Миро Боксьора е самоубилият се пловдивчанин в подземен гараж

42-годишният мъж е известен като хазартна натура, твърди се, че е излежавал присъди в Доминиканската република и в Испания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как така е лежал по затворите, имал криминални регистрации и от друга страна законно притежавал оръжие?!!?

Дали на някой му пука наистина за един пропилян живот и дали си задава въпроса как от едно невинно дете се стига до тук...

Аз само да попитам тоя що не се хване на работа като хорана и да върши нещо смислено, ами си подал документи в охранителна фирма! Глупости! От тия мързеливци нищо не става.

Dnes reshih da sloja krai na jivota si, kude da go napravia? Ami podzemen garaj e logichno nali? 'Smechni ste.

за онази любовната двойка си помислих, че са ги самоубили. Явно нещо се случва в хазартните среди. Валят самоубийства. И все в гаражи. Няма да се учудя да е имало и някой и друг инфаркт междувременно в някой ... гараж.

аз пък не вярвам на нищо дето пишат тия дето се мислят за журналисти. от къде разбраха, че е криминално проявен? от там, дето разбраха и писаха, че е с няколко огнестрелни рани? от къде разбраха, че пистолета до него е негов и че от него е произведен изстрел в главата му? та той куршума още не е минал балистична експертиза спрямо нареза на този пистолет? де ви ++ роднините по женска линия, драскачи без капка мозък и журналистическа практика.

Как такамъж с "криминални регистрации у нас и в чужбина" притежава законно оръжие???

petrovito

поне 90% от преписаното в статията е измислица!

И още:няколко огнестрелни рани и една в главата.не звучи добре. Който ще се трепе се гърми в главата а не на няколко места и накрая в главата. Нещо не е читава тази история

"Миро, по прякор Боксьора, е прострелян смъртоносно в главата, а до тялото му е намерен пистолет, твърдят комшиите. Според тях той е получил шест куршума в главата." Намерено в нета. Ако е вярно, явно е стрелял на автоматична...

Това е най смисленото нещо което този е направил през безсмисления си живот.

Възможно е но хората имащи морал не изглеждат така. Би трябвало да се разследва и убийство. Защо ще се самоубива в подземен гараж? Обикновено убийци чакат жертвите в подземни гаражи.

И кво, с присъди и "ЗАКОННО" притежавано оръжие. Че и в охранителна фирма. Добре е, екстра даже.

От предната публикация:"Жертвата е с прострелни рани, съобщават от полицията, като не уточняват повече подробности. Според trafficnews една от тях e в главата" А, тук, самоубил се е. Дето пише по долу един съфорумец, и неговата тъща тъй! Та и човека - пробвал е няколко пъти и най-накрая се е утрепал, явно. Мир на праха му, какъвто и да е бил.

Май, май са го самоубили тия, на които дължи пари :)

Криминално проявен със законно притежавано оръжие може да има само в мутренска България.

Значи всевъзможни играчи - или направо казано престъпници - имат законно оръжие, но отиде ли нормален човек да си извади разрешително, шансовете му клонят към 0.

И теб да питам - как разбра, че оръжието е негово? В статията не пише такова нещо.

да Ви питам: Защо в статията не пише законно притежавано от ХХХ оръжие? Нали, щом са установили, че е законно притежавано, значи са установили и от кого.

Известен е като хазартна натура, залагал предимно на карти. За него се твърди, че е излежавал присъди в Доминиканската република и в Испания. Името му е свързано и с други криминални регистрации у нас и в чужбина. И след всичко това има издадено разрешително за притежание на оръжие????

вСЕКИ ВТОРИ Българин в чужбина е с по няколко присъди но не говоря за нормалните а за цветнокожите но на запад не ни различават стига в паспорта да ти пише БЪЛГАРИН ЗНАЧИ СИ ТАКЪВ!

Добре де, как криминално проявен пък със законно притежавано оръжие, малко ми е странно.

За БГ!!!! Направо безценен кадър!!!

Докато си мажех филията, тъщата влезе, подхлъзна се на парче масло и се надяна на ножа с който мажех.... и така 18 пъти.....

Огромна загуба за България. Човек с криминални присъди от няколко страни на няколко континента е ценен за подрастващите като светъл пример!

е нали беше с ;няколко прострелни рани една от които в главата ; ??? сега как стана ;самоубйство; ??? или пак ;неизвестния извършител ; всъщност е известен , обаче е бил там служебно и делото става секретно ??

След като има такова интересно досие, как законно притежава оръжие!?! Много харесвам такива, на 40 и отгоре години, без ден трудов стаж...

много просто...някъде да прочете, че има присъди в България? В България той е неосъждан, независимо колко присъди има по света.

за да ти дадат разрешително ти искат документ , че не си следствен, че не си осъждан.тези криминални регистрации у нас и чужбина за какво са показател? За добро поведение?

Законно притежвано оръжие, а има криминални регистрации. Как става това?

Къде прочете, че оръжието е законно притежавано от него, а не от друго лице?!

Ако Бай Иван има законно притежавано оръжие, но то е в мен, няма да счита че аз законно го притежавам нали?Така, че от написаното се разбира че е негово.