17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този митничар ако е виновен, да не излезе от затвора.Щото ако беше в Китай щеше да си отиде на колене на стадиона.

това НЕ Е НОВИНА А ЕЖЕДНЕВИЕ! Получаваш пратка от чужбина, имаш да платиш мито!!!! Отиваш за да го платиш, НОООООООО НЕ МОЖЕ! ТРЯБВА ДА ПЛАТИШ НА ВЕРИГАТА ПРЕДИ МИТНИЧАРЯ ЗА ДА ПОЛУЧИШ ПРАВОТО ДА СИ ПЛАТИШ МИТОТО КЪМ ДЪРЖАВАТА! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Още откривате топлата вода ли? Хаирсъзз... Китабсъз... Аллахсъз... До там водят нещата.

Неква случайност че ония са объркали маркировките. Наще нещо за нализ и оценка на риска да са чували? Демек правят ли проверки без да има нищо объркано в пратките?

Ха-ха-ха, по цени на разследването. Ами при условие че разследването получава стоката безплатно, може да направи големи отстъпки по нататък по веригата.

Каква изненада, ченге замесено в трафика?!? Както всички предходни раследвани случаи на трафика! Само ченгета я продават тази гадост! Това не е ли тоя с черното сако с червената вратовръзка на снимката... С каскетче дето ходи..

Айдеее - изгоря поредния спонсор на Столетницата и на Де Пе Сарите. Ей - лош човек е този Гешев, бе. мине се не мине седмица - две и някой спонсор на БСПто и ДПСто изгърмят със наркотици или друга контрабанда. То май за това толкова ритаха срешу г-н Гешев щото им бръкна със чепат кол анално. МАЧКАЙ Г-Н ГЕШЕВ - МАЧКАЙ РАЗБОЙНИЦИТЕ.

Дааа... Народа е (от)зад каскетът.. и вече го вкарва!

всички митничари са от ДС и са крадци и измамници и милионери

Не може да бъде!?!?!

за такива да няма съд на въжето на момента!

Бойии йиибани

Не се знае какво има в чувалчетата и ..... какво ще стане с истинската дрога - дали няма да поеме към вътрешността на ЕС или за някъде другаде, а на практика да бъдат изгорени чувалчета с например брашно или пудра захар!

Наистина ли си толкова тъп, или така си миришеш?

Миризмата ще да е от теб!

Това с адресацията за кого е не върши много работа! Ако искате пример: вземете 2 контейнера и ги напълнете с по 10 кг. дрога и ги пратете на Тиквун Борисович и на Каскет Гешефтарович! Ще ги арестува ли някой? Всичко е въпрос на доказване (не на бой и друг вид принуда)! Комунистическите методи вече са аут - всеки е невинен до доказване на противното!

Това що е от дс ,настоящо и бившо,ДО СТЕНАТА НА СРАМА!Това са им каналите още от преди 89та година и фирмата им тексим ,контрабанда на оръжие и наркотици от арабския свят,иран ,ирак и къде ли не!Гнусни скапани лайнари с техните отровни лайна!Искам ги НЕ живи!Ако може накуп!

всички митничари са от ДС и са милионери и ако не крадат ги уволняват веднага

Надали е за пръв път!

дрога се хваща само по сигнал и то отвън. Колко още по 400 кг не сте хванали ? Защото дрогата по улиците ни си е там. Защо ? Да се похвалите нещо ???

Същото и за митничаря.

Направо в зандана.Напълно удобрявам турския закон за борба с наркотрафика.Помислете колко човешки съдби биха затрили тези количества.Никаква милост,разследване дотолкова да се установи колко е минало досега без да се открие. Доживотен зотвор и отнемане на цялото имущество на извършителя.Гаден парцал!

След като каза,че от 01.03 2021 год.отварят ресторанти и нощни заведения.лесно може да се отметне.Както за парите,които "дава" за бизнеса и ваксините за братска С.Македония.Не му е за първи път,дано му е за последен.

Митничари вкарват дрогата,полицията я пласира по край училища и детски градини.Това се казва организирана престъпна група с благословията на ГЕРБ и ОП.

само дето герб е бсп , тим са бивши барети и сега са БСП и ДПС и ГЕРБ като инцест

Поздравления за успеха !

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

наркотични вещества без надлежно разрешително само дрогарите от ДС имат надлежно разрешително

Айдеее - изгоря поредния спонсор на Столетницата. Ей - лош човек е този Гешев, бе. мине се не мине седмица - две и някой спонсор на БСПто изгърми със наркотици или друга контрабанда.

Кой не знае другаря Гуци, кой не е чувал за него.... Крадецът-политик или политикът-крадец.Все едно, в крайна сметка става въпрос за крадец.При това голям крадец - краде дори и с поглед, един вид професионален крадец.Два(2) пъти лежал по следствените арести и два(2) пъти разследван за присвояване на суми в особено големи размери, т.е. кражби! Загубил 15 изборни кампании за последните 15-20 години! Горд носител на наградата "Заслужил деятел на капиталистическия труд".Очаква се в най-скоро време да получи и наградата "Народен деятел на капиталистическия труд". В наши дни издигнат за кандидат-депутат от Партията-столетница! Новият любимец и фаворит на другарката селянка с напуканите пети от село Крушовица!

Като са искали сами да вземат парите,без да ги споделят с висши държавни служители,ще ги хванат .

Да не би да е нашия човек ( до миналата година) в Дубай? Закъсал го е с парите сигурно или се отмъщава или обещал чрез стоката светло бъдеще за всички, които гласуват за неговата партия?

ако беше той, каскетът щеше да ни каже :)

МАМИ-Милиционери за Активни Мероприятия и Измами

ФЕЙК ПАРТЕНКА как си представяте хероин от ДУБАЙ там за 1 цигара с марихуана се лежи 3 год в затвор кво да говорим за 400 кг херц

пРокуратурата участва в разкриването на престъплението, като каква, Полицията и съответните криминални служби разкриват престъпление а прокуратурата трябва да го оформи и внесе като обвинителен акт в съда, Гешев да си гледа досъдебното производство

Ей това са митничарите на Боклук Б.Б.... Помагат на Араби и негри- Трафиканти на Наркотици и маймуни. Предатели и мошеници.

Митничарите много отдавна са във всяка една схема! Какви митничарски къщи съм виждал в 'зората на демокрацията'...

Няма начин да няма замесен и полицай, и то на високо ниво.

Знаят разбира се, нали са основни действащи лица.

Колко дрога минава през България годишно? Знаят ли хм...органите?

68 ТОНА предимно турска дрога

Значи това са цели 0,588 %

Благодарим за данните;) А дали е нескромно, ако попитам, какви бонуси ви плащат за "добре свършената работа" по преминаването ?;))

Пипи, това е тайна в интерес на националната сигурност.:)

2000 $ на кг хероин или 2 МИЛИОНА $ за 1 тон хероин ако премине БЕЗпрепятсвено през територията на дадена страна ако го заловят плащат цялата сума на стоката

че е DEA,иначе тия на снимките щяха да хванат от трите най-дългия. Сега вече изгоря гаранта,когото вероятно скоро ще открият или в някой шанец или в изгорял джип. Най-много съжалява Баце защото няма да има за чекмеджето.

Миналата седмица в 1 самолет за ДУБАЙ са летели пловдивски кмет ЗДРАВКО ДИМИТРОВ(човек на ЦВ,ЦВь -6апартаментчиков ) и Орлин Алексиев замесен с кокаин в гуми за камион от Рали Дакар

К'во стана с Брендо, кой го замести?

Някви с инциали ЦВ.ЦВ и някви братя Вълневи

тече предизборната кампания, а

питай цацата

ЗАД МИТНИЧАРЯ КОЙ СТОИ– ТОВА Е ВЪПРОСА????? НЕ Е КИЛОГРАМ ,НЕ СА ДВА, А 400КГ.

Зад митничаря стои кръга ''ПРАВЕЦ''

Не,че нещо , ама да попитам.... тези след шуменеца / цялата организация/ които е трябвало да правят дестинация, пари, тайници, мрежи и т.н. на свобода ли ще останат?

може да ме убият с камъни но мисля че трябва да сме и малко благодарни а не все критични и хулещи, поне тези, които често пишат и все хулят, не знам хейтъри ли , как ли се наричат. Значи, за да се разкрие нещо такова, има хора достойни в тази Държава, които не са се поддали на подкупи и натиск. Знаете ли защо в щатите няма мафия? Защото държавата е мафия, всички институции и бюра на всички нива съучастват , просто там са си легализирали всичко. Тук има хора достойни, които се борят, представете си, вие, които все хулите, да бяхте там и да ви дадат милиони подкуп, дали бихте отказали? Еми да, ама наши митничари, прокурори са отказали защото знаят че не е правилно. Не всичко е зле у нас, просто на повърхността все изкарват лоши неща, има хора достойни, които се борят за тази страна, не ги знаем, те обикновено се крият, понякога не могат и ги хващат в кадър, но ги има и пак ще ги има. А злите и хулещите ще изчезнат защото тяхното е до време

Къде нямало мафия :)

Ахахаха , ти в Щатите бил ли си ?

Седя, гледам снимката и си мисля: "митничар ли да стана, премиер ли?...митничар ли да стана, премиер ли?..."

Ти вече си станал п.. ал

Това в Варна е нищо. Елате в София в дружба 1 бл. 158 вх. А ет6 ап16 при най оборотната дилърка на дрога преслава вукова. Ползва се с чадър от горе и от години никой не я закача. Цела дружба и младост от нея пазаруват, страшни обороти

Ако бяха сложили наркотика в противозачатъчни и да ги глътнат,нямаше да ги разкрият.Обаче зор та пръц се гълтат 400 килограма...

т.лупа е късметлия, ще има да се хвали от сега нататък не само с това как навсякъде се строи и колко кинти дава, а и със заловена дрога.

Явно е висока таксата "Спокойствие" на оня от Банкя.

Дира до повтаряте по 3-4 пъти едно и също???

Това 26 милиона непазарни цени как да го разбирам?

По цени за наши хора и дилъри.

Това да не са на Черепа?

Цикаджии- знаете на кой е канала, сега го спряхте, след като си палти…..

ПОСТАНОВКА ЗА НАИВНИЦИ. Имаше преди година плуващи вързопи с дрога пак там в морето и никой не ги потърси. Ама, много сте тъпи бе режисьорчета. И народа е глупав/щом за 50лв се продава /,но този театър е за малоумно тъпите . Иначе ,,успех" записан в ,,работата" на ,,създаващите ред и законност " в страната ни.

Плуващите вързопи северно от Варна бяха на СЪРБИ от Београд и румънски помагачи

Недоставил каквото трябва, колкото трябва за шкаффчето и човека изгоре.ПоредниЯт БУШОН НА ЕДИН ЧОВЕКА НА ВЪРХА.

Да го оплачеш тоя наркотрафикант. Всички наркотрафиканти са по-добри от бай ви Бойко. Понеже нямате деца или просто не ви пука след 2 ракии.

аз не мога да разлера този гешев прокурор ли го играе или милиционер, защото доколкото знам прокурорите се явяват пред съдията, за да защитят обвиненията си. ако ще срастваме милицията и прокуратурата, има ли смисъл от прокурори, които ние гражданите да издържаме

Прокурора обвинява, това е неговата работа. И много добре я върши!!! Браво!!!

Няма вече милиционери. Свиквайте с новите неща. Бай Ганьо така и не се научи, живее на село. Българи, какво да ги правиш. Прости бяха при бай Тошо, прости си останаха.

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия

Полицаи ще имаме, когато имат камери на ревера и на патрулната кола. Когато сложат камери по кръстовищата. Когато спрат сами да нарушават правилата и законите. Такива работи Бай..., как Ви беше името.

Преди години конкурентите се стреляха, доста народ си отиде. Сега го правят по уж легален начин това.