Миню Стайков осъди България в Страсбург

Европейският съд по правата на човека постанови, че бизнесменът е задържан прекомерно дълго в ареста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Боклук Борисов пускаше Араби, негри- маймуни и китайци да КРАДАТ Биснеса, Парите и Работата на българите.... Какви данъци е искал тоя от българи ??? Боклука да си търси данъците от арабите, негрите и китайците и да бяга към Африка !!! Може би щото арабите, негрите и китайците са му давали ПОДКУПИ и затова не ги закача, а се заяжда с бедни българи.... както поп Кръстьо и Стефан Стамболов се заяждаха с българи.

проблемът е, че бандити като стайков се държат в ареста , за да ги рекетират да им прехвърлят заграбеното. това не е съд и прокуратура, а рекетьорска група облечена във власт точно затова САЩ порязаха и черепа, за да не използва момента и да се намести на мястото на Пеевски

Не е вярно,че се връщаме към онези времена с това задържане в ареста! Тогава съм работил по доста дела и максималното продължение е 6 месеца и то от главна прокуратура. Сега е друга обществено политическата и културно героическата обстановка!!! Повечето от магистратите са леко разсеяни, вдълбочени в себе си и не много наясно с ПРАВОТО.Мога да покажа постановления на прокурор от прочитането на които ще получите тептене в средното ухо и необясними болежки в левото кутре. Въ случаят наблюдающия прокурор / и/ е чалдо балдо и мъх по гърба, което не изключва бели пари за челни дни.

Хич не са глупави и са много наясно с правото. Само дето "правилните" решения им се диктуват от горе. Като се разхвърчат кафявите торти не само че няма наказание. Напротив - следват сериозни поощрения. Та не е луд онзи, който яде баницата. И не е луд онзи, дето се кичи с каскета. Ама то накрая един ще се наиграе.

Уж сме европейската държава член на ЕС, а методите на действие на прокуратурата са досущ като в братска Русия, тормоз над задържани и безоснователно дълъг престой в ареста. Нищо не пречи делото да си върви, а обвиняемите да са под домашен арест.

Тормоз в братска Русия ? Ти бил ли си там ? На продажния предател и престъпник Насрални му дадоха година и то при лек режим за безобразията, измамите и нестихващите му опити за дестабилизация на държавата... Ма да ни кажеш и ти нещо, да не пропуснеш да се изхрачиш по Русия... Яяяя, по-добре ни кажи за случващото се от години в Гуантанамо, в най, най, нсй голямата демокрация в света ????? Или ни разкажи за затвора и откога е там журналиста Асандж в другата голяма и независима англосаксонска демокрация, от която се учим...?????

Гешев пак не си свърши работата.Само ни излага.

Прибраха му кинтите и бизнеса (боко не е придирчив, дали са чисти или мръсни), дреме му на оная работа, че тоя ще осъди държавата после.

Пак се изложихме пред ЕС.ЗА кой ли път????Все някой не си е свършил работата докрай,и хората са подали оплакване до ЕС.Дали е виновен или не трябва да каже садът,но не българския защото е корумпиран и всичко ще се проточи дълго или ще се покрие.Да пратят съдий от ЕС ,да го осъдят ,така ще е справедливо и няма после да вика Миню че всичко е лъжа и измама.

То пък щото Еврогейският е символ на чиста душевност, духовна извисеност, безупречност и висок морал...хахаха И там няма ни корупция, ни алчни задници, ни мазни педофили, ни сбъркани джендъри, ни болни мозъци... Айде, холан !

Това е недопустимо! 2,5 години в следствен арест даже е повече от прекомерно. Следственият арест фактически е позван за репресия, за изтърпяване на наказание. Прокуратурата има не един и два подбни гафа със съмнителни обвинения, като това срещу Прокофиев, Трайчо Трайков, Д-р Петър Москов, министър Ненчев и мн. други. Тези обвинения едва ли са повдигнати поради съмнения за извършени престъпления, а с цел репресия! Всички обвиняващи прокуратурата в случая са прави!

Поредния резил за България заради ''ефективното ни'' правораздаване ама нещо не им дреме на прокуратурата защото явно не е от краварите а и при толкова такива осъждания на страната ни са минали че още едно ли ще им прави впечатление...

Адвокатката му на тоз е много лачена..ммммм

Спрете да плюете по пристъпниците. Съда и прокуратурата не са си свършили работата, за това са осъдили българия в Страсбург.

Ако бяха престъпници да бяха ги осъдили за това и тогава да се жалват за присъдите си а не заради нефелността на прокуратурата дето се чуди какво да сътвори за да удължава срока на задържане.

Всички ще плащаме заради шайката изроди - Борисов, Доган и мутрите им в прокуратурата.

И за още близо 900к (дали?) еснафи за които Бай Ганьо е положителен герой. Пфу!

Даа, това да лежиш 2,5 години без присъда го е имало само във комунистическите и фашистките концлагери и при Боко Бибитката. Може и да го заслужава, но не по този начин. Има съд, който да прецени.

"Има съд, който да прецени" Ако беше Бойко, щеше да го осъдиш по интуиция и слухове в медиите.

И в меката на демокрацията е така...в Гуантанамо. В наши дни.

тиквата и всички гласували за герберастите да плащат

Червените кхмери се оживиха. Тяхното протеже осъдило България. Само че без пари да получава. Аз предлагам да му ги удържат от парите,които той дължи на страната за теглени милиони от ДДС.

Пускам клипчето!

Изведнъж, цала България се загрижи за сенчестите бизнесмени.

Къде е присъдата издадена от съда обоснована с качествени доказателства??????? Правото не е саде обвинения, защото в основата му е НЕвинен до реална осъдителна присъда, а доказателства и факти в нормални срокове както правят из правовите страни.

да събират сега гербаджиите сумата от членския внос!

мисирки не пишете, колко трябва да платим сега?

засега НЯМА да плащаме - нито ЕСПЧ е осъдил България да плаща, нито М.С. е поискал обезщетение.

Щото съм много умен....

Това и по комунистическо време го е нямало - 2 и половина години да гниеш в затвора ! Бахти полицейщините !

Това е резултата от упревлението на Вожда. Калинки службарки навсякъде. Сега престъпниците ни съдят, че сме некадърни и неможем ги осъдим навреме ...

Дори една неособено умна Калинка би трябвало да може да проумее, че ако не си му симпатичен, Каскета може с години да те държи в ареста и уж да събира доказателства, но ако си негов човек може да не си мръдне пръста, въпреки че от ОЛАФ му пращат доказателства за престъпление.

Някой съмняваше ли се, че у нас най-големите крадци са все пак най-честните и невиновни крадци в света??? Да са ни живи и здрави!

кой ще плаща сега?Пак ли ние?

Щом Страсбург са отсъдили да не се плаща парична санкция от страна на България, значи не му е чиста работата на Миню

ЕСПЧ не присъжда обезщетение за нарушението, защото такова обезщетение не е поискано от представителя на заявителя.

Почна се... Сега заради едни престъпници в името на Борисов и Гешев, други престъпници съдят България и плащаме всички ние задружно...

Прочети пак! Страсбург не смятат за съобразно да налагат парична санкция на България

Прочети пак Пари не са искани!

Значи ти земи и прочети! Ма гербераст бре ко да ти кажа! Та земи прочети "извън съдебно споразумение" това мога да ти кажа може да значи не пари а МНООООООГО пари! Но не това е проблема! И тъй като си герберастка калика ще ти обясня дей проблема! Проблема е, че са ни ОСЪДИЛИ!!! За вас герберастите това може и да не е толкова важно понеже вие чекмеджетата са ви пълни с злато и евро, ма на другите хора им прави вчепетление гато ги усъдят за нещо което са сгрешили!!! Мдам!!!

Много си прав! ахмед доган делян пеевски черепа бойко борисов! Тия са МАФИОТИ и МУТРИ! А гешев е едно чучало сложено там да прави каквото борисов или ахмед доган в лицето на делян пеевски му наредят! Тука МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!