17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя статистик ли е или министър на МВР?

А във висшите етажи на политиката и съдебната власт НЯМА ЛИ??? Апартаменчета купени с незнайни доходи , на ниски цени, изповядване на сделки на данъчни оценки , с цел спестяване(не плащане на данъци)) и разни други гимнастики и заобикаляне на законите .....Това не са ли престъпления ???? Смешничка ти е констатацията господин министър!!;))

Благодаря, че ни информирахте! Сега кажете и какво ще направите, статистици такива!

проблема с детската престъпност е, че много се повиши възрастта на децата! когато аз бях дете, когато свършеше бригадата в енското ткзс, ме изпращаха на село при баба, а тя ме изпращаше на работа в тамошното ткзс! сега децата са деца до 18 годишна възраст, и обществото ги пази най вече да не би да вземат да работят нещо

ми ще хванат синчето ти с наркотици, ще го заключат, пък ти ще продадеш на дедо си нивата да платиш на адвокатина да докаже, че това не са наркотици, а лекарствени средства нужни за оцеляването му!

И на тоя родителите му виновни. А полицаите са като дупе и гащи с дилърите.

вярно! на адвокат марковски няма да му стигне на дядо ти нивата! ще продадеш и на майка си бащината къща!

не я държат. И никой не познава дилърите дето щъкат с незабележими бмв х6 из града

А в центъра на София има изключително високи нива на политическа престъпност.

... а в България има изключително високо ниво на гербаджийска престъпност!

В такава държава ще е така!!!

Ми то няма престъпност. Нали дрогата се разкарва с коли с буркани. Как шъ има престъпност.

В Русе е публична тайна, че дрогата се разтиква от хайка бивши ченгета, а приятелчетата им на служба в момента го покриват и си събират парите. Модела работи перфектно, защото ако се появи нов играч, полицията го залавя. Монопол.

"не смятали пушенето на "трева" за сериозно престъпление." ! Е, и ?! И какво престъпление е пушенето на трева. Я дай да видим статистиките. Колко престъпления има след употреба на марихуана и колко след употреба на алкохол?

А В СОФИЯ КАК Е БЕ младенчо? А В СОФИЯ КАК Е БЕ младенчо? А В СОФИЯ КАК Е БЕ младенчо? А В СОФИЯ КАК Е БЕ младенчо? то бе навсякъде встраната, Бургас, Плевен, Русе, Ст.Загора... САМО В СОФИЯ НЕ ГИ ЗАКАЧАТЕ ДИЛЪРИТЕ!! САМО В СОФИЯ НЕ ГИ ЗАКАЧАТЕ ДИЛЪРИТЕ!! САМО В СОФИЯ НЕ ГИ ЗАКАЧАТЕ ДИЛЪРИТЕ!! САМО В СОФИЯ НЕ ГИ ЗАКАЧАТЕ ДИЛЪРИТЕ!! ясно от къде се храните.. НАГЛА МИЛИЦИОНЕРСКА МАФИЯ! НАГЛА МИЛИЦИОНЕРСКА МАФИЯ! НАГЛА МИЛИЦИОНЕРСКА МАФИЯ!

и в София е Така.. ей го младенчо..

и не само политическа, И МИЛИЦИОНЕРСКА!