Митничар отказа подкуп от 500 евро

Той предотвратил опит за незаконно пренасяне на 90 000 евро

Обратно в новината

Коментари - Митничар отказа подкуп от 500 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама то много доходна професия - затова Костов е направил наврмето, когато Ниновица му беше дясна ръка мъжът и шеф-митничар, а сега Нинова го направи служител в Лукоил. Синът ѝ работи в Ню Йорк в банка на Кокфелер, а тя тука плаче за бедните българи, които се топяли и имало голяма емиграция - а синът ѝ къде е, а тя защо роди само едно дете - така не се увеличава населението на България, а особено когато не е тук и особено в САЩ. Ха-ха-ха. НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ, СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРЯ..

Непременно го направете национален герой!

Ако му бяха предложили 5000 сигурно нямаше да откаже.500 са обидно малко пари за такава далавера.Смешното в тази история е че нормалното нещо се приема като някакъв голям героизъм.Ако тръгват да бележат парите за митничарите то на Капитан Андреево няма да има нужда от осветление тъй като ще свети като ден.

не е за вярване,никога и никога в този живот бг митничар,милиционер или които и да е бг държажен служител отказва подкуп от 20 евро а това са цели 500 евро

Митничар отказал подкуп от 500 евро!!! И това Е НОВИНА ли?!?!?!?!?! Е, точно поради това, че това Е НОВИНА сме на такъв хал. Сега да го наградят този митничар. Алоооооо, това в БЕЛИТЕ държави НЕ Е НОВИНА, а ЕЖЕДНЕВИЕ, ама ние тук нали сме си, да не пиша какви, то това Е НОВИНА в България. Жалки, по-жалки, най-жалки!!!

Сигурно колегите му викат Анатема. Всички там са сектанти по дефиниция.

Веднага да му се връчи орден "Стара планина".

Обидили са го с тази сума,затова е отказал.......

Браво! Вярно е, има и честни хора, въпреки че не ви се вярва! Аз познавам такива!

А бе ти да не си Дидо Абсурда(достоен трол на тиквата и герп) че пишеш такива абсурди?

Всеки, който предложи на родните митничари подкуп под 10% от стойността на далаверата, да бъде допълнително наказан. Освен конфискация и глоба, което съдът постановява, да плати неустойка от допълнителни 10% на съответния митничар за обидата, нанесена с предлагана смешна сума за подкуп! Не може така български митничар да се обижда и унижава!!! И той има гордост и достойнство, и той храни семейство, и той кара поне Даймлер, и той има вила на Ривиерата...

еее ня 90 000 няма как да вземе 500! Както самите митничари обичат да казват...малкият рушвет е обида и за двете страни! И само рушвета може да се пребори с корупцията!!!

Беше взел рушвета какво щеше да кажеш ,боклук нещастен!

под 2 няма как да стане... Предварително ти казвам да не ревеш и ти

то обидно малък. Как да го вземе...

То вече ако откажеш да вземеш рушвет,става национална новина от медиен характер.Че чак и вестниците ще пишат за тебе.

И митничарите, както катаджийте, затова са на такава работа, да вземат рушвети. Не е от любов към професията. Преди месеци ме заловиха с превишена скорост и нормалния въпрос "и сега кво прайм"? Казвам, имам само двайсетачка в себе си, ако не стига, пишете акт. Познайте как завърши сцената. И, последните думи бяха: "Нали няма да си мачкаме шапките пред шефа"...

Дребният рушвет обижда и двете страни!

бе да малко са , като че ли се е потил за тях будалата...тръгнал да гледа зъбите на ХАРИЗАНОВИЯ КОНЬ...ха ха ха . Абдал !!!

Е нали виждаш, че са малко? На 90000 с тея 500 направо го е обидил... Или викаш е попаднал на единствения честен митничар у нас? Че то по-скоро ще видиш Голяма стъпка в центъра на Ню Йорк отколкото честен митничар...

Трябваше 5 евро да предложи. Баси скръндзите.

Всеки ще откаже, това си е жива обида ! Да бяха дали 5000 , ама скрънзи - сега да го получат - на два ката ! За акъл :))

Отказал щото малък! Да му бяха предложили 5000 па да видим!!!! Ояли са се!

Е, само за 500 евро... малко са му предложили, затова!

Абсолютно, поне 10% от сумата!

Страшна новина, хванали Гольо с 90-те хилки, а пуснали транзитните... безплатно:)))!!! Да ви изям... новинките да ви изям, същите като простаците са, които ги тиражират, предназначени за... себеподобните им, че да получат аплодисменти като маймуните в зоопарка:)))!!!

Просто са били обидно малко ....

да му даде 100 по 5 и готово...да му се виждат повече де

Ето това се казва новина. Дано след три месеца се случи отново.

Митничар отказа подкуп от 500 евро, след като бе открита контрабандна валута с левова равностойност 176 024 лева Просто тази сума от 500 евро е била "обидна" за митничаря.

Ами малко са му предложили, поне 10% да бяха дали сега нямаше да има новина, скръндзи! Знае си цената човека....:))

след светналата кметица ,би трябвало и митничарите да светят като коледни елхички .крайно време си е !

Ако бяха 5 000? :)))))

Иииий каква новина! Сензация!

Щом ги е намерил, значи са си негови. Ако германския турчин да участва в разкриването ще трябва да дели наполовина.

Тази стипца правилно е за прокурор - какви за тези 500 евро, трябваше да е мин 20% от сумата, нъл тъй ве чуек...

Сега ще го уволнят за незачитане на вътрешните правила.

Минимума е 5000. Нали нашият "доблестен" митничар трябва да се отчете на: 1. Колегите 2. Шефа на смяната 3. Шефа на митницата и респективно на гладните песове от ГУ Митници. 4. Партията-майка ГЕРБ, която го е назначила. И още няколко гладни маймуни на клона.

Ами да - като не са го обучавали турчина в "културата на подкупа", виж до какви сакатлъци и конфузи се стига - да се излага с под 1 % подкуп?! Ако си беше нашенец, врял и кипял в тези отношения, щеше да е наясно, ама...на! Безобразие!;)

МИ НЯМА СЕ ИЗЛАГА С 500 ЕВРАКА БРЕ! АКО БЯХА 10 ПО 500 ВЕЧЕ МОЖЕ!

Е тва вече е грандиозна новина!

Ами да , ще откаже разбира се, пренася 90 хиляди а му пуска 500, той е очаквал най-малко 5 хиляди, това е подигравка....................

Standartna komisionna e 10%,no mirizlivia fes si e pomislil,che sme vav vremeto na bai Tosho i moze da mine s 1000dm

90 хиляди носи пък дава 500!Малко е.Ако беше кихнал 5-6 хилки можеше да мине.скръндза!

Е! Ми турският гражданин направо е унизил нашенския доблестен митничар - ми тези 500 евро, изразени в %-ти, са направо унизителни - 0,55%?! Алоуу, к'ъв е тоя мижав подкуп, бе?!;)

Подкупа рябва да е поне 10%, или към 8 хиляди евра, какви 500, какви пет лева...?

"Митничар отказа подкуп от 500 евро" ! Ще откаже разбира се, 500 евро, пари ли са за митничара ?

Ееее, тоя турски гастарбайтер, просто обидно е подценил нашия митничар!.. Ако му беше бутнал 5000 евра, сега щеше да си се радва на кинтите, седнал на масата, в компанията на шербет и баклава ! Така е, има случаи, в които човек, ще не ще трябва да развърже кесията, защото това което не се купува с пари, просто се купува с повече пари! ;-)

- Митничар отказа подкуп от 500 евро, след като бе открита контрабандна валута с левова равностойност 176 024 лева - Mного ясно че ще откаже, 1000 лева на фона на 180 000 ;)) Tаксата е м/у 10 и 30 процента, ако беше там 10 000 € нямаше и да се чуе , ама с 500 € само се излага да го разкарват по арести и съдилища..

Е това вече е новина за първа страница! С най-големи букви. За съжаление, човекът сигурно ще го уволнят - не се вписва в колектива.

Ще го пратят в гората да пази границата

О, тоя турчоля много малко предлага на нашия

Шшшш дирааа, да се научите кога се пише пълен и кога - непълен член. Срамота е! Барате се за медиа, правите се на умни с интервютата на проскубания цар и космите на Риана, а не знаете елементарни правила за членуване! Редакторе, от къде те намериха? Да идеш при учителя си по Български език и литература и да го помолиш да си скъса дипломата. Че се е провалил още един път.

хех.. Ще откаже, разбира се! Тва пари ли са - 500 евро?!

Тоя да не се е объркАл нещо?!!

Малко са били. :)

Това вече е новина.За първи път се случва да се откажат от лапаницата.Малка му се е видяла сумата или е трябвало да отчете дейност

Както се казва ,малкият подкуп е обида за служителя ,да беше дал турчина 5000 ,щеше да си мине по живо по здраво ама като е стиснат сега ще изгори с 90 бона....

При 90 000 евро в багажника на митничаря са му предложили само 500- нормално е да се е обидил. Вероятно е искал повече, оня се е опънал и нашия е ударил секирата. Това е цялата история, няма такива игри с отказване на подкуп.

Опорочаваме всичко хубаво което някой прави, явно болшинството сме боклук!

не съди по себе си