Млад полицай се самоуби на работното си място във Варна

Униформеният е отишъл в тоалетната и там се е прострелял с личното си оръжие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само идиотски коментари!Хората съвсем откачиха!Много ли ви е смешно,нещастници,че един млад човек се е самоубил?Имайте уважение поне към мъртвите!

Дава пример на протестиращите си колеги.

Значи положението е съвсем безнадежно щом стигнахме дотамполицаите се самоубиват за какво говорим

Най-вероятно не е могъл да прегрътне душевната травма да гледа баба и майка си да протестират срещу мутрите а той да ги бие с палката.

Сигурно на младото полицайче са му поставили задача да ръга боба в огромната Дупара я на Простата Кърджалийска я на Простата Сливенска гербаджийска ПУ*КА на купона на ГЕРБ за приемане на поправката за Рекетьорските фирми и като е водел огромните и остани от суджук ДУПАРИ се е гръмнал.

През "задният ли двор" се е застрелял...в тоалетната. В "белите" държави, за такова тоалетно събитие....разформироват целия участък и някой задължитялно влиза в затвора....за несправяне със служебните си задължения. Сигурен съм, че целият участък във Варна колективно ще си направи ....СЕКУРО по случаят. Нагоре по Вертикала на властта ще се размине със сутрешната сводка за нещастен случай на частно лице.

Дам, рекламите ти обещават светло бъдеще на едит кредит разстояние Бързи кредити Потребителски кредити Ипотечни кредити 1 куршум решава всичко

Аз знам как един от полицаите във Второ РПУ прикри корумпираните си колеги от КАТ- Варна. Дали той е самозастреляния ?

Корумпираните полицаи понякога не издържат психически.

за кука?!? да си ги дондурка българоубиеца бойко , те са негови хора и срещу народа.

Ти си идеален пример за мършата в нашето общество! Само някой наистина вдлъбнат може да напише толкова идиотски коментар!

там се влиза с връзки, психотеста го взема всеки ....

Колегите му са се пошегували с него, че боко е подал оставка!

Тези младите са пичаги, ама шефовете им са пълни дрогаджии още от социализма, тогава да си милицонерски шеф означаваше само едно-човек който не знае на кой свят е който пуска на детенцето си порнофилмчета.

много специфично

педи, последното ни съжаления над вас, бе "изчисленията" на недъгавия ви "учен" от чието име говореше вашият компютър! не ни впечатлявате и с перверзията си на крадци на фючарси от африканските деца, сосроски отрепки!!! :-)))

всички да цъфнете дано хрантутници лоени топки

На майкати путката да цъфне дано!!

dp, звездите ми на алфа омегус ми докладваха, че ползваш чужд ник и си педал. турски,, цензураторски, неграмотен педал, който съхто би избил поколението си, което обаче нема... верно ли е, a dp?

ЗАЩО ДНЕС ЧОВЕКЪТ Е НЕВРОТИЧНО БОЛЕН Човекът, такъв какъвто е, е едно ПОТИСНАТО същество, на него НЕ му се ПОЗВОЛЯВА да прави нищо. Всеки човек ТРЯБВА винаги просто да се ПОДЧИНЯВА, да се СЪГЛАСЯВА, да ВЯРВА на изкуствените правила, създадени и наложени единствено чрез постоянно насилие (физическо, ментално и емоционално) върху теб от шепа "хора" - привилегирован елит и паразит. Човекът НЕ е човек, който МОЖЕ да действа съобразно СВОЯТА воля, а е ЕДИН роб (напълно зависимо от тях същество) на шепа "хора" - господар и роб, лидер и останалите. Цялото фалшиво и фасадно общество като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите:"свобода" и демокрация" - скрита диктатура), е създадено от алчни с болни мозъци представителни политици и религиозни лидери, и е един голям затвор. Стените на този затвор са много фини, те са стъклени, прозрачни. Ти не можеш да ги ВИДИШ, но те съществуват навсякъде ОКОЛО теб. Твоят морал, твоята култура, твоята религия, твоят език (лингвистика), твоята държава, твоят представителен политик, твоят закон, всички те са стени. Прозрачни са и ти не можеш да ги ВИДИШ. Но когато ти се ОПИТАШ да минеш през тях, те те отхвърлят ВИНАГИ назад, нали. Това твое състояние на ума ти е създадено осъзнато от шепа "хора", ти трябва ВИНАГИ да си невротичен за да бъдеш безусловно управляван като предмет (роб, пешка, стока) от тях. Навсякъде в твоят свят, където и ти да си сега, ти ВИЖДАШ това болно общество, което е създадено осъзнато винаги от тази шепа "хора". Това болно обществото е проникнало много дълбоко и в тебе, затова и ти си ВИНАГИ невротично болен, заради този постоянен и пълен психо-соматичен контрол наложен от тях върху теб, всеки ден. Този контрол не те оставя никъде, промъква се в теб отвсякъде. Представителите на този контрол - представителните политици и религиозни лидери, и техните господари - привилегированият елит и паразит в СЯНКА, те са направили твърде много, за да те превърнат теб в напълно зависимо от тях същество (роб). Ти не си свободен, а човекът може да постигне свободата ЕДИНСТВЕНО, когато е тотално (напълно) свободен. За да станеш абсолютно свободен човек, ти ТРЯБВА да изхвърлиш ЦЯЛОТО общество от себе си, НЕ това не означава, да станеш антисоциален елемент. Щом веднъж изхвърлиш обществото от себе си, щом веднъж осъзнаеш СВОЯТА вътрешна свобода, можеш да живееш с обществото, НЕ е необходимо да бъдеш антисоциален тип. Но тогава обществото НЕ може да ПРОНИКНЕ в теб, тогава ти НЕ може да СТАНЕШ роб (напълно зависимо от тях същество) на шепа "хора". Ти можеш да живееш в обществото, можеш да действаш в него, но тогава ЦЯЛАТА работа се превръща в психодрама, ти МОЖЕШ да играеш ВЕЧЕ с пълно разбиране, нали.

боклуците от ПИК да пишат тук, скоро само те ще са ви аудитория. Коментарите отдолу за меко казано малоумни...

КАКВО Е МИНАЛО, КАКВО Е БЪДЕЩЕ, КАКВО Е РЕАЛНОСТ Има ДВА варианта на псевдоживот, които представляват НАЧИН на живот на повечето хора - първият е пренесен ИЗЦЯЛО в миналото, във вчерашния ден, а вторият - в утрешния ден, в бъдещето. И двата начина на живот представляват форма на САМОИЗМАМА. Вчерашният ден вече НЕ съществува, а бъдещето все още НЕ е реалност. Не можеш да живееш в миналото. Е, можеш, но НЕ истински, САМО в собственото си въображение. Миналото е мъртво и НЯМА как да се съживиш. Не можеш да върнеш времето назад. Това, което е отминало, си е отишло ЗАВИНАГИ. Въпреки това стотици милиони хора, ПРЕДПОЧИТАТ да живеят или в миналото, или в бъдещето. Утрешният ден НЕ съществува и ЗАВИНАГИ ще си остане в бъдещето. Този ден НИКОГА не идва, това е заложено в самата му същност. Той идва, идва, идва... и НИКОГА няма да дойде. Този ден е само НАДЕЖДА, която НИКОГА няма да се ПРЕВЪРНЕ в реалност. А надеждата ВСЪЩНОСТ е най-древният наркотик за психиката. Именно чрез надеждата-наркотик алчните с болни мозъци ШЕПА хора (представителни политици и религиозни лидери - привилегирован елит и паразит) са заробили над 99% от хората. Времето, с което разполагаме, е единствено днес. Не вчера и не утре, а днес - само днес и единствено днес МОЖЕМ да изживеем СОБСТВЕНИЯ си живот тук и сега реално.

Го от ковид и дайте някой лев на семейството.

Ако нямаха полиция оръжия, нямаше стане това. Гласувам всичка полиция им се отнемат оръжия!

ТИ ОБИЧАШ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ДЪРЖАВАТА, НАЛИ. А ТУК И СЕГА КАКВО Каква е ПОЛЗАТА от големите коли, от големите къщи, от висшата технология когато НЕ съществува любов. Когато няма покой на ума, какъв е СМИСЪЛЪТ от цялото богатство. Какъв е смисълът от ВИСОКИЯ стандарт на живота, когато ОТСЪСТВА самият живот. Прост факт е, че с ГРУПА хора комуникацията е НЕВЪЗМОЖНА. Защото всъщност групата НЕ СЪЩЕСТВУВА, съществуват САМО индивидите. "Група" е само една дума без РЕАЛНО съдържание. "Група" е името на колективността. Държави или народи, или нации, или закони НЕ съществуват, реално СЪЩЕСТВУВА само отделният човек. Тези които ТВЪРДЯТ, че обичат човечеството, НЕ могат да обичат отделната личност. Те твърдят че обичат държавата, народа, нацията, закона, космоса без да са в СЪСТОЯНИЕ да обикнат НИТО един реален човек. Да се обича КОНКРЕТЕН човек е трудно. За да обичаш някого трябва да се бориш, да се променяш. Никакъв проблем НЕ е да се обича държавата, народа, закона, нацията, човечеството ЗАЩОТО те НЕ съществуват. Ние сме сами. Истината, красотата, любовта, свободата, демокрацията всички тези ВАЖНИ неща принадлежат ЕДИНСТВЕНО на индивида и САМО той МОЖЕ да ги възприеме.

Може да е страдал от ковид-19 или не са му дали 1000 лв за първа линия! Трагедия!

Да не са те изтървали на главата като малък?! Пълен олигофрен...

а пък "демократите" режат главите на такива, като мене на улицата, а? викаш турската - педал цензура?? ама ако знаеш какви изненадки сме ви приготвили с Моята Вселена!!! а аз нямам глава, педали!!! можете само да лаете срещу луната, луди, педераски, джендър кучки!!! АААААхахахаааа!!! :-)) :-)))

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, НО ЗАЩО ЦЯЛОТО ПРАВО СЕ СЪДЪРЖА САМО В СИЛАТА Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. Правото се СЪДЪРЖА в силата. Навикът и обичаят ИМАТ силата на закон. Най-висшето право ЧЕСТО е най-висше зло. Провинило се кучето, а НАКАЗВАТ свинята. Съдебното решение се ПРИЕМА за истина. Конституцията ни казва, че имаме МНОГО права, а наказателния кодекс, че НЕ МОЖЕМ да ги използваме. Обикновеният човек когато открадне и го хванат, се СРАМУВА, че е откраднал, а представителният политик, че са го ХВАНАЛИ. Затворите и наказанията НЕ могат да ПРЕВЪЗПИТАВАТ, но СТРАХЪТ от тях ДЪРЖИ в подчинение тия които НЕ попадат в КАТЕГОРИЯТА недосегаеми. В Индия никой НЕ знае броя на свещените крави, а у НАС броят на свещените говеда. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ЩЕ живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ МОЖЕ повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост. Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, ТОВА е ИСТИНАТА.

Братчет и ти май не се за пи си ар тест ,а за психиар тест.

просто да е нещастен случай ! Ако е държал патрон в цевта, в разрез със всички указания ....!

Аз изгорях за да се разкара "Фараона" от кметското място на Варна, но ти се пожертва заради колегите си, недооценени за полаганите усилия за осигуряване социален мир.

Никой не ще може да избяга от съдбата си. Сега знаете и "ама аз не знаех" не преде.

ЧОВЕКЪТ, КАКВО Е ТОВА. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... Цялата човешка история се състои само от чудовищни престъпления, човекът СРЕЩУ човека, човекът СРЕЩУ природата. Какво е правил човекът досега. Защо той се СТРЕМИ да оцелее. Това човечество е тук вече от 10 хиляди години и какво е направило досега. Може ли човекът да оправдаете престоя си на Земята с това, че творчески е обогатил живота си. Дали той е станал по-щастлив, по-мирен. Нима човечеството се е променило към по-добро. Какво друго е правило човечеството през тези 10 хиляди години, освен: убийства, зверства и все в името на красиви и благородни думи-лъжи: в името на идеологията, в името на религията, в името на задължителното "образование", в името на фашизма, в името на социализма, в името на демокрацията и свободата, в името на държавата, в името на закона, в името на ЛИДЕРА, в името на обществото, в името на мира и сигурността, в името на красивото райско бъдеще. Вижда се, че човечеството ИСКА да убива и да разрушава, като си търси умствени оправдания за това. Всичките държави и институциите в тях, ВСЪЩНОСТ работят във вреда на човека и бъдещето му. Човекът произвежда изкуствени продукти като: държави, закони, идеологии, задължително "образование" (програмиране ти чрез постоянни различни вербализации, език-лингвистика), религии, наркотици, епидемии, оръжия за масово унищожение все неща, които ДЕФОРМИРАТ и унищожават хора, а човекът с неговия извратен мозък твърди, че това е прогрес. Може би ТАЗИ човешка раса ще бъде по-добре да се самоунищожи или да бъде унищожена. Може би на цялото човечество ВЕЧЕ не му остава много време, за да има ВЪЗМОЖНОСТ да оцелее.

Видял е положителния тест и се отървал бързо. Лека смърт ,

дежурната кучка на джендър - сбърканяците, която лае срещу луната от бесовете, кито са разбъркани в двуклетъчния ѝ мозък ОТ Великата Вселена, пак се е разлаяла с минуси, срещу Луната... нека! лошо нема!!! :-)))

ДНЕС КОЕ Е НАЙ-СТРАШНОТО БЕДСТВИЕ. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... В този век скоро ще ВИДИМ как ЦЕЛИЯT живот на човечеството ЩЕ бъде предопределен ЧРЕЗ различни способи. Атомната война НЕ е най-страшното бедствие, тя може САМО да разрушава. Истинското бедствие ще ДОЙДЕ от психологическите науки, те ЩЕ се научат КАК напълно МОЖЕ да се КОНТРОЛИРА човекът. Тъй като ние НЕ осъзнаваме, МОЖЕМ да бъдем ЗАСТАВЕНИ да се държим по ПРЕДОПРЕДЕЛЕН начин. Такива, КАКВИТО сме, ние сме НАПЪЛНО предопределени. Едни от нас са християни, други мюсюлмани и т.н. Това е предопределеност, а НЕ свобода. ВМЕСТО нас РЕШАВАТ родители, ВМЕСТО нас РЕШАВА обществото, ВМЕСТО нас РЕШАВА представителен политик, ВМЕСТО нас РЕШАВА религиозен лидер, ВМЕСТО нас РЕШАВА медия. Един СТАВА лекар, втори - инженер, трети - полицай, четвърти - журналист. Сега неговото поведение е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО. Ние ВЕЧЕ постоянно сме контролирани, а нашите МЕТОДИ са все ОЩЕ твърде примитивни. Новите ТЕХНИКИ ще успеят дотолкова да ПРЕДОПРЕДЕЛЯТ нашето поведение, че никой ДОРИ няма да каже, че има ДУША. Ако ВСЕКИ ваш отговор е предопределен, КЪДЕ е смисълът на душата. КЪДЕ е смисълът на вашият така наречен живот. Ето защо човекът, такъв какъвто е, е просто един БИОРОБОТ (роб, стока, предмет, пешка) в ръцете на шепа "хора", привилегирован елит и паразит - ЛИДЕР и останалите, господар и роб.

да се обосновем: "Пристигнал е сутринта на работа, малко преди обяд е отишъл в тоалетната и там се е прострелял смъртоносно със собственото си оръжие." "млад полицай се самоуби на работното си място" и кво? да не се окаже сега, че е събирал стинки от пикаещите в кенефа на милициунерското управление, М? :-)))

Имам ковид вече осми ден. Вече се чувствам ок като общо състояние. На рентген белия дроб ми е без промяна.Не се страхувам, но майка ми е в ужас. Личната лекарка веднага я напипала за канарче и й звъняла преди малко да ходя на скенер?, защото вечер правя тем 37.1??????? Това температура ли е? Днес пред тестовете за ПСР хората повръщаха на опашката от страх и ужас. Медиите, които ги побъркват - на бесилката!

"заговорник". Първо - тук не е мястото. Темата е друга. Второ - вчера мой приятел почина. Казаха, че късно е започнал лечението. Така, че сещаш ли се какво желая на такива надъхани изроди като теб?

15%

ЗАЩО СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ИДИОТИ. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Човекът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по един или друг НАЧИН е луд, защото той НЕ е същество. По-скоро той е САМО една ФАСАДА. Човекът НЕ е някакъв КРАЕН резултат. Защото шепа хора, привилегирован елит и паразит го е ЗАРОБИЛ, за РОБА никога няма КРАЕН резултат, защото само ЛИДЕРЪТ (господар и роб, лидер и останалите) има това ПРАВО. Човекът ВЕЧЕ не е животно и ВСЕ още НЕ е това, което е предназначен да БЪДЕ. Той е по средата МЕЖДУ животното и свободния, и реален човек. Това ПОРАЖДА неврозите. Човекът такъв, какъвто е, той ПРЕДСТАВЛЯВА дрехи, той е САМО една респираторна маска. За човека такъв, какъвто е, дрехите - маските, те са много ВАЖНИ. Даваш военна униформа на човека и самото му лице се променя, променя се ОТНОШЕНИЕТО му. Вътре в него се ПОЯВЯВА нещо различно. Погледни полицая, когато той е цивилно облечен и когато е в униформа - маска. Изобщо НЕ е един и същи човек, нали. Защо. Външните неща предизвикват ВЪТРЕШНА промяна, защото ти НЕ си нищо друго, ОСВЕН външността, ти си просто само една ФАСАДА, ти си просто само една МАСКА. Човекът ЗАРАДИ дрехите е уважаван, ЗАРАДИ дрехите НЕ е уважаван. Полицаят, представителният политик, съдията или религиозният лидер, той ТРЯБВА да носи ОПРЕДЕЛЕНИ дрехи - маски, без ТЕЗИ дрехи - маски той е НИКОЙ. Днес, фалшивият и фасаден човек е просто една СТОКА с лъскава опаковка. Ето защо, светът е ПЪЛЕН с идиоти, и никой НЕ забелязва СВОЯ идиотизъм, ДАЖЕ и НЕ подозира.

не е било самоубийство!

ЗАЩО МЪРТВИТЕ УПРАВЛЯВАТ ТОЗИ СВЯТ Повечето от законите на обществото (държавите) са написани и наложени върху теб от вече мъртви хора. Извод - мъртвите управляват живите днес. Всички религиозни текстове и закони са написани и наложени върху теб от вече мъртви хора. Извод - мъртвите управляват живите днес. Миналото е твоята огромна тежест и заради миналото настоящето никога не бива познавано. Миналото е известно, настоящето е един твърде кратък момент, докато ти си мигнал и той е отминал. Ти НЕПРЕКЪСНАТО пропускаш настоящият момент ЗАРАДИ миналото, и заради миналото НЕПРЕКЪСНАТО планираш и бъдещето. Миналото ти се проектира в бъдещето, но и двете не са истина, миналото и бъдещето не са реалност. Миналото вече не съществува, бъдещето още не е започнало, именно в този момент наречен: "тук и сега", миналото и бъдещето не съществуват. Това което е, е само и единствено - тук и сега, то е скрито между тези, който не съществуват. Реалността е винаги само тук и сега, реалността никога не е там и тогава. Този свят се управлява от вече мъртви хора, ето защо: "За да могат мъртвите да са като полуживи, живите трябва да са полумъртви."

в държавата на простата и мега крадлива банкянска мутра има само смърт!

Ние преживяхме и Луканов, и Виденов, и всички останали, ще преживеем и Борисов. На меки китки като тебе че им е зле, въобще не ни дреме...

са идиоти. БСП ДСБ ДЕБИЛИ.

Вие не разбирате - чомекънт е бил диагносциран с ковид и е спестил натоварването на здравната ни система

Глупак!

ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НОВИЯТ АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН - 2019/2020 СВЕТОВНА КЛАСАЦИЯ: БЪЛГАРИЯ - НАЙ-ВИСОКА СМЪРТНОСТ И НАЙ-НИСКА РАЖДАЕМОСТ ЗА 2019/2020 ГОДИНА България е страната с най-високата смъртност в света и най-ниска раждаемост за изминалата 2019 г. и 2020 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review . Комбинацията на ПОСЛЕДНО място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по намаляване и изчезване на население за изминалата 2019 г. и 2020 г. България ВОДИ класацията по детска смъртност в Европа. България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по самоубийства и опити за самоубийства чрез самозапалвания през последните 10 години, а самоубийства чрез самозапалвания никога не са били характерни за България. Самоубийствата чрез самозапалвания на обществени места е форма на граждански протест. Фактите досега - през последните 10 години в България се самозапалиха над 66 човека, а само 15 от тях бяха спасени. България е държавата с най-ниска средна продължителност на живота на населението в Европейския съюз. Много над 28% от мъжете и много над 14% от жените в България, те нямат възможност да доживеят до 65 г. и затова пенсионните им вноски и други задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата. България е на едно от последните места в Европа по РЕАЛЕН размер на заплати и пенсии. Влудяващата бедност и мизерия на огромни пластове от гражданите на България извън София - 52% от децата и 60 % от възрастните хора в България живеят в пълна мизерия: физическо, ментално и емоционално насилие над тях ВСЕКИ ден. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Фактите, фактите и само фактите. Нищо друго освен фактите, и това ще бъде показвано публично всеки ден. Само не е ясно едно... Защо троловете не са съгласни с тези факти, след като всичко написано в тази статия е истина и всеки човек може да провери това тук и сега.

Лека му пръст на момчето.

Добро решение. Браво!

Като е толкова добро, що не вземеш да последваш примера му?!

Преди хората се палеха от отчаяние и мизерия,сега се застрелват. Лека му пръст на момчето.

Мръзнете, крещите, а парите ви са у мафията. Глупаци. Докато не ги ударим там където да ги заболи - нищо няма да се промени. Все така ще се гаврят с нас.Теглете влоговете и освен някаква храница нищо друго не купувайте!!

Не е лошо като идея. мдам

другия път така ще направим. Ами ти що не го каза туй нещо по-рано?

Да ! Точно ! Така Е ! Трябва да усетят БОЛКА .... силна и непоносима БОЛКА ! С крясъци ... викове и домати не става!

Много сте жалки дано и вие негодници подушите китките скоро.

нищо няма да усетя, ва. Ни мирис, ни вкус.

Чакаме те тебе да тръгнеш по тоя път. Ние след това

Липсата на казармена подготовка продължава да влияе негативно върху младите мъже. Колкото да ни е неприятно това пропиляно време, то в същността си не е пропиляно. Самостоятелността, мъжкото, което се придобива в казармата са като закаляването на стоманата. Лека му пръст, на този без време изоставил ни младеж, но в тази тежка професия трябва здрава психика, нещо което трудно се открива в 21 век.

Е пропиляла време и пари с теб. Трагедия.

последват?

Песен за ушите ми

танцувай с мен!

Импотентен си. Не става.

че аз съм жена, бре! Ти у ред ли си? Май си чекиджия, а? Хахахахаааааааа.. Путка искаш ли?