Мистериозна смърт на млад българин в Брюксел

Документ на МВР разкрива, че със случая е свързано китайското посолство в Белгия, майката се оплака, че не й дават информация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ''приятелката му'' много бързо се е насладила на посещението му и дава ли някакви обяснения защо го е оставила там?? и в какво състояние е бил??? Жалко за младия живот.....съболезнования на близките....

Путин е виновен да знаете

Много луди тук. Бил пакистанец. Да не ни дава бог децата ни да ги връщат в ковчези, но истината.. Без значение раса, пол, истината и да я знаем при свършен факт. Женете се, раждайте.. Преди 30 години... Статистика.. На първо място са негроте, на второ мюсюлманите и на трето християните. Приятен ден и бог да пази пораснали те, а и както няко казват остарелите ни деца..

Приятелката къде е? Не е лит там да провери какво се случило?

Най-гнусната измет на света - това са пакистансците - мръсни, двулични, нагли, неблаагодарни. Чуете ли пакистанец - стойте надалеч!

Прав си

Горката жена, не ми се мисли, какво й е на душата сега! Да получиш някакво писмо, в което се пише, че е намерен труп, отговарящ на личността на нейния син и да не можеш да направиш нищо повече! Най-много да й пратят сметка за плащане на разходите по служебно кремиране или нещо такова. ЕС, филм на ужасите и психотерора!

Ужасен е този ЕС. Добре, че китайците са прибрали поне трупа в гаража на посолството си. Вероятно да не се гаврят злите европейци с него. Къде ви произвеждат такива имбецили... 29 плюса !? Жална майка България :-(

Китайски новичок менте, защото човека умря, а от истинския новичок оживяха.

Ауууу, голяма мистерия! Хората са получили дукименти и по процедура веднага са ти съобщили за да се не чудиш що го няма на скайпа. Сега и на тях им трябва време да разберат чий го е дирил в китайското посолство, от какво е умрял, в коя морга са го складирали. Споко, оттук нататък няма за къде да бързаш, няма вече нищо спешно.

Обръщат се към старши комисар Костов, който е подписал съобщението и питат кой е дал данните за смърта на човека и по обратен ред стигат до разследващите случая в Брюксел

Цялата т.нар. "българска" политическа "класа" на каторга, доживот. За хибридния геноцид над българите по света и у нас.

Отидете за един ден в Брюксел и ще видите колко опасен град е!

А,това обяснява ,защо онова джафкащо помиярче -"македонче" -дето в казарма не е ходило, но се разкарва с боен пищов по летищата от Брюксел до София...

Социалните служби в Западна Европа отнеха над 100 деца на българи и посолствата не обръщат внимание. Треперят за заплатите.

ПОСОЛСТВАТА И ПОСЛАНИЦИТЕ НИ В ЧУЖБИНА НЕ ВЪРШАТ АБСОЛЮТНО НИЩО, НЕ РАБОТЯТ И НЕ ПОМАГАТ НА БЪЛГАРИТЕ. КАЗВАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ГОРЧИВ ОПИТ.

Аз си загубих паспорта в Дания (открадната чанта) и в посолството дори не ми отвориха вратата тия ПОМЯРИ, на които АЗ плащам заплатите, защото не неделя. Боклуци навсякъде.

Пацо терасата ще промени мнението на хиляди българиза консулските ни служби.

Всичко се изписа по-долу за органи, за газене с дипломатически китайски коли и какво ли не !! Никой не писа за приятелката му - коя е, какво се знае за нея, връзки с работодатели и приятели в Германия ... Ред неща, които са прости на вид закономерности ... Този човек е живял 3 дни в Белгия - къде ? Ако е в Хостел би трябвало да е регистриран ? Отива при приятелката си и спи в Хостел ? Това са елементарни полицейски действия, не ми се вярва да са толкова задръстени !! Има нещо, което трябва да излезе на "светло" !!

Хостела е близко до китайското посолство. Точно колкото един пребит или ранен човек да успее да прибяга до вижката на охраната където се надява да го спасят. Нещо се е случило в хостела, бягал е към портала на китайците.

виЖка като пиЖка

На този адрес е Виетнамското посолство, не Китайското. Би трябвало роднините да се обърнат към тях

На тази пресечка има 3 посолства. На номер 19 е китайското! Виетнамското е на номер 1 (едно).

е някаква грешка

Да не е убит в Брюксел ли?

Да не е убит и да не е българин.

странно но голям шок е това..помагайте на жената. който е в Брюксел..човешко е...

Ъ, тъкмо си викам: отиде си кандидат-кмета на МВРО, пък то друго било...

Има търсене на сърца,черен дроб,кръв,костен мозък,кожа и очи.

Еми в Лидл що мислиш поевтиянаха толкова

Европа когато стане мюсюлманска територия,милиони християни ще станат бежанци и ще чукат на вратата на Русия. Сега 35 процента в ЕС са мюсюлмани . В Брюксел има предимно черни . Има няколко квартала в които полицията не влиза. Холандия и Франция също са претопени.

В Русия мюсюлмюните вече са мнозинство!Кво прайм сега?

Нещо не си чел новината от преди 2 дни. Мюсюлманите в Русия са 12-15%, така че не са никакво мнозинство.

Горният просто е излъгал, неподговен и злонамерен е явно.

Много са и в Русия - не са по-малко от 20% със сигурност, по неофициални данни 25% са със сигурност. Не четете официалните преброявания, те са на 100% манипулирани от политическите партии на власт. Пример Македония, където даже спряха преброяването преди 1 или 2 години беше, защото се оказа, че близо 50% се определят като албанци. Също и в България - на книга сме 6.9 млн. по офиц. данни, по неофициални, което знам от познати в статистиката, сме около 5.9-6.1 млн. Така, че не ги гледайте тези неща

"Сега" правим разлика между негри от Африка, араби от Африка и Близкия Изток и бившите мюсюлмански съветски републики.

До Статистика-а :) В Македония не ти трябва преброяване и статистика, за да видиш, че тя свършва някъде на околовръстното на Скопие. Нататък е я Албания, я Косово. Даже в менютата по заведенията Албанският е първи език.

35% не знам от задника ли си ги извади или от някой конспиративен сайт, но в момента са около 5 %, като в Бъгария са около 11%, а във всяка държави в западна Европа са много по-малко като най-много е делът във Франция около 9%.

Точно Луслямска държава ли ще спасява християните? С 25-30% мюсюлмяни? В Европа са между 3 и 5%, я пак кой ще спасява християните?

Съболезнования на жената, това е голям шок. Едва ли е някаква конспирация, най-вероятно е катастрофа, ще се разбере. Какви глупости пише тука не е истина. За органи го отвлекли и убили, пакистанците му с пакистанци. 1.) Първо ако на някой ще му вземат органите, защо да изхвърлят тялото, барабар с документите, по-лесно да се разбере кой е. 2.) Те в Пакистан хората бъбреците за 1000€ си ги продават доброволно. А пък ако някой му трябва нещо друго, защо точно от хотел в Брюксел ще отвлича хора, а не от някое село в Пакистан.

В Германия изчезнаха над 15000 деца от първата вълна мигранти Те бяха резервни части или като дар за педофилите. Почти всеки мигрант придружаваше дете ,което на черния пазар струва десетки хиляди евро. Детето плаща пътя и на двамата,но става жертва на наивността си . Десетки хиляди немски деца бяха спасени с органите на тези арабски деца. Сега в Либия има огромна база за разфасоване на жени и деца. Мъжете продължават към Европа. Жените са изнасилвани до смърт от военните групировки. Децата също. За да не се разчува те се убиват и разфасоват.

Това в кой роман на Стивън Кинг го прочете?

Стивън Кинг ряпа да яде, пред реалността, в която живеем.

За съжаление това е самата истина, не ми прилича да го е чел от роман,но това няма да го съобщят никога по телевизора

Правят се пържоли от жените и дацата, после ги пускат в Лидл.

Ба-а-а-а! РУСКИ ТРОЛ, ТА ДРЪНКА! ИБА ГЕРГАНИ, РУСКИ ГЕРГАНИ, В Г.ЗА! Сваляй гашите, ша та почвам.

Аз пък гледам как цигани ибат дебили като тебе, дето не знаят на кой свят са.

Не знам на кой да вярвам , адресът на Китайското посолство е съвсем друг в Брюксел. Дори адреса на визовия център е друг.каква е тая приятелка , която оставила момчето пред хотел на пакистанци без да ангажира стая. Българин да помогне на сънародник в чужбина е чудо голямо..Помагайте с информация на родителите,вижда се ,че няма кой. след като няма пари в него излиза , че е ограбен .Трябва да има камери. Някой трябва да се раздвижи.

“Момчето” е мъж на 36 години, защо по дяволите някой трябва да му наема хотел? От така изложената информация нищо не става ясно, той може да е имал други планове?

И за какво му е хотел като отишъл при ''приятелката си''??????

Мафията пакистанци са го отвлекли за донор на органи. В този хотел има стотици случаи за изчезнали самотни туристи. В Пакистан има десетки клиники за трансплантация. В хладилни кутии се пренасят органите чрез самолети. Където работят араби или африканци не влизайте. Дори черпят питие в бара . В питието може да има приспивателно. Млад човек със здрави органи струва над 100 000 долара. Дете със здрави органи струва над 200 000 долара.

Всичко се контролира от руснаците

Ти вземи да се възползвал от тая търгивия и си купи нов мозък.

фани ли си, Гергана ли си, но като руска маймуна ще ти сцепя д.пето за 10 копейки.

Fani Гергана,че ги сцепи и двете,ако се назориш,бачо ще помага :)))

Ужас, но най-страшното е, че може и да е вярно.

путкинистите са го объркали с техния човек

Ако Пацо Терасата беше там досега да е разнищил всичко

Дано момчето не е станало донор, че в тоя Брюксел всякакви мръсотии се вършат. Лека му пръст.

само в Русия стават...

глупости

в китайското посолство педал

Впрегнах гадателските си способности и установих че случая е следният: Нашият сънародник е бил убит при пътен инцидент с дипломатически автомобил на китайското посолство в Белгия

Без да си впрягам каквото и да е, за мене е очевидно, че си тъп на Бъз. Щом можеш под новина за такъв ужас, да се направиш на оригинален, може би. И феновете ти с плюсчетата, също.

Пишете имейли на всякакъв вид белгийски институции и организации в България, както и на български интитуции и организации в Белгия! Нека всичко излезе наяве! Това да не се дават детайли за смъртта на момчето е абсолютно недопустимо! Желая сила на близки и роднини на момчето!

недопОскам

Такава е съдбата на предателя...

Мутирала ГРОБарска бюрокраци.

Мила майко, - БОГ да прости детето ти!Ти явно не си разбрала, че цялото МВР търси газовият пистолет в кв Овча купел, а МВнР е в Ню Йорк за да се оправи климата, а премиера е на мухабет при Георги Гергов в Пловдив!Викай СОТа и това е!

Свършва току така и не става ясно какво общо има китайската мисия и защо изобщо я споменахте в началото, а в края някакъв хотел на пакистанци спраягате. Пълна каша.

Ами то никой не знае тук. Толкова информация имат, са толкова изнасят.

какво изнасят?

Жалко за момчето ако наистина е починало Не я разбирам майката обаче как и хрумна че може да научи но от българското МВнР Трябва да отиде направо в белфийското консулство и там всичко ще и кажат Пак повтарям бешгийското консулство в Софиа а не да звъни на българскиа консул в Белгия Той разбира се е някаква калинка дето ще се разтрепери да не би белгийците нещо да се обидят и ще се опита да потули случая

Нещо много зачестиха случаите на смърт на българите зад граница...ама чак и китайско посолство....

Да се извика руския посланник и да му се потърси отговорност

Направо Путин да се извика и да му се потърси отговорност! Какво си мишкува там в Москва, бъбри си с Тарантино и се прави, че не знае нищо - нито за нашето момче в Брюксел, нито за климата, нито за малката кралица на красотата, нито за ония мъртви бебета на тавана на някакъв американски погребален дом ! Във всичко има пръст той, ама се прави на умряла лисица.

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ТЪПАТА ПОМАКИНЯ-ПАРОДИЯ НА ВЪНШЕН МИНИСТЪР-КУКУМЯВКАТА ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА

Целата т.нар. "българска" политическа "класа" на каторга, доживот.