Младен Маринов: Атаката срещу НАП може да е политически свързана с изтребителите F-16

Имейлът е руски, откъдето е разпространена информацията за атаката, твърди вътрешният министър

Обратно в новината

Коментари - Младен Маринов: Атаката срещу НАП може да е политически свързана с изтребителите F-16 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Швеция техният аналог на НАП прави публични всички данъчни декларации в края на годината. Отделни може да се видят с телефонно обаждане, но условието е, че отсрещната страна ще разбере, че сте видели декларацията им. Заедно с това публикуват детайлни справки за доходите по възрастови групи, региони, професии, нива на квалификация и прочие. Тази прозрачност в доходите е помогнала на много компании да поемат инициативата и сами да информират служителите си колко взимат колегите им на същото ниво.

БСП щели да направят всички възможно да спрат финансирането на партиите от бизнеса

"Датите на всички файлове са 10 ноември 1989 г. Вероятно е по-възрастен човек. Младите не помнят тази дата", поясни Наков.

Ни моа, хахахааах

МАЛИИИ ТОЯ СТРОШИ ТЪПОМЕРА

Совецкие Разведки...Молодец

Все ми се върти в главата, че е свързано и с темата машинно и електронно гласуване. Да се покаже, колко несигурен е интернет. Не знам ... има нещо подозрително. Точно сега се случва.

Както предполага г-н Младенов - Русия и главно Путин да виновни за всичко. Най-вече за глупостта на управляващите ни кретени.

Сега вече VW няма как да не изберът България! Тук всичките им тайни ще бъдат в безопасност! Стабилитет е тука! хахах

Може Младенов, може....Може и да е свързана с Ал Каида или Идил. Може и с избирането на Тръмп да е свързана. Факт е обаче, че в правителството сте се събрали един вагон некадърни и корумпирани копелдаци също като вожда си!

Ашкоусун! Как само ви раждат главите подобни глупости?! Намалете гледането на американски филми!

Тъп, по-тъп, полицай.

има проруски партии в България? Това е нарушаване на конституцията, а подобно внушение си е за прокурор и оставка. А, още по- малко искането за оставка на финансовия министър да е толкова голям залог. На кого му пука дали е той или негов клонинг, правителството е същото.

Че има РУСКИ партии в България се знае отдавна! Дори медали получиха шефовете им в Русия! ПОНЯЛ?

от опорките на Цветанов,ли? Колкото има проамерикански, протурски, просръбски, прогермански.... Можеш да си говориш глупости, но закона е друг. Никой не пита про какъв си на молитвената закуска, нали?

Ако имаше само проруски, няма проблем. Проблемът е, че нито една партия не е пробългарска. Може-би само "Възраждане", но понеже не са били е управлението, още не ги познаваме.

и им раздава задачките.

Обикаля ги с асансьора, нагоре надолу. Опорките са хубаво нещо, но трудно можеш да им повярваш. Не върви на вътрешен министър да прави внушения преди да е станало ясно.

Нашите служби могат единствено да пазят управляващите от народа. Да мачкат и да подтискат съгражданите си със задкулисие и насилие. Иначе за работата на другите служби и за атаките срещу държавни институции научават обикновено от пресата, чуждата или ако някой им изпрати имейл. Може да са руснаци, румънци, украинци, африканци, маори... който си поиска.

Илиии...може да са прави хората и действително да сте малоумни !

По-добре управляващите да видят има ли заличени крупни задължения на лица и фирми, вместо да плещят тъпотия след тъпотия!

Тотална некадарност "лъха" от нашите "служби" - или мое би по-верно ще е да се рече - смърди ;) Всека система видиш ли носела рискове - ами верно е - таа система от калинки и "експерти" сабирани по светофари и крастовища веке колко годин наистина ДОНЕСЕ много "рискове" за таа обрулена държавица - пардон - то май веке не е даржава а само територия :( И сега сигур вместо да са тарсат виновните калинки и "експерти" от администрациата МУ ша почнем да привикваме джурналисти и свидетели да "разказват" ама вечер ли или сабхлянта са я получили таа "информациа" и накраа най-много да уволним чистачката или портиера на министерството МУ - така де - требе да са носи "политическа отговорност" - и нов морал ужким де ;)

Младене, като мой шофьор, ти забранявам да правиш "ляв" завой!

Г-Н МЛАДЕНОВ ПОСТА КОЙТО ЗАЕМАТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЗВА "МОЖЕ" "ИЛИ" "ВЕРОЯТНО" И Т.Н. ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА ТОЧНО КОГАТО СЕ ИЗЯСНИ - ВАРИАНТИТЕ СА МНОГО ОСТАВЕТЕ ТОВА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ТЕ СА СПЕЦ ПО ТОВА А ВИЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА СТЕ ТОЧЕН ЗАЩОТО МИ ИЗГЛЕЖДАТЕ НА ЧЕСТЕН ЧОВЕК

а може и ТОЧНО да се е изказал!

Като знам каква наредба готвят за така нареченото СУБТО, която е пълна с много бисери, но един от най-крупните е, че ако имаш система за управление трябва да предоставяш на НАП цялата си търговска информация продажби, доставки за отгворно съхранение, за да могат да се убедят те, че не криеш приходи. Че то това е целия бизнес на някои фирми и при подобна атака тая информация дали ще е защитена, че и се натискат от септември да я пускат наредбата. А най-якото е, че ако обявиш че работиш с тефтер и касов апарат няма нужда да даваш тази информация. Т.е. сивата икономика пак не е цел. Щели да съберат 500 милиона отгоре ама пораженията ще са за милиард. И какво сега ще стимулираме фирмите да не ползват системи за управление ли? Мисля че наближава момента, в който отново трябва да сме по улиците!

Този интелигент , може да шашне с мислите си и Винету

Още един мозАк, умник-Гюро, същински Чехлю. Ааа къде се затри тоя Плювко, като стана дума за мозАци, да ни озари с мисАл?

Путин и комунистите са виновни :)

Един да каже истината на глас!

ДА НЕ ЗАБРАВИШ И ЛЕДНИКОВИЯ ПЕРИОД ..... СИГУР И ЗА НЕГО ПУТИН Е ВИНОВЕН ДЕА ТИЯ СОРОСОИДНИ ДЕБИЛИ

Без да съм хакер, може да си регистрирам електрона поща в Русия, САЩ, България или Танганайка ... ако си регистрирам е-поща в САЩ и направя някои золюм, дали ще обвини гусин Маринов Белия дом и САЩ?

Приятел, леко, че ще прегрееш мозъците на нашите инфор-кибер-секюрити-онлайн-анализиращи "експерти".

А между другото, присещам се, че тия дни арестуваха едни заралийски момък, който показа зверска уязвимост в инфосистемата на старозагорската община, чрез която уязвимост се получава достъп до цялата им база-данни с народ.

Тъпотата и простотията на управляващите в България не се нуждае от коментар. Честито на мат'ряла!

А ще уведомите ли гражданите, които са засегнати от поредната издънка на "Информационно обслужване" и оня гениален борец срещу кибер-престъпността и сървъри с книги за слепи хора Явор Колев, както следва по GDPR, или както обикновено в тая държава битият - бит, а ако случайно някой се опита сам да провери дали е сред жертвите, ще го направите луд да викате "ние не отговаряме за това, отидете другаде"?

«Няма значение какви качества имаме – светът гледа само недостатъците.» Molière

Никой не му пука за данните на хората и фирмите. Троволвете си ползват повода за собствените цели - едните да се махнело електронното гласуване, другите да свалят правителство....

Колко жалко е, че ни управляват толкова прости хора! Няма никакво значение кой е хакнал смешната защитна система на НАП. Просто си свършете работата, но това едва ли знаете как става. Такива неща стават навсякъде по Света. Особено в по-загубените държави!

...жалкото е, че ако простите се махнат, ще дойдат още по-прости!

Бойко, ти ли си бе Вожде!

Абе айде сега голяма работа.... да сме живи и здрави със Владку, Младенчу и Сие. да продължаваме напред.

Този верно ли е бил шофьорче на МЕТО ИЛИЕНСКИ ?

Още един довод срещу електронното гласуване. Явно не можем да се защитим от хакери, както и не можем да се хакваме качествено сами. Друго си е да хакваме сами чувалите с бюлетините.

Да забраним и банкоматите тогава? Кредитните карти? Интернета? На капък и пергамент си е най-сигурно!

Ако не намалите сметките за ток,вода и парно , ще хакнат и енергото,ВиК и топлофикация. Ако поискат ,ще го направят. След като са стигнали до НАП....

Бахти,къпан и порз.

БРАТЧЕД ПИШЕ СЕ ПРОЗЪ

Путин щедро ще раздава "газови" долари на руските пишлегари, свършили престъпната работа !

Пък аз си мислех че имеайла е на Български пощи...

Ако имате кредити или неплатени сметки - ток,вода,парно,телефони , ТРЯБВА ВИ ХАКЕР , който ще изтрие всички ваши дължими суми към всички . Може би ...

Хич даже Ви трябва някакъв си Хакер. Трябва Ви, "Бях хакер", според думите на един Барни Ръбъл министър. Защото, само един бял хакер, може да победи друг бял хакер. Или най-добре, извикайте, Чък Норис, той ще ги набие и двамата.

САМО ДА ПОПИТАМ НЕ ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ. РОЗУВ ХАКЕР ИМА ЛИ ?

Еее, чак толкова компетентен не съм по темата. За изчерпателен отговор и по-пълна информация за видовете хакери и начините на "джуркане" на системите, се обърнете директно към дребния (т.нар. Данаил Кирилов - изпълняващ длъжността Министър на правосъдието)

Супер логични заключения на Маринов!! Разследване, мисъл, логика, заключения, мерки - абе спокоен съм вече.

Факт е че полицаите не са достатъчно умни, трябва ли постоянно да се шегуваме с това. Все едно да се шегуваш с болен, не е редно.

Напоследък министрите на Борисов се състезават кой по-голяма глупост ще изръси. За сега балотажа е между Маринов и Дани Кирилов, но , очевидно, има още много да видим !

Ето един умен милиционер от ГЕРБ! Уфффф, май, че това беше антоним....

Пак Путин ви сра в гащите ... дбл, блд!

Абе ей, некадърници, как така ви хакнаха с един имейл?! А доказателството как имейлът е руски, кърти мивки :D

Ееех, като малък трябва да е печелил олимпиада след олимпиада по логика и анализ

Ми него взимайте тези самолети. Ще спестите поне 3милиярда. С тези при може да направите 100завода и то държавни .

Добре, ще направят 100 завода, от къде да намерят гербадкии 100 свястни ръководителя. Това да не ти е мачлетата на ...

С този охранен охранител МВР и за МВР не става

За "атаката" не знам, ама този може да е точно толкова прост, колкото изглежда.

ММММ БРАТЧЕД ТАЗИ ГЕРБЕРСКА КАЛИНКА Е ПО УМЕН ОТКОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА . УСПЯЛ Е ДА СГЛОБИ ЦЯЛО ИЗРЕЧЕНИЕ .

Може ли някой да проникне в сайта на енергото ,топлофикация , Вик и да ми изтрие всички стари неплатени сметки . Възможно ли е това ? А да не забравя , ако може да проникне в сайта на банките и да ми изтрие кредита.

поляците ,а Бг ?причината не е в изтребителите ,че са от сащ ! посланието е следното -дръжте се с нас като богоизбрани,за да не ви загробим бързо и лесно.ще правим с вас,каквото си поискаме,защото вие сте тъпи животни ,като тия които ви управляват в последните 75 години ...