Митрополит: Църквата не приема думите на Валери Симеонов

В един такъв момент трябва да сме внимателни, спокойни, да се смирим, каза Дядо Йоан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

измий си зъбките, митрополите!! незабавно!!

Митрополита да прегледа първом списъка с дс Чагенти в Църквата. После да помисли за бедните и онеправданите ! Накрай, млък ченге червено ! Антихрист !

За г-н митрополита проекто-закона е прекрасен, защото легитимира само бпц като единствено християнско вероизповедание, подкрепяно финансово и по друг начин от държаната, но за католици и за протестантските общности, към които принадлежа и аз, е повече от неприемлив! Дано Бог да вразуми политици и депутати и съответните комисии, за да не се стигне до приемането му. Нека в България всички пристияни да имат свобода да изповядват вярата си и въпреки различията помежду си, да живеят като Христови ученици, а именно с любов в сърцата и мир и разбирателство! Бог да Ви Благослови Братя и Сестри!

но пенис за дана фъндъка!

Здрав на болен не вярва.

Всеки иска пари, никой не иска контрол... ... "В един такъв момент трябва да сме внимателни, спокойни, ДА СЕ СМИРИМ. Все пак г-н Симеонов СЕ ИЗВИНИ." Извинение през зъби и смирение?! Оксиморон! Самоуважаващ се човек не би подминал гаврата...

Каза истината! Като се замислиш. предпочитам човек като Симеонов, да ми каже истината в очите, да се сбием, от колкото да ми се усмихне със съгласия, а после, като се обърна , да ми забие нож в гърба (Борисов)

Вицепремиерът Валери Симеонов от години помага на хора в нужда без да парадира с това.Телевизия “СКАТ” припомни част от делата му.Църквата на колко деца с увреждания е помогнала?Протеста на майките накрая почна да се използва от разни други партии.Видеото е "Да помогнеш на нуждаещите се"-т.в.Скат

на владиката! Не си знае работата и се изказва срещу Божиите решения! Вместо да се смирят, болните ни се качиха на главата! Уууф, те не са болни, защото болните могат да бъдат излекувани!

Защо тези не са истински майки, щом използват децата си по протести! Една жена открадва детето на друга. Почнали да се карат чие е детето. Отишли при цар Солом за справеливост. Той ги изслушал и им казал - ще разсечем детето на две , едната половин на едната, другата на другата. Крадлата веднага се съгласила, а истинската майка казала, че по - добре да се даде детето на другата, но да е цяло, живо и здраво! Тези така наречени майки са изптлнени с егоизъм, хем не могат да си гледат децата, хем на други не дават!

че Киро Патриархчето е проводил дар на другаря митрополит Йоан - чудотворна икона на свети Путя Миротворец и АсвАбадител, че да ѝ се кланят в Синода. Казват, че помагала и срещу маясъл.

Какво ви е направил владиката пари ли ви дължи ?или някой от вас е обидил или ограбил ? Дявола ви е подлудил от злоба да хулите църквата и нейните служители колкото и да е лош пак е по добър от вас затова бог го е избрал .

е лицемер, Гошко, голям лицемер. Не се ядоса, когато един нарече българите, предполагаемо православни християни, 80% дебили. Не се ядоса, когато така нареченият президент онзи ден в Пловдив нарече Родината си блато, а се ядоса от една истина, макар изречена грубо. Владиката е лицемер, Гошко, голям лицемер.

Познаваш ли го та говориш така за него? а пък ако си християнин грешиш срещу бога защото е писано срещу презвитер хула да не приемаш.

Червено ченге ! от масква патриаршия четем евангили путинско !

Дяволът е подбудил митрополита, да се изказва срещу Божията воля! Всички които подкрепят таака наречените майки, са против Бога и с дявола!

"георги", научи се да пишеш на български, неграмотнико! Ти си срам, дори за това, което защитаваш.

Господ е справедлив! Щом ги е наказал, има защо. Както винаги, се явяват някакви човечета и се мъчат да променят Божията воля. Нещо като ятаци. Имайте страх от Бога, и не вървете срещу решенията Му!

И теб ще накаже като стане си спомни какво си говорил срещу болните и нещасни деца

Каквото - такова! Воля Божия! Важното е, че сега е наказал вас, а вие се мъчите да му противореччите, вместо да се покаете!

Наказал е майка ти, да роди и отгледа духовно изчадие, което се радва на нещастието на хората.

Хайде да видим сега, след като приеха джендарския закон, че всяка курва може да вкара мъжа до себе си в затвора, как ще реагира бългрската пиянска църква, нали жената е от реброто на Адам

ВЪН! Вън КГБ(ДС) от БПЦ. Покайте се и вървете в манастир (ако ви приемат братята де). Уроди милиционерски!

да им се направи проверка на даренията, за да видим на кого служат?

На пагоните на дявола, череви ченгета, от дявола родени !

на думите на митрополит Йоан Валери Симеонов отговори: Вържи попа, да ти е мирно селото

а не да наливаме масло в огъня !

И защо да се смиряваме и да оставим едно недоразумение за скандализира през ден обществото - поне мислещата част от него? Буклука ВЪН?

Защото Симеонов е прав, и защото Господ ви е наказал, а Той не наказва напразно. За това се смилете!

Руската блядка Йоан се изказа по светските въпроси. Покай се родоотстъпнико и върви в манастир да си измолиш Господня прошка! Не си за владика ти, ти си за милиционер от ДС.

Боко и на църквата ли тури ръка? Щото "контрол" на това ми мяза. Чух,че и медицинските центрове щял да кантралира. А погребалните бюра, няма ли и тях да контролира? Мале-е, що нещо е изтървал до сега !! А бе това контрола си е сладка работа,как пък се е сетил?

Братя и сестри православни християни,аз съм син на свещеник - гонен от комунистическата власт.Баща ми не се поддаде на натиск от комунистите,но предишния варненски владика - Кирил му отмъсти по времето на "демокрацията" и го низвергна.Свещениците,които имат характер и не са подмазвачи са жестоко малтретирани от владиците.Аз имам контакти и с други деца на свещеници и ако е рекъл Бог,ще издадем книга за вбадишките своеволия в българия- както от времето на тоталитаризма,така и в днешни времена.

това би било едно дело богоугодно и на ползу роду българскому

A w taja kniga da pishete Bog, a ne bog.

и аз не искам Григории да е владика в Тарново но мен кои ме пита.............................

църковен началнк защо отрича смиреността като най-голяма ценност в религията? Защо няма смиреност на наказаните от Бог майки, на които задоволиха потребностите в пъти повече от на пенсионери с отредени 200 лева за месец средства за живот? Не е ли това егоизъм на тези същества, че дори протестът вече го направиха и политически. Каква проповед е това църквата да се меси в светските дела с не църковни средства. Заравил ли е този набеден за поп гражданин, че има и грешка и прошка или и църквата се напълни с калинки и кариеристи!

Бъдете смирени/ и умни да не изкупвате извършени грехове свои и на предшественициъе си/ и нека делата ви бъдат опростени от Всевишния, Амин.

П

Който е хулил църквата добро не е видял. Имайте го предвид.

Защото са злопаметни, отмъстителни и не прощават! Такива ги произвежда "нашата" Църква.

В определението за църква се казва,че тя е богочовешки организъм.Владиците са точно тобкова нейни членове ,колкото и всеки християнин.Отделен въпрос е,че те не осъзнават отговорността си от расото!!!!!!

Амин .който хули църквата е безумен тя е тялото христово .ако някой свещенослужител се е изложил то си е на неговата глава всеки да погледне собственото си сърце и пррстанет да грешитд и да хулите избраните клирици бог гие избрал и помазал.

Господ никога не се е казвал КГБ(филиал ДС)

в лицето на граждани-попове с прозвище Божи служител -посредник, а Бог е единствен и неподвластен на никого.

Митрополит Йоане, я си кажи пред всички, защо в твоя храм (катедралата на Варна) накъдето и да погледнеш, все двуглавите руски гербове ще видиш - и по килимите, и по огражденията, общо около 13 на брой(дяволска дузина). Случайно е сигурно, не е знакът ти за принадлежност. Няма отърване от долните черни полковници на КГБ(ДС).

Schilo

символът е гръцки, бе!

Сигурно искаше да кажеш, че е Римски. Византия е понятие измислено от съвременните историци за тяхно улеснение когато говорят за Източната римска империя, чиято столица се е наричала Византион. Сега двуглавият мутант-тотем е герба на Россия (РФ - Третият Рим според РПЦ)

май ти се гърчееш неграмотнико блеещ, бе-е-е-е

Schilo

така е ромком, използван е и от други. Но в християнството го утвърждават гърците, като единство между църква и държава. "Керасевото-кесарю, Божието- Богу"

Schilo

Кико, блеещо е това нещо, което е пръкнала майка ти! Трол, неграмотен си, Кико!

Кесаревото кесарю божието богу това символизира двуглавия орел в църквата

Двуглавият орел е тотема на варварите от Рим - доста преди Христос и израза "Кесаревото кесарю божието богу", който му се приписва. Гърция и гърци има едва от 17 век и нямат нищо общо генетично с елините на Омир. Поданиците на Византия са е наричали РОМЕИ (римляни), а не гърци. Много им се иска на гърците да са наследници на Източната Римска империя, но не са - губят им се едни 12-13 века за да са и те ромеи. В това отношение са си като "македонците"

Всички много добре знаят какво е искал да каже Валери, но се правят на луди, защото така им изнася. Сега и поповете се включиха в хоровото пеене...

Schilo

Той го каза, това, което искаше да каже. Самозабравил се комплексар

– Дядо попе, умря ми котката! Да я опееш, а? – Не става, чадо! Само за хора е тук! Иди в частната църква, там за пари всичко ще направят! – А, 500 лева дали ще ми стигнат? – А бе ти, защо не казваш, че котенцето е кръстено...

аз не ходя на служба в храм,където има владика - те са силно компрометирани.в 10 те божи заповеди е казано да не си правим кумири, а някои хорица само дебнат къде има владика или патриарх и тичат да им се кланят.не им целувайте ръцете,може да не са се измили след като са пикали! Христос е мой Бог!

соросите,преди да обиждате доносниците я кажете вие по времето на комунизма не бяхте ли същите доносници като днес,само господаря си сменихте,преди клеветехте за потупване по рамото и хората ви псуваха,сега клеветите за помия и хората пак ви псуват даже и ви побийват,за другото си знаете

НИЕ не бяхме! Ти беше, затова съдиш по себе си за другите.

под расото има униформа на офицер от ДС. Той е доносник. Такива като него са позор за християнството.

Интересно от къде знаеш умнико. Ай сиктир бе копеле. Аман от такива като теб.

Schilo

видял е, ама се пита, по какъв повод е надничал под расото

Тука е пълно с злодей .не хулете църквата тя е тялото христово бог поругаван не бива погледнете си душите подли всеки ще отговаря за собствените си безакония.

Schilo

те, душа нямат. за 30 сребърника общо, са готови да продадат и майка си.

Не е вярно това

Schilo

Чудя се, как може да има хора, които да симпатизират на тоя кабелджия? То не бяха бити от него възрастни жени, то не бяха и други изцепки. Сега и това из.иране. Да мче прощават редакторите, ама това е най-меката дума, която мога да ползвам в случая

някой неактивиран руски кавал да не е почнал да плюе по Симеонов и правителството?

Schilo

Трябва да си дебил, за да имаш такива кумири. Бах ти...

кацнал сорос на трънка и гъзъ му почнал да врънка

никой владика нито патриарх имат право да обобщават - църквата! глава на църквата е Христос, а не те! не става дума за конкретния случай,според мен той е много политизиран.владиците стават все по - противни и нагли.

Ти си протестант нали? Точно те са хората които имат власт в църквата .владици,свещеници,дякони

Schilo

Че то, кой нормален човек може да ги приеме?

Значи жена ти и тъщата ти - рускини, най-после те пуснаха от мазето, защото изтрезня? Боли ли те главичката от точилката?

Schilo

Явно, теб още не те е оставил?

Вижда се от всеки ако не е ДЕБИЛ. Но ние приемаме безпрекословно, че сме дебили - ние всички - майки, бащи, деца, баби и дядовци - ДЕБИЛИ сме - след като са го казали от БКП, пардон БСП.

А защо приехте без коментар думите на другаря Радев онзи ден пред студенти в Пловдив, че България била блато? Същото това блато, от което получава по 10 хиляди лева месечно и за чиято сметка разхожда втората си жена по света?

Няма ли да спрете вече с тези платени от БСП статии?

Патриаршеския храм носи името на васал на Монголците предал брат си че не им плаща пълния данък за да завземи неговият пост-СРАМОТА

отгоре на всичкото, заеби.

аз не приемам, когато ме наричат дебил, ама дори и не го заклеймиха, не го накараха да се извини. А как наричате майките които тикат количките с ДЕЙСТВИТЕЛНО болните си деца, които дори не могат да кажат че искат тишина и спокойствие, а не свиркания и викове. Не бих изкарала внуците си на тези протести и то за пари!

колкото повече продължава тоя "протест" ,толкова повече се убеждавам че Валери Симеонов е бил прав

Дядо попе, БПЦ-фелиал на КГБ на колко деца с увреждания е помогнала до сега (като изключим отец Иван от Нови Хан)??????. И Нинова нали беше обещала всеки месец по 600лв от нейната заплата да отиват за нуждаещи се. Да сте чули да дава някъде като обеща в м. май????

това изказване трябваше веднага след думите на уж патриота ,вече е излишно и кич .тя и църквата ни е такава -много слаба и грешна .

Аз мисля, че всеки един трябва да си мери думите много внимателно, но хайде църквата да си оправи нейната къщичка...едно време Исус е изгонил търговците от храма, а то днес май, че свещениците са най-големите търговци...и да си припомнят Божите заповеди...пък и да си дадат равносметка.

Попът да каже приема ли духовенството твърдението на депутат от БСП че 80 % от българите са ДЕБИЛИ. Излиза че 80 % от поповете са дебили. Отче защо мълчите, не се ли чуствате обидени. Или се обиждате когато Нинова ви нареди. Или колегите от ДС. Отче, кажи си.

ТОВА РУСКО МЕКЕРЕ ЗАЩО СЕ ОБАЖДА, ДА СИ ГЛЕДА ЦЪРКВАТА!!!

Ми щото са отишли при него с цел да се обади и църквата. Пак платени публикации.

Тц.тц.тц.абе кой те пита попе абе много набожни станахме бе

И нашата църква по примера на руската кочина влезе в политиката. От бивши ДС ченгета - попове не стават, ако ще да се кичат със злато, ролекси и лимузини.

Колко са мазни тези попове. Църквата не приемала думите на Валери Симеонов, ха нека обясни тогава на послушното си стадо, защо патриарх Максим прие скандалният епископ Теодосий след гаврата му с инвалид на количка за викарий и да го замества във всичките му дела. Алоо, компрометирани сте от всякъде и каквото и да кажете хората в голямата си част не ви вярват. Вижте, как стоят празни храмовете, случайно ли е.

Много глупости пишете хулите не когото трябва църквата си е супер той боко им дава пари заради гузната си съвест никой никого не кара на сила да дарява там всеки ще отговаря за собствените си грехове

отлъчи Валери Симеонов и вече не е русороб и руско мекере. Изключиха го от Путекомсомола. Конец фильм!