17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решението е политиците да бъдат изместени да живеят в градове като Шумен, Търговище и т.н. Има модерни технологии, могат да гласуват online и да се записва кой за какво е гласувал. Няма смисъл да взимат по 7000лв заплата, като в град като Шумен могат и с 600лв да си плащат квартира, да гледат семейство, да плащат даници и да се запознават от близо с електората. Там в столицата НСО ги пази, града е по-богат и не отразява какво точно се случва с народа. Кога за последно имаме политик заклан в битов скандал или блъснат на спирка?

Какво точно означава да злоупотребяваш - например със силата си - с грубата физическа дила, или с властта си, със служебното си положение, с връзки и подкупи, или с лантаж, рекет, ДС досиета, с протакащи се във времето разследвания срещу “неизвестен извършител” при отлично известен такъв, с придобити от теб медии като начин да атакуваш и злословиш, компроментираш неудобните ти и манипулираш останалите! И най-отвтатителното - да използваш прокуратурата, ДАНС, МВР и службите - вкл. НСО за да налагаш диктатурата си и сплашвал останалите, вкл. с акции по сготвянето на неудобни чрез подхвърлени доказателства! Представете си картината как зрял мъж, в разцвета на силите си бие и пребива дете! Ей така, защото нещо е ядосан или дори за нищо, за да се изпразни, да излее в да си Илк като демонстрация на долата си! Или инвалид! Или жена! Или някой много по слаб.. А сега си представете група мутри, вкл. въоръжени с бухалки, ножове и пистолети да нападат или рекетират обикновен гражданин или граждани! Дори и да се правят или представят за охранители! Особено когато са партия с полицаи или прокурори и особено с началниците им! Или с някой над тези началници.., Или си представете други мутри - чиновници, политици, служители или ръководители на МВР, прокуратурата, ДАНС, НАП, ДАИ, НСО,... МС, Парламента,... как правят същото - всеки според позицията и възможностите му, вкл. да краде, шантажира, изнудва, заплашва... Така на времето героизирана мутрите, които се правеха на охранители, застрахователи и пр. измет! Кажете - има ли някаква принципна разлика между всичките посочени примери?!?

Мирише ми на циганска работа...

С нож посяга циганин. Традиционно. Ще го оправдаят. Борисов и Каракачанов имат нужда от електорат и то благодарен електорат. Българите - лешояди ги яли.

19 годишният местен жител е оставил бременна вдовица и две невръстни деца който ще помага, да изпраща валута на сметка кой ибан ибан!

Имало е свада между два рода от българските индианци.

Заприличваме на Бразилия. Терминал 2 за всеки с нещо между ушите.

мхм ...наш колко пъти съм фащал самальота от Т2 и ако мислиш че кацаш на червен килим те чакат и няма църнилки с ножки по западните градове и наема е окей и хоп веднага ставаш генерален директор със заплата дет стига за под наем в центрума малко ше се разочароваш

мила родна картинка..

единият е местен жител! а другия вероятно е от друга местност

етноса

В Сирия, война се води и толкова убити няма колкото в този Кенеф !! Ден не минава без убийства , с коли , от ножове , ръгане ...трагедия !!;(

Глупости говориш.

Проста нация, дефектно поколение, отровена територия

Защо дирниците винаги поставят на първа страница някаква лоша или неприятна, дори отврстителна новина? Имам чувството, че искат да подтиснат още повече и без това депресирано то от управниците си българско население!

Ти какво искаш? Да се крие тоталното оскотяване, че да не ти се нарушава покоя ли?

Ние сами сме си виновни за състоянието на държавата със своето бездействие. Да управляваш пасивни хора, които не реагират когато ги обереш знаеш ли колко е примамливо? Един вид безплатни пари. А ние като не реагираме те ще си ни грабят още дълги години. Разберете. Мафията няма да падне сама от властта. Ние трябва да я премахнем, друг не може.

Убиеца вече е задържан... В статията няма имена, от опит вече се досещам, за какви "хора" става дума.

Пред вид улицата потвърждавам. То и от името на читалищвето е ясно без да сте от Шумен. Това е близо ди циганската махала Бялата Пръст. Ромлянска вероятно работа. Лошото е, че по това време ходих на свиждане в болницата и пред главния вход се виждаше доста кръв, определено ярко червена, вероятно починалия е имал малшанс да пострада артерия. Естествено кръвта не е измита навреме. Може и да е от друг пациент, ака казвам само как ме посрещнаха на свиждане. Излязох през друг вход. Та такива ми ти работи в западналия цивилизационно Шумен. Между две стари столици - мутренско безхаберие. Освен водата и мръсния въздух и селяндурщината има и по-лошо.

Гали от Ман?

Не се оплаквай, имате течаща вода. В Перник няма да имат за Коледа и НГ.

Пак ли някой от избирателите на Тиквоча?

Пияни сигани се мушкали с ножове. Какви философии разтягате тука... Майка плаче....

кои носят в джобовете си ножове....

Манговците!

Пак ли бе!?

сега като въведат и 5 Gда се пържат мозъците на всички като в микровълтова фурна ще стане още по зле

Това е цената... Трябва да се плаща.

Цигани?

Шумен... Селяни...

Шумен е град с голямо културно и историческо наследство.Това ,че в цяла България вече цари тотално опростачване и духовна деградация, не го прави по-различен от другите градове.А колкото до селяните, те изхранват с труда си и такива недуразумения като теб.

skromna35

Госпожо, пишете грамотно!

Е хайде кажете кои са грешките в написаното, за да видим вашата грамотност. Или, както казваше Милен Цветков, просто така си плямпате?

Ами пише се "недоразумение" , а не "недуразумение". И след точка се оставя празно място.

Коледните подаръци нямат край.

-1 "тъмнозелен младеж" +1 в Белене

не носи на алкохол

не е от амуджите, тия са страхливи Галиба някой мангал ще излезе да е

Преди празниците някаква вакханалия от жертви. Много почернени близки и роднини. Няма ли свършване този наш кошмар?

Това са знаци от Господм, но на кой му пука, тази държава тр4ябва да изчезва и дано е по-скоро.

но скотовете останаха

Момчетата са спорили за доказателството на abc-хпотезата и не са им издържали нервите.

На 19г. не е младеж а МЪЖ !!! Престанете да наричате жени и мъже които се предполага че са "зрели" младежи, младежки, деца, пеленачета и т.н.

Пак ,,естествен подбор,, по...балканяшки !

народа полудя от хубав живот катастрофи а убийства безброй всеки ден

Мръсно оскотяло племе, но това е целта на кукловодите

да дойдат танковете !"

Няма танкове, нарязахме ги, има останали 80, но за тях няма акумулатори и части.