Млада майка с две деца се нуждае от спешно лечение в чужбина

Таня има две деца - момче на 8 години и момиче на 12, а съпругът й - отец Никола, отправя своите молитви към Бог

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най - лесно и бързо

Защо титуляр е някаква фондация?

Не пише дали са ваксинирани. Ваксината на Пфайзер със сигурност причинява страничен ефект Левкемия.

Даже цензурата мълчи, като комунист на разпит.

Да могат чалгопитеците и мутрите да станат депутати А за лечение на болни пари няма Мама им дайба боклуци

Бог да ви укрепи цялото семейство! Дано се съберат парите и успеете да преодолеете болестта!

госин Гергов може да помогне

Дядо попе, левкемията изчезва заедно със социалните страхове. ЕГРЕГОРЪТ на VOVID 19 здраво е напъплил твоето семейство, защото ти си лицемер и служител на Сатаната. Погледни го проблема от към тази гледна точка, за да схванеш каква е истинската причина за "болестта" на съпругата ти.

Твоят минус е покана към КОВИДА, за да го "изтрие" ... рано или по-късно.

Баба ми казваше: ''Когато не знаеш какво да кажеш, просто замълчи.'' А когато бебета боледуват от левкимия и умират и те ли са служили на ''Сатаната'' според теб? Отецът може и да живее в някакви илюзия за света, но пък ти си дебил. Има разлика между илюзия и дебилизъм (неразбиране поради умствена изоистаналост). А може би му харесва тази илюзия и таъв иска да е света - добър. Нещо, което ти не може да му осигуриш, нито на него нито на такива като него.

"Гостенино", язък че гостуваш на Планетата и хал хабер си нямаш от света на нея. Не мога да те съдя, но Джордж Оруел го е написал в "1984", НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!.

И коя е тази илюзия, гост?

Християнството е единствената религия, която издига в култ човекът като такъв без значение неговия пол, социален статус, физиологично и интелектуално развитие. Тоест това е единствената религия, където човекът е център (Христое е бил човек роден от жена; не измислен митичен герой;) и хората са равни (дали си богат или беден; бял или черен; от знатен род или не; гени или простак - все едно. Всички трябва да живеят в хармония помежду си, свободно и равни като братя. Все едно са едно семейство. ) Хубава илюзорно идеалистична картина за един хубав идеален свят, на свобода, равенство и брадство, който е доста далече от реалността, защото винаги едни са ''по-равни'' от други.

Ще използвам въпроса ти да допълня: Ислямът не издига човекът в култ; нито будизмут го издига (от големите религии.) Ислямът е много близо до старозаветноито разбиране на света. Там от значени е само Бог (той е еди и при двете религии - християнство и мюсюлманство.) При мюсюлманите Мохамед е само пророк на Бога, той не е Бог. Тази фундаментална разлика определя и факта, че няма терористи християни, но има мюсюлмани такива. За тях просто човекът не е в култ.

Идиоти с его. Нито Оруел или знанията ви за религиите няма да ви измъкнат и вас от гробовете. Дано се досетите за големите коментари, които сте изписали... жалкари.

Гостенино, християнството издига човека в култ само в твоя заблуден мозък. Прочети си поне първата Божия заповед и Символа на вярата ама се съмнявам, че са ти твърде сложни да ги проумееш, назобал си се със светски знания за религии, но от земното ти е трудно да отлепиш. Христос е богочовек, а не човек ако не си разбрал още.

Тоя отец малко като сигaнин е излязъл.

е и..хубаво бг семейство

Такава е модата сега.

И ако е циганин какво? Болката му по-малка ли е или не заслужава подкрепа?

Милиони се дадоха за избори...Тошко Моймувски и сие..а тук трябват 200 000 лев..отвращават ме..псевдо моралисти

Дръж се Отец. Гола вода са и на Запад в тази област (и то само тази да беше) и едва 2 % оцеляват след операцията. Все пак: Нямам пари за дарение. Иначе щях да ви дам. Господ вижда. Ужасно е когато точно ти си в черната статистиката, но и тя все от хора се ''прави''. Бог да ти помага с децата...

1 лв имаш сигурно...

Преводът до 15 евро е все 5 евро. Господ вижда! Ти гледай твоята сметка и не надничай в кисията на другите. Виждаш, че животът нищо не струва. Ето жената на 33 и само мъка...

ще помогнем

Не мога да разбера - такива процедури не се ли правят у нас и не ги ли покрива касата?

Правят, но познай как?

А да не би да са ги облъчили турските търгаши? Ако ги слушаш, те правят чудеса, където не се случват никъде по света.

"Процедурите" са дадени от хилядолетия: ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ!.