Млад мъж почина, докато чака линейка от Асеновград

Близките му твърдят, че са чакали екип на Бърза помощ повече от половин час и след това сами са тръгнали към болницата, но докато стигнат мъжът издъхнал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом не искат аутопсия, значи нещо крият.Кой знае с какво се в надрусал, с какъв алкохол се е натровил .

Хич не вярвам на тази история.

е

Аман от ман%%ли и тяхното недоволстване, "момчето" сигурно е нямало и здравни осигуровки ама искат вип обслужване, линейката на 3 мин... Абе бегай оттука!

не го обявиха,.. "починал от Ковид" или....по късно.. "в статистиката" или , че... не се е ваксинирал ??;)

Ако се бяхте ваксинирали като белите хора, щеше да има линейки и лекари и места в болниците.

Щото преди пикливия ви вирус не беше същото, а?

Момчето е на 27 години.... Като прочетеш нещо такова, лигаво и нежно, разбираш, че става въпрос за плейбоите от едно дундуркано племе. Новините около тях вече заемат три четвърти от информацията, наближаваме към колапса...

Циганин. И статия за нещо случило се с него при неизяснени обстоятелства. Колкото повече такива случаи - толкова по-добре.

Хубавото е, че времето сега е прохладно. Кадавърът (на немедицински език - трупът), може да изкара още известно време пред входа, докато родата реши какво иска. И все пак да не се мотаят много, че нападнат ли червеите, аутопсията се превръща в най-обикновена транжировка.

Каква е целта на тези статии??

същата като за пътните инциденти

Да се оплюят лекарите, че не се намесили при съдебно-медицински случай.

искат помощ,ама не дават аутопсия, не става така,като не даваш аутопсия ще ходиш на шаман

Поредната бозава статийка... докога?

Като близките не са разбрали от какво е починал да бяха искали аутопсия. А, бърза помощ е претоварена точно, защото техния контигент ги разкарва нон- стоп за всякакви глупости, защото са здравно неосигурени

Не разбирам. Когато е починал някой при неясни обстоятелства как ще откажат аутопсия? И кой е лудият написал съобщението за смъртта и с каква диагноза? Или "журналистите " нещо пак са се омотали тотално?

Абсолютно празна от съдържание статия. Публична тайна е , че линейка се чака с часове и може и да не дойде изобщо, пък и лекарите не са всесилни. Съболезнования на близките и дано си направят извода, че трябва да се грижат за здравето си и сами.

Млад, неосигурен, неваксинирам ром , на възрастта на Аудито на снимката, след преяждане и нелекуване на високото си кръвно умря. Виновни за трагедията са лекарите, мед.сестри, президента Радев и ББ.

пропускаш кварталния и попа

Ако един човек не може да оцелее 1 час сам, никоя линейка или помощ няма как да му помогнат. (Естествено ако не става дума за убийство).

За да се опридели, че човекът е починал - ПЪРВО ТРЯБВА ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД, КОЙТО ДА ГО УСТАНАВИ! ЗАЩОТО ЧОВЕКЪТ МОЖЕ И ДА НЕ Е УМРЯЛ, А САВО ЗАГУБИЛ СЪЗНАНИЕ!!! НЯМА НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ ЗА ЛИПСАТА НА ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД! ПОЛИЦИЯ ИДВА СЛЕД ТОВА!!!

На снимката се вижда полицейска кола. явно полицията е дошла. А ти там ли беше?

Вероятно е ИМАЛО лекарски преглед, но журнал.ята са го пропуснали някак си уж случайно. Точно докторите са повикали полицията, защото това е тяхно задължение , когато човек не е починал в дома си, в леглото си от някаква болест или в болница.

На една нация. Нито съвест, нито срам, нищо човешко няма на тази обрулена територия.

Цедката на Дарвин работи с пълна сила. Всичко кадърно се изнесе от страната. Останалите не щат да се ваксинират и постепенно ще дадат фира. И те така. Естествен подбор в действие.

Ваксините не действат бе куха лейко. А освен ковидът ти любим има още милион болести. Кретен без мозък!

Ваксинираните нации дават по 3-4 жертви, а вие мете със стотици. Но ваксините не действат де. Докторите са ви виновни. Все едно на умрелия му пука от какво е умрял. Ренде.

но медиците нямали право да го пипат, понеже е починал извън болницата.

Но да ги изпълняват другите!

в смешна страна

Е кое е смешното, че е починал човек ли?! И ти не си в ред, ама карай!

коментарите къртят мифки

Всички млади пият наркоман.

има тук един ТЪПАК дето се изживява като ОТО.... един съвет МАЛКИЯ: по-добре се кръсти БОЙКО БОРИСОВ, БАЦЕ, БОКО, МУТРАТА доста повече хора е затрил.... ОТО е бил доста по-назад от БАЦЕ: Otto Johann Anton Skorzeny (12 June 1908 – 5 July 1975) was an Austrian-born German SS-Obersturmbannführer (lieutenant colonel) in the Waffen-SS during World War II. During the war, he was involved in several operations, including the removal from power of Hungarian Regent Miklós Horthy and the Gran Sasso raid which rescued Benito Mussolini from captivity. Skorzeny led Operation Greif in which German soldiers infiltrated Allied lines by using their opponents' uniforms, equipment, language and customs. He was charged for that at the Dachau Military Tribunal with breaching the 1907 Hague Convention, but was acquitted after a former British SOE agent F. F. E. Yeo-Thomas testified that he and his operatives had worn German uniforms behind enemy lines. Skorzeny escaped from an internment camp in 1948, hiding out on a Bavarian farm for 18 months and spent time in Paris and Salzburg before eventually settling in Francoist Spain. In 1953 he became a military advisor to Egyptian President Mohammed Naguib and recruited a staff of former SS and Wehrmacht officers to train the Egyptian Army, staying on to advise President Gamal Abdel Nasser. He spent time in Argentina, where he acted as an advisor to President Juan Perón and as a bodyguard for Eva Perón.[1] In 1962 or 1963, Skorzeny was allegedly recruited by the Mossad and conducted operations for the agency. Skorzeny died of lung cancer on 5 July 1975 in Madrid at the age of 67.

Авторът е олигофрен. При труп на улицата винаги се чака полиция. Но така е, когато фейсбук и жълтите подлистници в нета заменят журналистиката, за която се учи 5 год в университета. Това проверка на източници, всички гледни точки - няма никакво значение. Важното е текстът да шокира и да печели кликове. Че Много не е чакал линейка и решил сам да става такова е друг въпрос.

А труп ли е наистина? Кой определя, че е труп? Кой пише смъртен акт? Роднините или медицинско лице?

Ами,има си ред: идва полиция, вика патоанатом и т.н. В случая лекарите са констатирали смъртта и са извикали полицията. Такъв е законовият ред. Може да е грозно, но така се процедира. Няма казус. Има фейсбук-правосъдие и откровено некомпетентност на списвачите.

Е та нали има думичките "труп" и "изригна".. Какво толкова повече да се каже.. Каквито ни политиците, докторите, бизнесметните и гласоподавателите , такава ни и журналистиката..

Странно. Село Болярци е в община Садово. Защо чакат линейка от Асеновград.

Тези цигани ли са? Поне, на такива приличат. Не може да отказват аутопсия, това е смърт при неизяснени обстоятелства. Може да е всичко, може и да са го отровили, мангалите. Квито са прости дебили. И все дебели свини...

. както казахме вече: за една допълнителна жертва с или без инжекцийка, евреите ще си издерат очите... както и техните подопечени статистици.. . сега, ковид ли е, или да? а дебилни педалчета от телемедиите на ртл? . а може би младият мъж да е бил усукан с кабели, а може би е удавил детето си, докато е чакал зъболекар на босфора... знае ли се.. .

Погребал съм купища народ та съм наясно с процедурата. При Живков беше тотална мизерия, сега е лесно. Обаждаш се на лекар за смъртен акт и после се обаждаш на погребална агенция. Най лесно се погребва идиот починал от Ковид. Но е най скъпо. Карат пукналия михлюзин, който е в чувал и ковчега направо на гроба. Ковчега не се отваря, попа мрънка малко и после гробарите го мятат в трапа и толкоз. няма опечалени, няма сеитджии, няма никой. Всичко приключва бързо.

Само така. Само това заслужават умрелите от ковид. Това е божие възмездие и наказание.

абсолютен парцал си. нищо повече!

Искаш да кажеш, че си некадърен лекар още от татово време и си уморил с "уменията" си сума ти народ ? Ам браво тогава.. Да искаш увеличение на заплатката? Между другото масово поне в големите градове кремират защото с тоя грип няма шанс да седи никъде, а и местните велможи в бели престилки ръсят простотии и дават зор да бъде кремиран. А като в случая с леля ми която си замина миналата година дори предлагаха пари на семейството ѝ за да я пишат ковид! Такива пишаман спецове като тебе сега бият инжекциите. В парка, в мола..., пред стадиона, а сигурно скоро и в дюнерджийниците.. Я, като у всяка новина за ковид ръсиш мозък и все неваксинираните ти в устата обясни защо като тоя вирус е явно по-страшен от чума и ебола ама пък ваксините се бият в линейка насред алеята ( справка случая Варна) и разни псевдо кабинетчета като тези на лични лекарчета.. Ааа, така не е опасно.. ама човек да не е ваксиниран и да иде да си купи хляб и мляко от магазина с маска е биохазарди заплаха за бъдещето и здравето на останалите.. Точно такива четвъртити пъпеши умници бяха и в локалната болница в милата ни "родина" където заведох близък да се ваксинира. Педиатър те "проверява" дали ще ти понесе ваксината като мерне температурката и те пита дали имаш по принцип алергии..!? И след това ти вика разпиши е тук бланчицата , в която изрично се споменава че нито болницата, нито екипът поставил ваксината носят отговорност за твоя избор, НО!! изрично сам трябва да им се обадиш ако настъпят проблеми. А на въпроса ми, ако човекът има сърдечни заболявания и ако има странични реакции какво трябва да се направи отговарят : ами то таковата , звънни на личния и ако те втресе вземи си някое прахче за настинка. Нито поставящият инжекцията нито сестрата даваща сертификатите имаха престилка, маски, ръкавици или дори прозрачен лицев щит. Иначе, в София на позната майка ѝ така почина на 800м от болницата. На улицата... Защото 20 мин нямаше линейка. И защото болницата която бе в близост не пращала линейки за такива случаи, а трябвало диспечерката да ги препратела на на коя си от другите.. Години след това на метри от Пирогов почина друг възрастен човек.. Пак на улицата, пак заради никакво желание да излезе някой от Пирогов.. И не ми казвай какво е навън. Работя в близост до дом за възрастни в Швеция. И не, оставяме трупове по улицата и не умираме с хиляди.. И да, доста има все още неваксинирани..

Не е лекар ! Този е копач на гробове !

може да не вервате, но наскоро четох в една от "демократичните" медии на еврейските педофили, че месоядните ги нападал повече ковида! сега не знам по кое време, по време на вечерния час на евреите - фашисти или по време на плащане на данъци, но не яжте месо. ковида го надушва по гъза ви. бай-дан да пърди през маска -педераска, начи! .

Тоз мангал по всяка вероятност е бил ковиден. По всяка вероятност ще изпукат и другите като гледам какви са тлъсти и дебели на снимката. Ковида прибира дебелите.

Гризен коментар, за съжаление е така.

Ем те там си пушат. Ко толкоз

Кой беше казал, че ще мрете по улиците?

Аз, ама не само заради корона вируса, но и заради други болести. Няма лекари. Иначе си прав

Ами... то още педи времето на ковидака, и нив от МВР ви разправяхме, че яко се мре по улиците ама не вдявате. Я моторист, я дедо в ръждива колца.. И доста често дават фира тия в близост до наркоман водач.. За шофьорите на трибуквената марка, често приключващи в дърво или канафка да не говорим.. Та тъй де, явно смъртта е по улиците

Изкарал ковид, кардиологични проблеми. Кво ни занимавате с неваксинирани цървули?

А те как по точно са разбрали, че е труп, а не жив човек? Или по скоро не им се е занимавало с нещо, от което я изкарат пари, я не.

А ти как мислиш ,дали лекар може да различи жив от мъртъв или трябва да го гъделичка ? Разберете най после ,че законите и процедурите важат и за Циганите. Нищо ,че са най кътканите и ухажвани гласоподаватели

Пич не говори глупости. Естествено, че мъртвеца веднага се познава. Подробни обяснения мисля да не правя.

И разбира се цялата тумба са неосигурени и неваксинирани!

За това на антиваксърите им се дръпна ла.ното и мълчат в амок.

затова ще да е дал фира!!! НЕФАКСИНИРАНИ БИЛИ, НЕ НОСЕЛИ ЖЪЛТИ ЗВЕЗДИ И РОЗОВИ ДЪЖДОБРАНИ ДЕПМ ФАКСИНАТОРСКА ПРОСТА

Кацаров оставка!

Има да чакаш

То и да лекуват сигурно нямат право ако не е по правилника. Първо счетоводителя, след това доктора и след разрешението на порутчика. А и да не забравяме теста, че току виж са изпуснали пътечка.

Този чичко си е бил с единия крак в гроба.

Искаме си ХИЛЯДА-ТО за Първа линия, искаме директорите на болници да получават минимум 10 000 лв заплата чисто, да си присаждат коса и да си слагат ботокс безплатно, ако се наложи, за всеки доктор подарък телефон "Верту".

Ами като ти знае много устата стани лекар и искай! Жалко за младият човек.

много изчерпателна снимка. нула лева здравни осигуровки на всичкото там...

щото ако плащаш няма да умреш ли ?

Данни от изследване на Световната банка: 7000 пациента годишно умират в България заради лекарска грешка. Увредените и осакатените са в пъти повече. Осъдени лекари с ефективни присъди затвор - няма.

Няма толкова регистрирани лекарски грешки в България но световната банка била знаела. Интересно откъде има информация, каквато няма в нито един официален източник? В интерес на истината няма и в неофициален.

Ми криСталинка сичко знае!

Стани лекар и лекувай

кажи нещо

Трябва да се ваксинираш, какво да ти каже!

kade e obediniteliat na naciata

Къде е оня без джипка, който остави здравеопазване на този хал?

:))

Мангалите са завлякли труп пред болницата и са го проснали там . Защо не е бил в колата с която са го докарали .Кой го е свалил . Ако това е убийство ? Ясно е , че никой не трябва да го пипа докато полицията не извърши следствени действия и не разреши да бъде преместен . Гледал съм труп на мъж на Бул.Христо Ботев в София, стоя близо 3 часа там / близо до работата ми / докато го отнесат , хората говореха , че било инсулт , ама полицията загради и почнаха да оглеждат и взимат проби наоколо . Трупа си лежеше , може би след първия час го покриха с одеяло . Линейка на Съдебна медицина стоеше и чакаше .Толкова .

Интересно ти като не мангал как би постъпил ако караш някой, който умира. Ще го оставиш в колата или ще опиташ да го занесеш в болницата. Между другото бил съм в тази бърза помощ. Големи са темерути. Не дадоха на линейката да закара болната до леглото, защото трябвало с тяхна носилка. Та с една носилка до входа, с друга до леглото, добре че не беше счупване.

Всичко се оправя с 20 лева на санитар - осигурен, неосигурен - това е дереджето в нашите болници.

А ХОРАТА УМИРАТ ПО УЛИЦИТЕ ПЪЛЕН ИДИОТ

абе ти си малоумен даже за герберски трол. явно много е паднала летвата, щов PI AR SEVDA ви събира такива отрепки.

На 27 ама си е поживял, от тук нататк нищо хубаво не го очакваше през годините.

ТОП 5 За поредна година на върха по заплата не е директор на голяма столична болница, а управителят на частната кардиологична болница "Медика Кор" в Русе Кирил Панайотов. Той е декларирал годишна данъчна основа от трудови доходи от 1 515 032 млн. лв. Това означава, че Панайтов получава над 126 000 лв. месечно, при това след приспадане на данъци и осигуровки. Болницата има договор с НЗОК за 61 легла, показва справка в информационната система на касата. От тях рядко са заети повече от половината. Възнаграждението на русенския болничен шеф е във възход въпреки пандемията - то е с почти 400 000 лв. повече отколкото бе през 2019 г.

Собственик и управител на частната болница ще получава колко ти си иска и заплатата му не зависи нито от теб нито от държавата. Договора с здравноосигурителната каса позволява здравноосигурени пациенти да се лекуват По пътеките на здравноосигурителната каса. Заплащането по здравноосигурителните пътеки едно и също и за държавна и за частна болница. Между другото Илон Мъск, получава повече от всички държавни служители взети заедно в България както и повече от президентите на която и да е държава. И за разлика от такива като тебе никой не вижда нищо нередно в това. Ама гроздето е кисело нали?

освен че си прост ГЕРБЕРАСТ кво друго да ти кажа 60 легла и то не винаги заети.... тоя само Ротшилд и Рокфелер е лекувал в тая русенска болница остани си със здраве и си мий устата по-редовно, особено след като си ходил до Банкя! едва ли те допускат до Банкя, ама ти пак си я мий!!!

Поредният който бърза да се идентифицира като поръчков коментатор. Както казах заплащането по клиничните пътеки едно и също и за държавна и за частна болница. Частната болница не получава нищо повече от здравната каса. Нито издръжка нито някакви допълнителни пари. Частните болници печелят от платен прием и от пациенти извън България най-вече. Та какво точно заплащането на който и да е в частната болница, която не е на бюджет от здравната каса ти пречи на тебе? Освен, факта че ти лично никога няма да стигнеш такова заплащане? Да не говорим с писането на коментари че няма да можеш да изкараш и зимата.

Да уволняваш, критикуваш и плюеш другите, но като трябва да се върши работа зациклиха другарите.

Интересно какви са правилата ако е паднал наполовина в болницата. Дали го издърпват вътре или го избутват навън. Може би оказват първа помощ на тяхната половина.

В тая абсурдна идиотска държава с тоя тъпанарски народ, аз съм напълно убеден, че това ще е реален разговор, който медиците ще проведат, ако се случи наистина такова нещо. Просто такава е булгареалността.

Докараш труп, в болницата. Не се знае от какво е умрял-може да си го отровил. Обаче според вас не трябва да се чака полиция, не трябва да се чака съдебна медицина -трябва директно да го обявява за мъртъв. Това следствени процедури, това законови разпоредби няма значение. Щото единия тука така е казал.

Изчегъртаха го тоя нещастник

Гешев е бил, една жена пред блока го е видяла. Бабикян има доказателства! Убил е човека. Съд и затвор! Оставка!!!

Борисов лично ги е закарал с джипката до селото

севда ще ви бутне некой лев бонус за хумореските.