Млада жена заля майка си със сода каустик

Нападателката е задържана, а пострадалата е в болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРУДНО СЕ ВЪЗПИТАВА ЧОВЕК.ГОЛЯМАТА ОБИЧ КЪМ ДЕЦАТА НИ ПОНЯКОГА ИЗИГРАВА ЛОША ШЕГА.

Всичко е свързано с пари.

разглезването и толерирането на децата ! Не трябвало било да се наказват, да бъдат шамаросвани, лишавани от нещо което много искат ако преди това са направили някой гаф, и т.н. За разлика от напредналите страни, където възпитаването на децата е жестока работа ! А ние - Истанбулската конвенция . . .

Айде да не правим грозни заключения от един сручай,това дали някой ще работи ..и какво точно..е семейна работа не ваша .щото с доста българи съм живяла ,но кенефите не си ги миете..Без обобщения ..простаци..

Ти знаеш ли как им викат на жените дето са живели с много мъже.А знаеш ли как им викът на жени дето се хвалят че са....Помагам ти на въпрос 1 отговор- к.На въпрос 2 отговор- т.к.

Време е вече жените да проумеете, че с мъже не се живее на принципа проба-грешка.... Защото резултатът е винаги грешка. Просто ще допускаш до себе си само този, който вижда в теб своята жена и от самото начало няма съмнения, че ще сте заедно завинаги. Но то не става с пускане на аванси от твоя страна. Докато жените позволяват да ги пробват и да се гаврят с тях, няма да случат на съзнателен, даже и при наличието на предпоставки. Разбери, че има една вселена разстояние между усещането за собствен дом и усещането за обществен кенеф. Много правилно си се сетила да го дадеш за пример.

Майката сега да тегли от раните си, духовни и вече физически, и да сърба попарата, която сама в годините е надробила!Как ще търпиш да носиш на гърба си лентяй до 36 годишната му възраст?Що за възпитание е това?Ако родителите още към 20-тата година орежат финансите и кранчето спре, иска или не детето ще пропаботи, защото гладно не се заспива, а за житейски екстри също си трябват пари.Дори хора със здравословни проблеми успяват да си намерят работа и се трудят, когато истински го желаят.Всичко останало, че работа няма, че даден вид дейност не е за него и ала-бала си е чист мързел!

Отрежеш ли кранчето, тръгват към лесните пари /в 99%/, които не водят до нищо добро. В сегашните времена е особено актуална старата мъдрост: Който няма деца, има само един кахър. Който има - има хиляди кахъри. Децата се отдалечават от родителите, мислейки ги за допотопни динозаври. Медии с разни просташки риалита също имат огромния принос за липсата на ценности, даващи като успели абсолютни отрепки и пропадняци.

Тази безделница, дори да е била нормална някога, дори само заради социалната изолация, в която е изпаднала доброволно, е развила психически отклонения. Страшно нещо е, голяма деградация...

Едно бренеке и проблема е решен. Бренекето решава много проблеми.

Някаква долна, мръсна, лъжлива и най-вероятно крадлива гад си. Несравними са България преди и сега. Сега, верно е кочина. По това имаме консенсус.

Eдинственото, което постигна е да се самопределиш! Как го каза: долна гад! Знай, че подобни определения нямат нищо общо с мен, само и единствено с теб! И това, драги, е факт :) Довечера ще спиш ли по-добре? Не :) Успех!

що да работи ами ако се изпоти току виж изстинала

Luna0102

Не е изключено да е луда, но може и да е нормална. Кой има в къщи сода каустик? Дъщерята се е подготвила - явно скандалите са били редовни. На приятелка на майка ми дъщеря и е същата работа, 38-39 годишна и ако и се събират 2 седмици работа ще е много. Ако не се откаже на първият ден, то най-късно на вторият, поне да домакинства в къщи, ами и това не прави. Майка и и намира работа с 1000 уговорки дъщерята се явява, за да се прибере вечерта в къщи и да и каже, че тази работа не е за нея, онази другата също и така.

Е щом никога не е работила има две опции - или има психически/физически проблеми или е отрепка.

Вероятно и двете!

Бабата е скътала пенсийката за Коледа, ама не е имала късмет да я изхарчи! Не я съжалявам - децата са огледало в което се отразяват качествата на родителите! А най-важното, което трябва да направи един родител е да научи децат си как да се оправят сами в живота!

Лесно е да се каже, трудно е да намериш пътя. За съжаление късно се разбира кое е правилното. Имаш ценности, опитваш се да ги предадеш, даваш личен пример, а то ти заявява, че няма да бъде чистачка, готвачка, слугиня и детегледачка едновременно, че и да работи на всичкото отгоре. И с отлично образование и добри доходи. Кажи ми какво правиш тогава? Нещо е пропуснато, ама вече е късно. Правилно е казано - пътят към ада е осеян с добри намерения.

Пускаш го по широкия свят да си намери само мястото! Горе долу на 18 завършват училище. Ако не учи в университет има право да работи. Ако учи има право на още помощ (до 2ри-3ти курс). За всичко останало има само оправдания!

Сода каустик е калиева основа...само да поясня...

Натриева.

NaOH

иното е NaOH другото е KOH

Калиева основа - бабината ти трънкина. Спал си в часовете по Химия, а имаш и Гугъл.

Еми, добре си върви хибридният геноцид над българите в България. И сами се избиват. Вече и деца, и родители.

И кой е виновен сега, че дъщерята е на 36 и никога не е работила? Някаква тъмна мистериозна сила? Или майката, която не е успяла да я възпита? Единственото оправдание, което мога да намеря за дъщерята е, че има заболяване, което не е излючено.

Такива случаи бяха немислими преди десети ноември 1989г. Безработна до 36г. и да залива, МАЙКА СИ, със сода каустик.

Това са пълни глупости! И всеки нормално мислещ знае това! Единствената разлика между преди и сега е, че сега имаме достъп до информацията незабавно. Почти веднага. По онова време се разказваха подобни случаи и се предаваха от уста на уста! И го знам, защото и аз съм живяла по "онова време"! Време нацията да се отърве от тесногръдието си и да прогледне един път за винаги!

че такива случаи наистина бяха немислими преди 89-та година. Дори на никого не би хрумнала такава идея. Сега обаче е някаква джунгла, бедност и мизерия дотам водят. Всички убийства, престъпления и психически заболявания се дължат именно на бедността и пошлостта в която ни набутаха.

И кой ви е виновен, че сте бедни? Ми направете нещо по въпроса де! Има начини! Не може само да търсим оправдания! Факт е, че да се родиш беден не е твоя отговорност. Но да си останеш беден си е лично постижение! Да не говорим, че българина каквото и да му е състоянието все се изкарва беден! Справка: интервю на Банева от преди години, в което заявява, че е бедна, защото живее в бедна държава! Направо ми е като представителна извадка за манталитета с страната!

имаш бе, алооооуу ?? Сега се крие много повече информация от преди, заливат те и с фалшиви новини. Едно време наистина беше немислимо да се случи нещо подобно. Защото нямаше скандали за пари !!! Хората живееха спокойно, по улиците срещаш усмихнати, приветливи и добре облечени хора, имаше ред, законност, всички се трудеха и всички имаха доходи, достатъчни за сносен стандарт. Нямаше просяци, нямаше бездомници, нямаше наркомани и престъпници по улиците свободно сред нас. Това трябва един път завинаги да ви влезе в кратуните, защото БЕШЕ ФАКТ и РЕАЛНОСТ ! А сега е бати кочината.

Кочината сега е факт! Ама си я правите сами! За преди НИКАК не е вярно това! Това са лъжи и го знаете много добре! Спрете да лъжите!

Познавах един такъв дето никога не беше работил... Като умря майка му си продаде апартамента и го изпи. За децата му останаха дълговете към ВиК и Топлофикация. А те не искат нито да го чуват, нито да го виждат къде е и що е... Може би е клошар някъде ако изобщо е жив

И аз се сещам за един такъв. Беше премиер известно време...

То ние само на такива случваме. Последния се води, че бил пожарникар, ама май само се води. Познавах един от взвода му или там каквото им се води. Единственото, което бяха гасили беше някакъв запалил се Москвич ;)

Само не разбирам... как такъв човек има деца въобще?

36 годишна и нигока не е работила. Ами казала е на майка си "Покажи ми парите" и ето ти го скандала