Млад шофьор, блъснал и убил варненски лекар пред входа на болница, влиза в затвора

62-годишният нефролог д-р Людмил Савов загина на 12 август 2015 година пред УМБАЛ "Света Марина" в морския град

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3 г за убийство ?условно мнооого бе съдебната мафия е виновна з а престъпноста има закони няма справедливи присъди дайте строг тъмничен 18 + години и пълна конфискация и ще има ефект!

Сега ще дърпа ръчните спирачки на мангалите, пък те ще му разширяват ауспуха.

Колко затвор и защо този е бил пуснат от първа инстанция? Кой е съдебният състав и какви са му доводите? Някой да поеме отговорност тук? Статията е ... абе това не е статия.

Правосъдие за чудо и приказ! Хем бързо, хем ефективно! Жалко за лекаря и близките му.

Забележително е, че почти всички медицински коптори и кочини за трепане на възрастни у Бг да с имена на светци...

Емблематични срокове и присъда. Идеално описват цялата родна съдебна картинка... Келеша прави "дрифт" с ръчна до болницата със 120км/ч и убива пешеходец - лекар при това. Дават му условна присъда за убийство?! 6 години след това втора подигравка - 3 години за смъртта която той е предизвикал шофирайки съвсем съзнателно по безобразно опасен начин. Верно трябва да се пусне списък на всички замесени длъжностни лица и да се търси възмездие от тях. Вероятно въпросните съдии са облажили яко рушвети за да дадат условна присъда. Следващите и те са облажили със сигурност, иначе не виждам причина да дадат 3 години за убийство при такива обстоятелства.

Шест години по съдилищата за три годишна присъда за убийство поради абсолютно групо погазване на правилата за движение!? И от пет на четири години забрана за шофиране!? Този най-малкото не бива въобще повече да има право да шофира! И на съдът му трябвало толкова време да се произнесе ........... защото? Какво се изненадвам!? Преди години на спирката на рейса пред "The MALL" един бакшиш така премаза 12 души - половината починаха, а другата инвалиди. Три години по съдилищата и накрая само едни 5000 лева глоба.

В нашата мила родина толкова струва животът на един прекрасен Човек и Лекар, какъвто беше д-р Савов..........

Кви са тия 113 км/ ч в градска среда - баси аз тук на магистрала рядко си разрешавам лукса да карам с толкова

Е добре, само шест години до издаването на присъдата.

Е тоя поне ще го вкарат в затвора пък било то и за малко ,а онзи дето уби Милен Цветков а Лютви Местан който уби бебе и замалко да затрие и майката и бащата. Правосъдие и България са две думи които немогат да съществуват заедно

Пожелавам на всички облажили се съдии да си купят цветя с тия пари.

Майко мила! 6 години се точи това елементарно дело и накрая смешна присъда за лекенцето завило с ръчната! Така няма да има превенция на пътното хулиганство.

Непредпазливост!!! Дрифтенето е действие с умисъл. Опита да впечатли някоя кифла

То затова Бен Ладен / бог да го прости/ искаше да бъде съден от българския съд …

При доказан опит за дрифт, 3 години е подигравка. И ще влезе след като 6 години си е вял байрака. И каква файда - просто да го пускат и като направи следващата беля да разрешат на роднините да се разправят с него. Не виждам друго нормално решение. Безмозъчен.

Те да го пребият от бой....че се прави на мъж без да знае да дрифтва. Щото в България ПП (простотията продължава). А тази "болница" е за Гинес: в нея кофите от отделението "Заразни и паразитни болести" стоят пред отделението, като се ровят от глутници цигани и кучета. На метри ЧАСТНА КРЪЧМА в болничния двор върти оборот с живи и полуумрели. Терена е обрасъл с половин метрова трева невиждала косачка. Трева никога не виждала дезинфекциране в която се въдят кърлежи, змии, комари, мухи. Частни коли "режат" с мръсна газ нещастната кал на неасфалтирания терен. Да бъдеш блъснат в двора на болницата от летяща празна линейка без включени светлини е 95% гарантирано. Съвет: пробвайте не в САЩ а пред гръцка или турска болница да дрифтвате.....гарантирам "Midnight Express" моментално.

Корупция или пикаене върху гроба на човека са 3 години?!

Младо дупе - радост за старите затворници. Като излезе ще си спомня с хубаво и няма да зябрави за какво е влязъл.

Съдиите и те хляб ядадт ама явно не им стига, и за луканка искат, т.е. са взели вече.

И за капак, след катастрофата от болницата не са реанимирали своя пострадал колега, а са чакали линейка от МБАЛ "Св.Анна".