, че даже и без алкохол ледената вода може да те "пресече" и да потънеш като камък, а както се разбра от статията водолазите не могат да влязат заради силно течение.Всичко това и алкохол е смъртоносна комбинация. Дано не е влязъл във водата...

Не се знае на какви вещества точно е бил

Без да познават планината и тръгват и то неподготвени от към екипировка и храна в случай че стане нещо да могат да реагират адекватно! Стара планина е сериозно изпитание особено за такива младежи !

Никаква планина не е това! Водопадът е на края на Карлово!

И да се гмуркат не могат...

Старшината в казармата казваше: - От собствения си куршум никой не може да избяга. Сега разбирам какво е искал да каже.

в този ред на мисли има една стара приказка, че това, което сам си направиш никой не може да ти го направи.

отишъл ДА СЕ КЪПЕ в планината в началото на май !!?? На тая възраст би трябвало да има инстинкт за самосъхранение . Малоумник , на колко хора ще почерни живота

с българите? Борят се за приз най най...

Имаш предвид хилядни части от българите. Нещо много на едро си взел да обобщаваш.

Не е важно видовете алкохол,а количеството !

Един 4 вида наркотик, друг 2 вида алкохол,а бе какво става с тази младеж ?

Лиспа на родителски контрол. Липса на обществен контрол. Липса на училищен контрол. Липса на възпитание. Липса на ценности. В днешно време младите се възпитават от социалните мрежи и интернет. Никой не се интересува вече от това децата да са ерудирани, умни и можещи. Само се говори за права, права и права. Но никъде не се споменава нещо за задължение. Разбира се не може да се сложи цялата младеж под общ знаменател. Но е факт, че от сравнително развита европейска страна, вече сме по-долу и от третия свят. Дай им алкохол. Дай им наркотици. Дай им да си бъркат по всякакви отвори - мъжки женски, няма значение. И така...…...

Не е лесно - родителите също обожават социалните медии.

След два вида алкохол обикновено изчезвам кум спалнята. Жалко за момчето

Аз към тоалетната. Нр ми харесва.

Алкохолът не прощава, а планината още по малко.

Каква планина? Този водопад е в парк на края на Карлово! И реката минава през града.

Всички са били пияни като кирки и въобще не са разбрали, че един от тях го няма. Когато са изтрезнели на другия ден, чак тогава се усетили. Планината не прощава.

Убили са го, най-вероятно.

Поредната жертва на коронния вирус :(