17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсата на възпитание на уважение и дисциплина води до такива инциденти.

Ковида пасти да яде. Ако полагаха такива "грижи " за пътната безопасност щяхме на ръце да ги носим. Важното е че са били с маски

Нема начин брато. Докато простотията сама по себе си не стане углавно престъпление и не започнат да раздават ефективни присъди, няма оправяне. Проблемът е,че ако това стане, около 99% от света трябва да бъде прибран в затвора, а това ще увеличи заразяемостта от КОВИД 19.

Фаровете светеха ли?

на слънце

Бойко въвеждай КППта та да мирне тоо народ,че ше измре от катастрофи и вируси

На тоя див народ хомот му трябва.

Не ни трябва коронавирус. На българинът един волан е достатъчен да се самозатрие или да затрие другите.

Лошите некачествени пътища на Шайката са виновни за отнетите човешки животи,и дано им тежът на сувестта.Всико което Шайката строи,е некачествено,и всеки Българин който е излизал от България ще го е разбрал за какво става въпрос.Шайката много крадат,и искат на изпълнителя 50% от сумата отпусната,и тогава фИРМАТА КАК ДА ГО ПОСТРОИ КАЧЕСТВЕНО А?кАТО шАЙКАТА ГИ ИЗНУДВАТ А?

Да си тъп е качество и запазена марка само на червени дебили като теб които явно само на каруца са се качвали-на всяко такова кръстовище има ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА ДО 60КМ. глупако а тоя е ниско летял!!

Е Атанасов, мерси, че ни светна, че пътищата са калпави. Ние мислехме, че са супер добри и затова газ до ламарината и се чудим що толкоз много катастрофи. Ама щом пътищата са кофти вече няма да се засилваме.

Еха някой от шайката е карал автобус и не е спрял на знак "Стоп".

Да беше прочел статията преди да се изходиш за "червените дебили". Автобуса излиза от ОТБИВКА, явно без да се огледа и не му е пукало, щот е едра машина. Дебила, който му е шофьор няма да споменавам чий е. А за това кой е тъп в случая е ясно и без да те споменавам.

Е, добре, де! Може ли да се блъкате като кочове при сухо слънчево време. Като дойде зимата няма да смогват катафалките да ви изнасят. И всичкото това от най-обикновена простотия. Или пак ББ не ви е загладил асфалта?

Ти ако си караш нормално няма ли да спреш като го видиш да излиза автобуса пред теб, дори и да си с преимство? Келешът е карал като на състезание с чувството за безсмъртие и липса на инстинкт за самосъхранение. Какво от това, че е бил е с предимство и е прав, след като е умрял?

с предимство, но трябва да спазваш правилата. а и ограниченията. преди пресичане на път без предимство в повечето случаи има значи за ограничение на скоростта. в повечето случаи. обикновено 60 км/h. понякога и 50. както са преценили органите по пътищата. така излизащия от път без предимство може да направи преценка. ако автомобила с предимство кара с 200, то той ще стигне до теб по-бързо от реалната преценка

Ти да не си бил в микробуса, че знаеш скоростта. Или сега да изкараме умрелия виновен. Той няма как да се защити. Къде се раждате с такива болни умове бе. И след това се чудите защо имало толкова смърт на пътя. Все анализатори и разбирачи. А в крайна сметка недисциплинирана паплач.

Дядото

Прав си. До другаря "Бакътн" по-долу. Умрелият си е виновен на 100%, щото ако е карал като разумен човек нямаше да се бууне у рейса каквото и да е правил рейсът или щеше да се отърве с някоя драскотина. Той обаче е карал като селяндур и затова сега ще му пее поп приспивна песен. Казах!

През зимата, на снега, не могат да се засилят токлова, че да правят тежки катастофи.

Ти сега предизвикваш ли ги?

Е то затова стават такива неща, защото виновните все се изкарват невинни. Шофьорът на автобуса е виновен и трябва да бъде съден. Другото са съчинения на свободна тема.

Зависи колко си близо и дали имаш изобщо време да спреш или да се разминеш, поне. Айде без неподготвени изказвания. Бусаджията си е платил сметката, интересното е дали и автобусният, такъв, ще я плати, както трябва.

Няма по -неадекватно поведение от това на българин по пътищата. Всеки ден има адски катастрофи с жертви и въпреки това някак не им "влиза в главите". Просто сме прост и крив народ.

Кой е казал, че шофьорът е българин?

- ????????? - Дебили сър!

ще излезе най-прозорливия българин, каза че са 80% и всеки ден се доказва.

Обаче се забелязва, че в районите с предимно турско население, катастрофите са много повече. Каква е причината, пътищата ли са по-лоши или възпитанието и ценностите?

Той Поетът го е казал още преди 9 септември: Народът прост, животът тежък ...

е причината. Всичко е на роднински начала, вкл контрола, книжките и всичко. Братчеда дава книжката, чичото е полицая, вуйчото е собственика на автобуса и така.

Миг невнимание и...... цял живот мъртъв.

след живота си мъртъв

На 25 години, не е....''след''

По добре на 85, отколкото на 25.

Минава ли ден без хора да загубят живота си от глупост по родните пътища?

Абе народе български, толкова ли сте оглупели за тези 30 години? ми то не ви трябва геноцид отвън щом сами се трепите. Ха успокойте се малко, поне по пътищата- идиоти винаги е имало, но никога толкова много както е сега. Вече и Господ не може да опази Света.

На пътя най-вного ме е страх от товарни микробуси и от дачии. И двата типа автомобили, т.к. по правило са служебни, се карат с "газ до ламарината" и колкото вдигнат, независимо че аеродинамичните им характеристики са "никакви". Дачиите комби съм ги кръстил "летящият куфар".

Само дето в случая автобусът се е включвал в път с предимство и не е дал предимство на микробуса. Мен пък най-много ме е страх от автобуси и камиони - всичките са големи и не им дреме как се включват в движението. Преди няколко години през август на магистралата един автобус щеше да ме помете. Виждам го, че тръгва да ме изпреварва, а то натоварено, в дясната лента трудно може да се вдигне повече от 100, а изпреварването си е направи мираж, та аз съм му посредата и той започва да се престроява в дясната лента. Добре че тези отзад също намалиха, иначе щеше да стане сакътлък, никак не му дремеше, че поне 3 коли надухме клаксоните - и що да му дреме, при удар с кола няма той да пострада!

Аве той че автобуса е виновен ясно, ама и буса не е ясно с колко-стотин километра в час е карал .... те спринтерите бая понавървяват...

абе ако ще и ниско да лети, автобусът е виновен. Не може да хвърляш вината на микробуса, още повече, че не занеш с колко е карал, и скоростта да е извинение за шофьора на авобуса, че не е дал предимство - аман от безсмъртни с ниско самочувствие на пътя. Писна ми подожни олигофрени да си избиват комплексите на големи машини, застрашавайки живота на всички останали. Дано да набичат камери по цялата пътна мрежа да се види кой колко струва.

всеки ден ще е така ..........

Президентът ни е велик. Герой. Мъжага. Честен. Чиста момина сълза. Умник. Голям късмет извадихме с Радев. Да се слави името му вечно. СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА

Вярно си с увреждане, мозъчно. Глупак. За много оригинален ли се мислиш?

Надали някой от останалите 20% ще те разбере.

двамата сте абсолютно нещастни чикиджии или най-вероятно - педали. Да намесвате политика в човешка трагедия.

Тоя па! Сигурно се имаш за един от 20-те процента. Точно това те поставя в 80-те.

Тъпако не чувстваш ли че вече досаждаш с постването на едно и също или спамиш?

Тъжно... У вас повече умрял от нас без бомба.

Големи състезатели напоследък, тези с микобусите.

Микробусът е бил на път с предимство, от отбивката е излизал автобусът.

То не минава и ден без тежка катастрофа с жертви.... Нещата очевидно са извън контрол, а и как да бъдат като няма наказуемост. Идиотите на пътя са адски много и никой не ги закача... глобят ги едни 100 кинта и тва е. Я му конфискувай колата, заключи го за 2-3-4 години... да му дойда акъла... но.. не можело така. А да се избиваме може...

Корона вируса 19 ще да е виновен.Веднага са се ограничи пътуванията,и да се сложат КПП-та да не се разпространява заразата,и всички от провинцията да си седят вкъщи поне за няколко дни,или седмици,за да се предотврати разпространяването на COVID19

Напролет нямаше катастрофи, като заключиха джигитите по населените места. Сега наваксват.