Коментари - Млад мъж зареди и насочи пистолет към жена в столичен магазин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май само на мен ми звучи еротично заглавието-статията не съм я чел ,за да не се изчервя хахахахха.

Пет заредени пистолета правят рататата

Пак българин, нали?

вероятността лелката да е агресора е точно 50%

И така да е, това ли е начина?

не е, разбира се! но вероятността е точно толкова!

Поредната мека китка, която се прави на мъж! Ей, изпе.ерастя тая нация и това е!

почна се съдът главния виновник за престъпността, сега даже бонуса споразумение няма да потрябва ще кажат че момичетата са дрогирани и са се хвърли на колата щото го обичали

Хайде още малко и ще се доближим до идеала, до евро-атлантическите ценности! Там през ден, през два някой вади огнестрелно оръжие и изпозастрелва от 3 до 30 човека! Димакраси!

Само да кажем че случки с някой застрелял десетки са се случвали не веднъж и в Русия ,а те не споделят тоя тип ценности ,в Бг подобни неща все още няма

За това и не случайно си има правило, което гласи: "оръжие се вади, само и единствено, ако ще се ползва"... Иначе - лошо...;-)

По добре ли щеше да е, ако го беше използвал? Все пак случката се е разминала само с уплаха, а не с по-сериозен инцидент.

за 72 часа, щото то ..... от 4 март до днес минаха 600 часа, тц, тц, Божееееее

Д-р Гълъбова да си прибира пациентите барабар с Киро Простото!

Столичният магазин в столицата на коя държава е?

там е!

А мотивът какъв е? Познавали ли са се? Каква е предисторията? Какво е довело до ескалация? Все пак нали никой не мисли, че жената кротко разглеждала стоката и тоя кукурунгел изведнъж решил да се прави на страшен?

Аман вече от ваксинирани малоумници

Че що да не насочи ? Нали така се прави. По американските филми точно така правят положителните герои. А положителните примери трябва да се усвояват ! Ето, успешно !

Че що да не насочи - НКВД изби 10 000 полски офицери в гората в Катин, една жена в магазин е просто пренебрежимо малка бройка.

Жалко че и теб не са те отстреляли. Нямаше да е голяма загуба

В катон е измислица. Полша не е имала толкова армия по онова време защото месеци преди това германците я прегазват

До идио - вярно, такъв си.

оф боже какъв идиот с промит мозък трябва да си за да намесиш руснаци, поляци и Катин в тая новина? ужас някои хора изпростяха тотално

Ааа, ето - тролът със смешната снимка пак се изявява. Едно допълнение смешко, малко ли младежи у нас бяха формирани от руския сериал "Бригада" и припадат по образа на руските мафиоти? Или викаш, за троленето не е важно да говорим истината, а да вадим избирателни аргументи, подкрепящи нашата теза?

Инцидентът е станал на 4 март. Днес е 29! Сега ли чак са го намерили или жената сега се е обадила? Или пък "новинарите" сега са разбрали? Колко време новините са новини?

Няма какво да напишат, за да си запълнят страницата и ровят из архивите за негативни новини.

София се напълни с отрепки,шизофреници,дебили и всякаква ненужна измет.Града заприлича на клоака.

За жалост

Верно, в Перник е по-добре. Вадиш и директно гърмиш, винкела няма нужда отр зареждане и спусък.

Какво чакате, пускайте го. После защо пак са заловили някой с 20-30 криминални деяния, чудят и умуват. Нищо не става с тази нашата бананова страна, само управниците където крадат.

Далавери с тях или им ду хат някои и те така

Те вече са го пуснали новината е от 4 март.

Един вестник не са прочели .... Винету да бяха прочели ехеее ...

Какво се чудят.Направо да го пускат .Трябва да си довърши работата и тогава да го прибират.Бахти тъпаците.

Ма тоА е истински мАж бе! Пращаите го в централния, става за булка!

Тоя па кво е извадил изобщо, дето хем го е заредил, хем е дръпнал спусъка, хем нищо не е станало? Кой знае какъв газов боклук е било, дето сега ще му излезе през носа по НК.

В САЩ вероятно щеше вече да е застрелян от охрана. Там не си поплюват, гледах вчера едно видео на ликвидиране на стрелец, полицаите не бяха много защитени, защото го бяха толкова тренирали, че им беше ясно, че дори да се изправят лице в лице със стрелеца е въпрос на част от секундата да бъде застрелян.

Направо е за чудене - как влизат в молове и училища и трепят ... сигурно не са попаднали на ,,правилнатаохрана" ? Но пък какви филми стават ...

Има примери и от Европа, във франция като имаше атентат с врязване на камион в тълпа, случайно намиращ се там полицай беше успял за секунда да извади оръжието и да стрелят точно в нападателя през стъклото на камиона. Това се тренира. Нашите тюфлеци не знам могат ли да стрелят, а ако стрелят, после ги разкарват като простинал кон по съдилища.

Може да има примери ама една птичка пролет не прави. Щото има и примери как полицията си бърка по дупките. В един такъв пример един родител влезе в училището и си изведе дечицата докато тюфлеците отвън разработваха тактически план за реагиране.

Егати сбърканите изроди в тази софия...........

Друго си е у Перник, нъл тъй...спокойствие, чалга, винкел...

Най-добре си е в Русе