17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой в здравната система прави ли проучвания и систематизира ли, какви може да са предпоставките, на пръв поглед млади хора да карат тежко тази инфекция, има ле предразполагащи събития или особености на организма? Например кръвната му група каква е, пил ли е ободраващи напитски с кофеини и анаболи, ако е се е репчил на щангите, да помпи мускули, къде е дишал ускорено за да се натъпчи с патогени...и мн.др. По темат може да ес напишат много дисертации, стига да се събират и обработват всякакви анкетни данни.

Пропускаш паразитите. Защо Ивермектин помага, м? Давам го на кучето като профилактика против дирофилариоза. Дирофилариозата е червей, който паразитира в сърцата на котки, кучета, лисици и ... както се оказва напоследък - и при хора, но при хората, паразитът не се развива докрай. Дирофилариозата е силно разпространена в Испания, Италия ... Междудругото 90% са опаразитени (не конкретно с дирифилария, а с какво ли не) без дори да подозират, игнорират лекия и средния дискомфорт, а когато започнат да проявяват тежки симптоми, рядко биват правилно диагностицирани. Има безброй паразити, които живеят не просто в червата на хората, но в черния дроб, белите дробове, сърцето и дори в мозъка.

Жив и здрав да е, но един въпрос - поставяна ли му е противоковид или противогрипна ваксина?

За тази болница това е върховно постижение и следва да се запише в книгата на Гинес. Иначе други излекувани от Ковида там вероятно изобщо нямат! Да е жив и зрав и Господ да му помогне да се оправи!

Респект!

Да е жив и здрав! И дано на Ганьо му уври главата и да започне да се ваксинира...

Emoto133

Много хора искаме, но няма ваксини.

https://coronavirus.bg/bg/news/1755

Emoto133

@2021-04-23 07:13:23 Иван (нерегистриран) На плебеите засега слагат само астрата.

Верно ли?

Emoto133

Кво питате на колко години е? На снимката се вижда, че е на около 30, не повече.

Цяло чудо как е оцелял след такива процедури, с които доста народ затриха.

Боклук

Ми, ще мра, бе! Хората принципно си умират, предците са умрели иде и моя ред - нищо ново под слънцето! Ти какво, за безсмъртен ли се имаш малко нещо или предпочиташ да умреш от рак, вместо от корона? На листовките на лекарствените продукти, които се използват за ваксинация пише, че не са тествани за канцерогенност.

Е колко е млад тоя млад пациент бре! Всичко изглежда като разказ по картинка

Изглежда някои наистина много тежко боледуват. Нямам идея защо, явно и лекарите нямат. Но е странно, повечето хора не се разболяват от ковид, нищо им няма. Аз не бях от тях, де, което ме притеснява, но все пак преболедувах без антибиотик и без ексцесии, както всичките ми познати, които имаха симптоми. Въпреки това да бъдеш цял месец без две сетива е доволно опасно, независимо че на пръв поглед не е нещо особено. Смятам, че се подхожда към болестта медицински безотговорно. Вместо да сравняват боледуващите и тежко боледуващите с тези, които изобщо не се разболяват и да се търсят причината това да се случва, решиха да тестват върху абсолютно всички лекарствени продукти,които не са минали трета и дори втора фаза на клинични изпитания, при това в чудовищни мащаби, което би могло да доведе до чудовищни последствия. Дано да не доведе, но и такъв сценарий е възможен.

Мангърчета шизофренни, ще лапате маркуча (по израза на Пелтек Мангъров) на стълбите пред болницата ми се струва!

Без възраст и килограми, статията е безмислена.

Алооо, инджинера, марш при овцете да ти е.. ма...

Имам близък в подобно състояние без придружаващи заболявания, който не е влизал в болница до сега на 50 години. Не е пушач. Тези които ги поваля на легло им разказва играта за два дни двустранната бронхопневмония и 60 % увреден бял дроб.

Аз също съм го карал миналия месец, нито пуша или пия, имам и близки, които са минали през това също и, живи и здрави, са добре. Имам и случай на уж ковид развитие при бащата и майката на снаха ми, като при бащата (който е доста възрастен) със сериозни заболявания, беше с двустранна бронхопневмония, което е и причината да бъде в болница(трудно го приеха, заплашихме с викане на медии) и след около 2 седмици престой се оправи, слава богу! Какво точно да напиша, че да стряскам хората ли или малко по-спокойно да го карат с изказванията, както правят някои нерваци!!! И още нещо - определено много неща не са така, както ги обясняват пред обществото, твърде "бели" неща има и твърде много съмнения и въпросителни и начинът да затварят за всички спешни случаи с други заболявания или други причини си е за мен убийство, което са узаконили! Няма да напиша за очен случай, защото темата е за друго!! Нека човек да бъде критичен и да мисли трезво предвид каква информация поднасят пред обществото.

Няма манипулация. Истинска история. Всъщност КОВИД засяга очната лигавица. Но това се спестява. Важно е да се продават маски. Did you get the point?

Сигурно и аналната лигавица засяга, обаче не си сваляш гащите, понеже очите са уязвими, нали? Носи водолазни очила, ако толкова те притеснява.

Ами сега. Говорят ни едно, а става въпрос за друго. Ходете с маски, но... вирусът удря очите. Мерете си температурата, но оз повече от 36.6С не вдигнах докато го карах. Губели се вкус и обоняние. Друг път. Грозен, гнусен тунингован вирус създаден да ликвидира възрастни хора - за да не им пречат пенсиите.

Много тъп опит за манипулация! Измисли нещо друго.

Младежът има ли 50 още?

PEYTSCH

А „слави“ е с много придружаващи заболявания...И вече трета седмица сеи стои между живота и...онова.

Дали чалгарят ше се срещне с лодкаря :)