17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хвала! Герой! Все още има мъже в България.

Топло ми е на душата! Гордея се с такива българи като Петко!

Аз смятам, че по алеята въобще не трябва да се карат велосипеди. Това е пешеходна алея, на места по-тясна. Има много хора - млади, стари, бягащи за здраве, родители с деца, деца без родители и т.н. Покрай алеята има пейки и бряг, на който се разполагат рибари. Отделно хората разхождат и кучета, често на дълъг повод, така че се получава пъстра смес от "участници в движението", и на тесните участъци могат да се получат неприятни ситуации.

това езеро сигурно се е появило по времето на Борисов и БОРИСОВ Е ВИНОВЕН. Преди това езеро е нямало или е било обезопасено. Точка по въпроса.

Не по времето на фЮверита ви, но по това време беше дадено за стопанисване и нищо не се подобри откъм благоустрояване на парковото пространство. А е и парк . И предполага пешеходци,велосипедисти,майки с колички и инвалиди. Така, че ха пак е вътре

Не е Борисов бе, Путин е виновен

Като познавам бащата и майката на Петко, напълно нормална постъпка на сина им.

Това е героизъм! Браво! В училище трябва да се учи плуване задължително- спасява живота в много ситуации, а и е много полезно!

Никакво плуване - трудничко е, а и не е престижно! Да се учи пехливанлък, попържня, футбол (много помага за опростачването) и пр. простотии. За момичетата - показване на джуки, кълки и др. на импровизирана сцена. Така ще се подготвят за живота и ще ги показват по ТВ. Примери си имаме предостатъчно

от първа страница, както обичате да го правите, дир - респект пред спасителя за мъжеството и скромнстта. Щастие на него и семейството му.

В България има много такива истински хора. В тях е силата на България. А не в тези, които се чекнат под прожекторите, за да правят пачка и да си задоволяват собственото его. Ще я бъде България заради такива хора като този човек. Не за ради "спасилите се " от България.

Човешката глупост е безкрайна!С чий ум тази майка е завела детето си край дълбок водоем, като знае че при инцидент сама не може да предотврати нищо?Някои вероятно ще обвинят общината, че не е обезопасила, но то по тази логика има навсякъде и прекрасни за пикници общински язовири, трябва ли да бъдат всички те заградени, че някой не знае кое място е подходящо за малки деца?

Наистина е безкрайна. Ами то не може пък по всички теми, беее. Не е водоем. Парк е. С езеро и пешеходни алеи и озеленяване. От сто години е. Но вероятно по- ценен е хотела с ресторанта, а не е обезопасено около езерото.Факт.

Браво на този млад мъж! Да е жив и здрав Петко, много щастие и късмет на неговото семейство! Дълъг живот на спасеното детенце! Езерото ни е много хубаво, но има нужда от поддържане и по-добро обезопасяване на някои места.

Сложих - , защото не съм съгласна, че трябва да се обезопасява всичко и навсякъде. Как ще се насладим на природните красоти, ако оградим всичко с бетонни огради. По-скоро си възпитавайте децата къде и какво могат и не могат да правят. Всеки трябва да има чувство за самосъхранение, а не да разчита другите да го пазят. А иначе адмирации за спасителя!

Ама как не са се сетили родителите да възпитат 4 год. дете че е опасно до водата. Ти си кучкар, нали

4 годишно дете на опасни места се води за ръка. Ти деца имаш ли?

Да кажеш Браво на този мъж е малко. Когато има такива новини ти се връща вярата в човека.

Bravo!

Жив и здрав Петко

Младите родители имат доста нехайно отношение към безопасността на децата си,затова е нужно да има повече Петковци.

пфффф.... аз изтръпнах, докато четях! представям си на майката какво ѝ е било... а на Петко дълбок поклон!!!

Майката не е трябвало да предотврати, а да ПРЕДВИДИ нещастието и да не води детето да кара колело по алея до дълбок водоем. Лошото е, че глупостта е всеобхватна и води до жертви.

Не може мъж да го спаси, фейк нюз. В ИК изрично пише, че само жените спасяват деца.

И че мъжете са основно насилници.

Не! ИК повелява, че насложения стереотип, че само жените раждат деца трябва да бъде изкоренен. Турците много сериозно работят по въпроса и мъжете да започнат да раждат. Не случайно Турция е една от първите държави, ратифицирали ИК. Нема лабаво! Светът изпедерастява с бързи темпове.

Дългогодишните усилия,които се полагат в Турция от много години,още не дават резултат.Явно биологията си казва думата.

Аман от комплексари като теб. В България е пълно с комплексирани, сексуално неуверени мъже, които си умират някой да не ги вземе за "обратни". Жалки сте! А иначе, майката е заплес, детето късметлия, Петко - качествен човек, такива се срещат все по-малко за съжаление.

Дай Боже повече като това момче да има, свестни и сърдечни хора! В тях е спасението ни! Жив и здрав да си Петко и семейството ти!

Да, но това момче можеше да изгуби живота си, заради нетайното отношение на една майка.

явно е,че нямаш идея какво е да имаш малко дете.

Жив да си, Петко! Ти и цялото ти семейство - живи и здрави и от щастие да не се отървете!

Ебалата на пича това е мъж. Такив анеща с еслучват, НО пак някой не си е свършил работата. Каква изненада.

Ебалата?