17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стабилно и редовно има новини за самоубийства в слънчева България.

Да я осъдят посмъртно на доживотен затвор! Как така ще разваля имиджа на процъфтяващата ни според Боко държава?!! Тук всички са щастливи, здрави и богати и никой не си посяга на живота. Отчаяни няма!

И какво излиза, умнико? Че всички сме нещастни мазохисти ли? Нали процъфтяваше България при царя и Станишев? Защо тогава народът ги измете от политическата сцена? Защо на всеки възможен избор ГЕРБ бие БСП? Само не пускай тук сълзливата история за пилота. Ако Борисов искаше да спечели, нямаше да сложи оная пача за претендент. Цветанов може да е всякакъв, но прекрасно знае как се печелят избори. Думата ми е за това, че опитвайки се всячески да омаскарите Борисов и ГЕРБ, всъщност си вкарвате страхотен автогол. Сега ако е лошо, представяте ли си тогава какво е било, за да не може да гъкнете на нито един избор вече десет години? Колко ли омраза към вас е натрупал народът за да избира отново и отново Борисов, въпреки цялата тая попържня, в която го къпете? Засрамете се, гниди червени!

Всичко точно така го мисля и аз. Живота никога не може да се върне за повторно и мисля все повече хора го разбират. Затова и избираме най-малкото зло.

Има банани и г*з папир по магазините ,а и трябва да преизпълним плана на едноокия Ран и съдружникът му Ът в срок!!!

Има 2 варианта : или лична драма ,зарязал я е годеник ,мъж ,болна е от нещо и така нататък. Втория е от ,,процъфтяващата тиквокрация,, по наште ширини ,а може да е и от прекомерен стрес!

От хубав и достоен живот ще да е , и то в процъвтяваща ни държава - собственост на ОПГ : цялата държавна адмистрация с наколенки за САЩ , ЕС и всякакви други чужденци , в едно с мултинационални търговци.

Радвах се, като влязохме в Европа- белким, да има някакъв чужд контрол на харчовете, нивото на живота в държавата, проблемите на гражданите. Забравих, че горе се е настанила една мутра- там компромиси няма, режи, граби, рекетирай, убивай. Разликата е, че нашата мутра действа на едро- терор на цялата една държава, един обезверен народ се мачка методично, зверско, садистично, упивателно. А Европата ли? Тя си гледа себе си! На един въпрос, обаче, не мога да намеря отговора от години: като избирахте мутрата за горе, какво по- точно очаквахте да се случи?!

Да бе, защото при Виденов, Царя и Станишев бесге просто рай. И защо ли глупавият ни народ избра Европа? И какво общо има това с трагедията? Да не би в Япония, Русия и Китай да няма самоубийства?

По жалък коментар на полу-идиот не бях чел но нали нашия професор ви го каза за 80℅ дебилност. Ти си живия пример ьа това.

България влезе в ЕС 2007 г. бе. Какво е било управлението тогава?

Млада жена скочила от мост, мъж се обесил, други се самозапалват, постоянно старци пребити или убити от цигани... Живот в България...

Когато дяволът е заел мястото на ангела, хората стигат до това положение...

Бойкооо, знаеш ли колко българи си отнеха живота по време на твоето "управление"? ЗНАЕШ ЛИ???

Като иска някой нещо от държавата иска да ходи при Бойко. Що не ходи при ниночка?

Жертвите на капитализма са стотици хиляди, но се мълчи и нищо не се говори за тях.

в Русия, накъдето гледаш - комунизъм ли е ? Или див капитализъм ? :)

Русия деби, е правова държава , за разлика от България.

Капиталистическата мизерия в България, докара вълна от самоубийства.

Да ти отговоря. През 1986 г. работех в един текстилен завод. Една жена на 36 г. не дойде повече на работа- прегърнала си детенцето и скочила от балкона. Ама тогава нямаше сегашния достъп до информация .

Не съм специалист психиатър, нито следовател пряко ангажиран в случая. Но има много причини човек да изгуби надежда и да посегне на живота си. И "международното положение" е само една от тях и то далеч не най-вероятната. Статията е доста кратка и не дава почти никаква информация освен, че е на 35 години и къде се е случило. Хайде, да изчакаме малко преди да обвиняваме ГЕРБ, ГРОБ, ГРОШ, БСП, АБВ, ДКМС, УНСС, МПС и т.н. Много хора посягат на живота си от проблеми в личния живот (любов), например. Иначе - да, сигурен съм че Путин е замесен. Даже един приятел на един приятел на моя съсед каза че май го бил видял на моста.

"демокрация" в България и безисходицата доведе младите хора до самоубийства!

България е в ръцете на мутри-престъпници, народа е оскотял и отчаян, 3/4 едвам оцеляват и на този фон президента зове за морал, а сам получава по 11 бона на месец за клатикурство и помпоЗни, никому не нужни речи, а дупетатите, министрите и особено магистратите правят пачки за същото. Левски би казал от оня свят: Ееех, народе, защо не се бориш и се примиряваш, защо си дадох живота за тебе...?

Горкичката, не се е самоубила от добро, да се жевее в днешна България е подвиг, не всички го могат, едни бягат, други се самоубиват, а чутрите крадат и никой не ги закача. Левски ме се е борил за такава шибана република, по зле сме, отколкото по негово време..

Учудих се,че не я обявиха за психично болна,както обикновено пишат.Горката жена,толкова млада...

На съвестта на гадините от ГРОБ

Не знам защо се политизира проблема. Хората се самоубиват заради психични проблеми, които не са лекувани. Кога ще започнете да се отнасяте сериозно с психичното здраве на хората, да счита за здравословен проблем и да се лекува, а не да е стигма! Все едно да си счупите крак и да си стоите у вас и да си мълчите, и всички да ви кажат, хайде стегни се, ще ти мине. Не, няма да мина, докато не се отиде на лекар и не се излекува!

Няма никакво политозиране! Ако жената е била с психични проблеми заща не са и обърнали внимание? Защо- защото здравеоопазването на всички е ясно, че не е наред,! Защо? защото държавата не е наред! Ясно е на всички, че нямаме здравеопазване! Да ми прощават докторите, ами и те са наясно със системата. Аз съм потърпевша, убиха мъжа ми в реномирана софийска болница, плати, за да го убият, след никому ненужна манипулация, но само и само да вземат повече пари от здравната каса и за избор на екип , макар че не е имало повече от един екип!!!! Дай пари за да те убием! Това е в момента здравната система...

Човекът е соцзиален продукт. Обществото в което живее го формират и цялата екстремална обставока формира психиката,която до 5 години издържа в ненормална обставока след това се разболява и Човекът започва да полудява по цялата глава. Това е. Толкова луди в България не е имало никога.

Да живее ГЕРБ !

И по времето на социализма хората се самоубиваха и убиваха, но всичко беше табу!

Таман помислих, че е курнелата, па то се оказа млада жена...

туи е заради пълната Луна,на много хора им избиват чиниите

Кога , ще се направи паметник на самоубилите се по време на правителствата на Борисов . Сигурно са повече от убитите при комунистите . Трябва и паметник за "приватизацията " на СДС , напускащи хора на фона на разрушени фабрики и заводи , а паметника на самоубийците , трябва да е лица на отчаяни хора , които си слагат въже , на фона на доволните физиономии на Борисов и Цветанов .

Вие, ако знаете колко старци в селата по окръга си сложиха въже на врата,за да не бъдат в тежест, направо ще изперкате.

На територията ни оградена от доста по-добри за живеене държави ежедневно се случват доста неприятни събития с фатален край.Като отвориш телевизора изпада вожда и учителя на народа и като при социализма трябва да си купуваме обувки с голями грайфери тъй като всичко и мед и масло.От Европейския съюз ни хвалят ,строим магистрали социалните се грежат за всеки изпаднал в беда.Грижата за човека основна грижа на партията.Нищо не се е променило след 30 години уж демокрация.От ден на ден ни ицсмукват като пиявици отвсякъде.Хлебеца стана нод 2 лева килограма,водата и тя от 0.02 лв. стана над 2.50 кубика.Монополистите имат такива права каквито не е имал башибозука при турско.Банките са извадили секирите и главите са на дръвника.Само минете по един коридор в Софийски районен съд за да видите колко имоти се продават от ЧСИ-тата.За съжаление не всички издържат на "спокойния" Живето и правят такава стъпка тъй като не виждат светлина в тунела.Бог да прости жената.Дано тези новини стигат до хрантутниците тъй като сития на гладния не вярва.Онзи отгоре гледа.Те не са безсмъртни.

Коментарите къртят от простотия, още по-жалкото е, че повечето са от червени тролове.

Последвай светлия пример - самоубий се и ти. Човечеството нищо няма да загуби.

Мили хора, за нещастие бях свидетел на инцидента , минавайки с колата под моста! Моля запазете мълчание и не хейтвайте! В памет на една жена, чието житие и битие я доведе до самоубийство! Нека не съдим, а някак тихо да уважим паметта й! П.с.За жалост като пряк свидетел казвам ,че макар и от 3 метра, жената беше в критично състояние! Необратимо

Явно е преживяла силен шок, нещо което я е извадило от релси?!Само тя си знае,дали е научила нещо страшно за себе си, като болест, или за някой друг................?Жалко, млада жена да почива в мир.................

Когато не виждаш смисъла да живееш . Едно време едни в казармата - оръжието им подръка . Идва келчо и получава автомат . Под строй на всеки . Луд ли е , се разбира като се гръмне. Я сега .Пищов да си купиш , то на психиатър ходиш , то курсове то чудесии. И ТАКА ТРЯБВА ДА Е , и пак се промъкне някой хахо . Сега живота е труден , стресиращ , мъжете не смеят да създават семейства . Тотална липса на раждаемост . Самозапалвания , избиване на приятелки на родители . Половината заплата отива за сметките , цените растат не с дни а с часове . Не знаеш , каво те чака . Но може би демокрацията е това ? Не знам .

Бойко Борисов: "Коалицията е стабилна" "Държава за пример" "В Европа ни хвалят" Жалко за жената...

Какво става Бойко? Всеки ден самозапалвания, самоубийства, и масови убийства! Що така? Ясно! Нинова и БСП са ви виновни. Моят съвет е, да вземете да се гръмнете! Хората изнемогват, пенсионерите едва дишат, а вие отчитате успехи! Бравос!

тоя мост е всъшност надлез и е 3 метра и нещо висок - как може да се пребие някой от тая височина?? Нещо не се връзва...

Като се хвърли надолу с главата

Мостът е висок колкото третия етаж на една сграда и въобще не е надлез, ами мост. Но и мен не ми се вижда съвсем сигурно място за самоубийства. Трябва да паднеш доста майсторски, че да се убиеш. Може би целта не била точно такава. Какво може да подтикне една млада жена към такава стъпка?

Хех добре че Социалистическият строй изгради мостове високи блокове и сгради то инак нямаше да има отде да скочите фа се самоубиете в таз демокрация хехехе

ЕМЕС 45 години под терор живяха, да се оплакват, не посмяха.

35 годишна живяла 28 в деКорация - е, тя се оплака и "оправи"!

при соца даже и не смееха да се фърлят от мостове и да се палят, но при демокрацията всичко ти е разрешено, само да протестираш не може, полицията пуска 100-на и другите още отдалече ги стопира,и да псуваш не може че било вербално насилие.

Причини има-хубавия живот

ЕМЕС 45 години под терор живяха, да се оплакват, не посмяха.

ЕМЕС Всеки ден с нещо се забавляват, и вечно от живота се оплакват.

започна се едни се палят други скачат от мостове това е заради добрият начин на живот в БГ

Не можете да излезете от София с колите заради големия наплив. И се чудите Гърция ли, Македония ли, Монтенегро ли, ....

Добре, че бай Тодар ви направи мостове и виадукти. Иначе къде щяхте да се радвате на 1200лв. средна заплата и 3.14% безработица?

Като вземате 1200 лв заплата успявате ли да живеете добре? А родителите Ви как са? А съседите Ви как са?

Когато подкрепяте разни полуграмотни индивиди да ви ръководят, под впечатлението, че видиш ли били "народни хора". Демек толкова тъп вид имат, че приличат на нас, че и образованието им същото, даже и по-малко. Значи ще се разберем! Ура... ! Какво очаквате освен срив, разпад, смърт и ужас? Ако прегледате набързо ежедневните новини , ще видите все едно и също : Млада жена се самоуби; мъж скочи от 7ми етаж; 35 годишен изби семейството си с брадва; Циганин (пардон...ром или даже без да се споменава вече етноса) изнасили и уби млада жена; цигански кланове убиха 30 г. мъж; Цигани пребиха и ограбиха възрастна жена; Млад циганин помете с кола две възрастни жени на тротоара....Списъка е дълъг и ежедневен! Да живее Баце , или как там му викате!? Урааааа! Другите са комунисти, МММ...а, де...а А той само си има партийна книжка от БКП, ама е иначе голям "антикомунист" И всички да измрат, нали от ГЕРБ ще сме добре! Урааа! Всичко е чудесно, цветя и рози, мед и масло се сипят и в парламента, и в министерския съвет, и в Боянските сараи, па другите там някъде по села и паланки ги трепели и мизерствали. Ама то те не разбират от туй евро-атлантически ценности и демокрация бре! Те не знаят колко им е добре и как трябва да са пре-доволни. Я какви магистрали спретнахме! Нищо, че не можем си плати бензина, газта, застраховките, водата, отоплението и храната...Това са подробности и нямат значение. Ураааа!!!!

Мурзилки, защо не кажете на шефовете си, че ТЕЗИ ОПОРНИ ТОЧКИ НЕ ВЪРВЯТ!!! Да обвиняваш политическата система за самоубийства и други БИТОВИ инциденти е все едно да обвиняваш зьемното притегляне за това, че си напълнял!!! Бог да прости жената, в слуая не бих изключил и някой да я е блъснал:(:(

Защото вървят, най-малкото поради това, че са истина.

Причините не били ясни, а стига бе!!! Беднотия, сиромашия навсякъде, ай сиктир...

И липса на принцове...

;)

Бсп не са я оправили.

добре, че теб са, че иначе ако и ти вземеш, та скокнеш от някой мост, кой ще пише тия яки коментари, акъла не ми го побира...

Този мост има ли име ?

не, но трябва да го кръстят мостът на самоубиеца, щото е най-близо до моргата.

Днес... вчера ..миналата година и така цели 30 години. Човек се хвърлил от мост, бетонен къс върху кола, блъснат човек, смърт на пътя още повече ранени, наръган с нож пожари, обири, изнасилвания, избити цели семейства, телефонни измамници и ширеща се нечувана корупция. ЦЕЛТА НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ Е ЕДНА И СЪЩА И Е ПРЕЖИВЯЛА УДАРИТЕ НА ВРЕМЕ И ХОРА. "РАДВАЙ СЕ ЧОВЕЧЕ ,ЧЕ ДНЕС ИЛИ ВЧЕРА И ДАНО УТРЕ СИ ОЩЕ ЖИВ. ДАВАТ ТИ ХЛЯБ И ВОДА КОЛКОТО ДА ЖИВУРКАШ И ДА ТИ ПРИБИРАТ ДАНЪЦИТЕ И ОСИГУРОВКИТЕ И МЪЛЧИ ЧЕЕЕ И ТИ МОЖЕ ДА СИ СЛЕДВАЩИЯ. Срам и позор за целият народ и за хората който са дали живота си за нас. Защото само шепа хора дерибействат от толкова години. Или само като си дигате заплатите сте единодушни "приятели".

и тролове , и журналя долни!! Те в русия не се самоубиват, ваща майка!

Разкарай се, тъпоумен укро.

ти си хохол бе

Тъп боклук

Истината е, че само необразовани и мързеливи не могат да успеят в България и все някой друг им е виновен.

Като не те вземат на 2 3места на работа и аз ще ти кажа колко си необразован и мързелив

Значи си от тарикатите, но без връзки - кандидатствал си само на места, които са синекурни длъжности и са за някого (сигурно от Вашата Партия)! Препоръчвам ти, ако наистина си кадърен, да кандидатстваш някъде с английски и компютър, веднага ще те вземат на работа! Но няма да си клатиш краката или да скучаеш. За сметка на това ще взимаш 1100-1300 лв. чисто!

Не стига само да си образован и работлив. Трябва и да си от "нашите". Ама на някои хора съвестта и морала не им позволяват.

О, хайде стига глупости! Имам вече 15 години струдов стаж, работил съм на две места още като завърших училище. И, не! Никъде не съм имал "наши"! И не само това, а шефовете ми винаги са ме уважавали и са ми предлагали повишения! А съм намирал работите с обяви или през агенции! И не са ме одобрили точно на 3 интервюта, на които съм ходил!

Винаги намират работа само нашите

Истината тъпако е, че тия умните и образованите ни докараха до тука. Вие сте образувания, но не и образовани. Знанията не те правят по човек. Боклука си е боклук, колкото и дипломи да има.

Скъпи млади социалисти! Гнусни сте с опитите си всичко да превърнете в политика и естествено да го припишете на друг. Само един пример - държавите с най-много самоубийства са най-богатите държави в Света. Иначе може и да не вярвате в Господ, а в Нинова, например. Все ми е тая. Но подобни гнусости ще ви се върнат, бъдете сигурни. Каже едно бог да прости, другите тъпотии си ги запазете за останалите дебили на Бузлуджа.

За съжаление на младите социалисти изобщо не им пука за тези които скачат или се самозапалват. Единствената им цел сега е да вземат власта и след това да отърват своите другарчета: Бенчо, Очите, Миньо, Стайко, Вълчо, Арабаджиеви, Йончева и т.н....

Бабо, бабо (Герпави троле) ! Защо са ти толкова много минусите ? Лъжец, пак лъжец, още по-голям лъжец ... герпав трол ! Най-много самоубийства има в северните държави, защото свртлата част на деня е къса. След това най-много "самоубийства" има в държавите с военни хунти. Следват бедните, колонизиращи се в момента държави, в които има сравнително интелигентно и образовано население от преди колонизацията - типичен пример - България. Тогава следват "големите" деомокрации като Япония, САЩ, Дания и Холандия - там се самоубиват много амбициозни и вече ненужни на системата дюпита или фалирали гъзари или каращи десетилетия наред с дрога холивудски звезди !

Горката жена! Трагедия! То с 580лв.заплата 460 наем и 300 лева издръжка за децата... храна дрехи и неща от първа необходимост........ Доста хора се замислят сигурно????Панелки по 50 кв. за по 70 000 евро.... скъпотия..... Космическа разлика между доходи и цени!!!!!!!!! как да се справиш????? То и жив си все едно умрял само дето не са ти прекъснали жизнените функции и те смучат кърлежите"......

580 лв. има само в счетоводните ведомости, реалните пари са доста повече

В София служител за под 1200 лева чисто не можеш да си намериш. Ако не мислите така - пишете ми, наемам ви.

Не познавам човек в София с заплата над 800 900 лв.Масово заплатите са от 400 до 900 лв и то повече са до 700

Ами отиваш на село, купуваш си една къща с двор за 5000 лв - садиш в градиниата, гледаш кокошки, зайци, лятото на полето, зимата вкъщи на топло... като ти е скъпо в града...

Ама къщата с полето ли я продават или на полето ще крадеш от другите? А как ще си плащаш сметките или ток, дърва съще крадеш? А начален капитал откъде, и не го ли ще откраднеш?

пък тогава коментирайте, жената вероятно е била неизлечимо болна и е решила да прекрати страданията си, в тоя ред на мисли бих поставил въпросът за евтаназията при крайна необходимост

може да е изтеглила кредит

си има схеми за предоговаряне, отлагане, рефинансиране и прочие, никой не би се убил за това

Този ник е малко неудобен за случая ама ти от къде да знаеш.

кога?!

Жената не е издържала емоционално след като обявиха, че гроб връща стария режим за преференциите! Хвала на любимата ни партия, хвала на вожда ни! Да се слави името МУ !

от "гневност"...

Сашко, ти ли си бе пиле, червено?

Откога жена на 35 години е млада? Май много им се ще на някои в редакцията на ДИРника да бъдат още в младежката лига, ама не са познали.

И тъп и необразован! Вече май наближавам 35 а все още минавам за един млад поет... Тъпаци сте и такива ще си останете! Непрочели нито една книжка... Обезмозъчени и ди оти с втечнена суроватка в главата от много дози "щастие"...

Едно старо момиче почва в мен да личи, със опънати нерви, с уморени очи.

демократичното право да се правят на млади, щото от хелзинския комитет ще те осъдят

ония ден се съдихме с един арменец. съдията получи 10 години

Вече да казваш баба е обидно - трябва да го замениш с възрастна жена!

Според актуалната дефиниция на СТО човек 2 млад до 44 години.

Поправка: СЗО.

Кой не скача е червен!

И какво от това?