Мирослав Севлиевски: Това ще бъде годината на закованите ковчези

Ваксинацията да влезе в предизборната кампания на политиците, призова бившият енергиен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бега от тука бе

Оставяй ги да заминават бе. 80% са д.е.били. Има нужда от кастрене на съчките.

Аре още един ботокс. оНЯ Счували, този с кочези.

Е кво гербаджийте ще мрът от яд ли?

Бакалавър по география,но министър на Енергетиката.Той е част от проблемите в този сектор.

Срещу България се води пълномащабна хибридна война при която до сега загинаха 22 274 българи. За цялата Втора Световна Война загиналите са около 40 150 човека. По всичко изглежда, че ще надминем тази бройка. Държавата нехае. За управляващите са важни изборните резултати. Интересни времена.

Умен мъж.Добър и убедителен оратор.Вършеше си добре работата , като министър.жалко,че не е в сегашната изборна кампания, без значение в кой щаб.

тоя на беше ли от ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ в БСП и ДПС? тия дето ни оправяха 800 дена? Сега ЧЕТВОРНА НИ ПОДГОТВЯТ да ни "оправя"... да видим колко дена...

Рядко противен индивид.

Един странник срещнал холерата и я попитал накъде се е запътила. Тя му отговорила, че отива в съседния град да вземе 5 000 жертви. На връщане от града странника и холерата отново се срещнали и той я попитал, защо е взела 50 000 жертви вместо както е казала 5 000. Тя му отговорила, че е взела точно 5 000, а другите са умрели от страх. Важно качество за всеки ръководител, е да показва перспективата, а не да всява страха, това което го има в изобилие в нашите управници.

Абе Ганьо е велик. Бил е на три морета. Това знаят ли го някакви си англичани, американци, французи или германци. Той е много умИн и не се ваксинирва. В Испания не знаеха, че тази "велика" страна България съществува, докато Ганьо не дойде на гурбет и да крадне. Как може така?

Ама не се полагат достатъчно грижи за ваксинирането!? Ако политик вкара в кампанията си темата с ваксинирането, то автоматично ще се приеме че ще бъде насилствено ваксиниране чрез условие. А както хората масово са против ваксините забрави това да помогне на кампанията им. Но на бивш депутат му е много лесно от страни да прави такива коментари. От друга страна все още няма информация защо около 70% от лекарите отказват и те ваксинирането. При това и персонал на първа линия!? Нито които и да било политик заяви защо е тъй, нито и един журналист не се сети да попита. "Той се върна и назад през годините, като съжали, че досега не сме изградили втората АЕЦ" Пред вид славното време на 800-те дни когато се постигнаха едва две малки и незначителни работи как не се намери време тогава да се изгради? Хубаво че се споменава проекта, но не променя реалността, че на втората си година от изграждането си е неофициално закрит! И от там насетне никой не се опита да го възобнови.

Типичен чалгопитек! Страх, баба ти, идиоти, просто, нещастни!

Нали КУНЕВИЦА закри 2 блока. Бившите стари-сегашни управници методите им не са се променили-народа да е гладен и живее в постоянен страх , това им е тактиката

"че не сме по-умни нито от италианци, нито от американци или от германците" Как можеш да говориш така за собствения си народ? Нима познаваш всички? Нима не сме първи на всякакви олимпиади? Нима не сме участвали в почти всичко важно за човечеството? Винаги ще намериш българин във важните неща за човечеството! Може би съди по себе си.

"великите" испанци заразили, избили и ограбили Южна Америка, за да забогатеят.