17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано жената да се възстанови ! Поклон пред постъпката на този мъж. Ако ги срещаме по -често около нас тези мъже, няма да сме толкова уязвими. Само че повечето от тях се крият зад тъпите си анонимни коментари в прежите!

микат видиш, че некой скача - обаждаш се на 112, после звъниш на медия по избор, после казваш на жена си и чак тогава, евентуално, скачаш да я спасяваш......какво е това бързане. сега мож да обвинът жената в опит за савоубийство и да я тикнат у затвора. се пак имаме стабиуност. и никой роб нема право да умира без разрешение и заповед на господаря.

пред родилна, след родилна депресия, любовна мъка, мъка по костенурките и незащитените животни!

Кой мост? В Бургас само един мост ли има? И дали не става дума за кей?

Готина ли е мацката? От любопитство просто...

Ще ми се да видя любопитството ти, когато се нуждаеш от помощ и гадаеш , дали ще те огрее.

Даже не те оставят да се самоубиеш на спокойствие, като хората. С право не са му написали името - не заслужава анонимника неден. Кога ще прочета, че жена се е притекла на помощ на някого или, че жена е сложила нещо в ред?!

Тези двамата накрая ша съ вземът.

Име и снимка на мъжа, който се е опитал да я спаси...

Е как пък нито един не отбеляза самопожертвователността на спасилият я мъж!? Само простотии -ГЕРБ, откачалки, що е това понятието "мост" и т.н. На всеки може да се случи да се нуждае от помощ. Жената е късметлийка, че наоколо има истински човек, готов да рискува собствения си живот в името на живота на другия...

Туй са БСП Простопеди....

За Бургазлии Моста е едно единствено понятие. За селтаците които посещавате Бургас, Варна, Балчик научете поне местните особености, за да се знае че наистина сте били в това място. Но както винаги понеже сте много умни и знаещи НЕПРЕМЕННО ГЕРБ Е ВИНОВЕН! А за тъпотията ви е виновна само майка ви!

"Все още не е ясно каква е причината за инцидента." А този има ли право да спасява хора ? - не поискана услуга :))) В България човек не може спокойно да се самоубие... В България има едно малцинство, което може безнаказано да убива българи.

Да живее ГЕРБ !

МОСТ е когато е между два БРЯГА! Това за което ти пишеш е КЕЙ!!!

Това ли е най-важното в случая, беден ми помиярино...

Винаги размера е от значение !

Защо всеки тъпак може да казваа кое и как трябва да се наричат нещата. За да е точно навремето това съоръжение е "СКЕЛЕ" (старият мост беше точно такова съоръжение! И още нещо за селтаците; Морската градина СТАРИТЕ БУРГАЗЛИИ НАРИЧАТ БУЛЕВАРДА! Русчуклии на автобусите казват "ТРАМВАЙ" заради първите автобуси които по съвет на Атанас Буров са сменили "конските трамваи". И се научете във всеки град ще има нещо което не ви се вписва в знанията -затова всеки град си има своята идентичност

Трябва да започнем да се грижим за младите хора като за малки деца защото те упорито отказват да пораснат.

Животът е Божи дар, винаги има изход.

Срамота е преди най-голямият национален праздник на България да ни занимавате с откачалки.

какво ще празнуваме ? дезертьорството на 3 000 000 и геноцида на останалите ли ?

Аааааа, за тия работи попитай САЩ и Запада като цяло !