Млада жена оцеля по чудо след скок от 6-ия етаж

Лекарите в МБАЛ-Шумен се борят за живота на пострадалата, която е в кома

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за жената ама май не ви се връзва с писанията:(((( Има толкова речници обясняващи същността на думата защо не ги попрочетете???

Дэржавата е стабилна, а населението - преуспяло. Това, че вчера, днес и почти всеки ден се самоубива някой, нищо не значи. Десет години просперитет!

Не е скочила от хубаво ! Кой знае какъв изедник е имала в къщи !

Бе може да е имала иззедница

ми то, като ще правим предположения, да се включа и аз с една хипотеза, а? може съвестта и да е надвила

И аз това ви казвам .НИЩО СТРАШНО! Скачайте и без чаршаф и от по-високо.

Почина жената, паднала от блок в Шумен цитирам Дира хайде спрете да се гаврите ......

В началото на есента (както и на пролетта) се изострят психичните заболявания. Дано близките на такива уязвими хора да знаят това и да бдят над тях през преходните сезони.

Това не е хубаво оцеляване

Сигурно е паднала на главата си,иначе щеше да счупи я крак,я ръка !

Е, те точно заради това за мене е кеф да падна на главата си!

"...съчетана травма на главата, гръдния кош и таза.". Не разбрах кое с какво се е съчетало и защо е " инцидент", като е скочила? Мноо сам прст....

"...на апаратно дишане и в кома".... то па и едно оцеляване..... направо да става да черпи уиски лекарите...

Жената почина за съжаление

Стига ,бе ! Никъде не пише .

А защо за нея няма хеликоптер?

А защо се лекува в Шумен, а не в София, в "Лозенец"?

не в Москва?!

Е, как що?! Тя си е нямала политравна на ръката и рамото за това! Сигурно са ѝ били увредени много повече органи. За хеликоптер се иска счупено рамо и...да си председател на Парламента!

Отново тук много хора май нищо не схващат. Отново Булгерстайн..... Тъжни истории. Проблемът и в двата случая (освен ако не се касае за убийство ) е тежка депресия или друга, на- вероятно тежка психиатрична болест. За съжаление в Булгеерстайн първо депресия е нещо срамно, както и всяка психитрична болест(шизофрения, биполярна болест, зависимост). Камо ли да мислим за по- дибри лекарски/психиатрични грижи. Отново тъжна история. Бог да ги закриля, защото ние бъгарите едва ли ще помогнем.

Е ти точно си от тия дето не схващат

Абе хората приемат ефтаназията тия седнали да се борят против нея????? Жената така е преценила за живота си явно след като никой преди това не е обърнал внимание ама сега зорлем ще я връщате от това което е искала.. Дори физически да я оправите психически няма да успеете:((((

кой не скача е червен

Да не пратите хеликоптер, ей!Нищо и няма, ще и мине като на куче.Тия пари не растат по дърветата, халикоптер само по партийна линия!

Не си е изкълчила само рамото и за това не го приемат като належащо обслужване с хеликоптер....

че това ни е тъжното наследство на плана панЪт и госпожата ме изтри,мога ли да попитам защо се търка истината за плана ранЪт който ни докара до просяшка тояга и накара журналята ни да бъдат слуги на нечисти интереси,нека преди да се изтърка някой моментар търкащия да го прочете и да си помисли защо трябва да се изтърка нещо

pompai

Съжалявам за случелото се ,но на самоубийци защо да плащам лечението му? Ако оздравее получавали сметката от държавата?

pompai

Тези пари вместо за глупак ,могат да се дадат и спасят дете.

Ти и за Белене не ставаш, мойто момче

pompai

Ти най добре си знаеш от коя цицка сучиш.

"...на самоубийци защо да плащам лечението...". Ами, защото, най вероятно, си е плащал здравните осигуровки, и не му плащаш ти лечението. Виж, има много здрави, прави хора, не плащат здравни осигуровки, и като им се наложи, наистина се лекуват с твоите пари.

Ти успя ли да завършиш успешно първи клас ?!

Разбрала е ,че може да има пенсия не повече от 132 200 лв не е разбрала,че е можела да емигрира

Първо май не е на 28 а на 29 и явно е разбрала,че след цял живот работа пенсията и ще е 132 или 200 лв а е можело да емигрира