Министри опровергават президента за състоянието на икономиката ни

Имаме проблеми, но нека да се събираме и да ги решаваме, а не да очерняме България, казва Емил Караниколов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Senator1

У нас идват инвестиции, които после излизат от България като капитал.

Горанов да говори, когато си плати наема и консумативите! Капутче джендерско нежастно!

Гербистки тролчета в атака,защото партия Атака се спомина.Плюйте Радев,злобейте ,разделяйте хората ,плюйте опозицията ,но накрая и леви и десни пляс пляс ръчички на празни панички ,а боса от СИК в чужбина с още двамина при скатаните парички.

Това ако са министри аз съм Айнщайн .Министър на всички министерства по съвместителство е нашият премиер слънце др.Бойко Борисов.Ура другари Енепари.

На това момче му е лошо партизанското име. Някои ще се сетят какво казвам. Ако го напиша ще ме изтрият. Сетете се.

ГЕРБераст педераст облечен във власт.

"Имаме проблеми, но нека да се събираме и да ги решаваме". Имаме проблеми с такива калинки, като него.

Той им вика,че са се насрали, те викат,че не миришело!

Президента е мъжкар! Ясно, точно и конкретно каза за проблемите и ги изпраска през сурата-крадете и дори не се извинявате! Четенето и мисленето са ви труден процес, ограмотете се! Но,беше прекалено коректен.Спести доста неща,които са му известни,както и на нас, но ние си траем.За разлика от Йончева,която ще ни представи поредният,но не последен филм за крадливите изтърсаци.Чест и почитания, г-н Президент!

Това недоразумение верно ли е министър? Явно се е взел на сериозно. Клиничен случай. Просто нямам думи.

Всичко ни е жива дупка, нищо не работи, мръсотия и цигания , но .. Ами да пуснат електронното правителство, че да има реална статистика - не тоз каза, онзи отрече. Само че нито могат, нито искат.

Тук вече забравяме за някакъв Президент обединител на нацията и като му падна маската на Грипена, отдолу се показа кривото злобно лице на несбъдналия комисионер, на несбъдналия диктатор, на неуспешния президент Радев

Аплодисменти БЕГЕЕЦО. Все пак не забравяй, че за него са гласували около 2,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ. Плюейки по президента оплюваш и желанието им за нещо различно от сегашното статукво. Да си жив и здрав и цялото ти семейство.

Маляките в криза! За 4 години излязоха от нея. 650 еврака минимална.... Ало-о-о-о ,балончетата! В кой свят живеете? Щях да пиша,че сте калтаци, ама не е възпитано.Вие сте крадливи келеши!

Ами така е !Другаря Гадев иска да спре инвеститорите и дори няма статистика за чуждите инвестиции!Няма как всеки ден да се открива завод някъде,нищо не става за един ден,но от прост генерал ,икономист не става!ТВажното е да пускат клишета безпарданно,грубо,цинично,за да се приеме първисигнално,а и малко го интересуват инвестиците,а да смени властта със старите червени майкопродавци!След като червените приватизатори унищожиха икономиката,създадоха мутрите и изнесоха капиталите,каква база ,какви пет лева?Караниколов казва ,че сега идват заради финансовата стабилност и квалифицирана работна ръка,но другаря президентин с типичната си вече наглост цели да създава несигурност,за да има база да плюе!Изключително жалък фатмак,червена марионетка!

Той другаря Гадев е виновен, че бягат инвеститорите като дявол от тамян... Абе говорете си ги тия работи на партийните сбирки - там явно и си им вярвате...

Защо да бягат,дай пример,кой е дошъл и е избягал и защо?Вярно е борбата с оядените олигарси трябва да продължи и то много сериозно,нали видя какви са вършили,има още работа!Една Йончева " боркинята" и тя се е полакомила за 1 млн. чужни пари да присвои!Няма тука филми без пари,какви са тези филми с крадени пари?Радев с два аршина си позволява арогатно да я защитава,е от такъв човек каква справедливост да очакваш,ще говори за " ерозия" ,ами да се види отстрани!

"Направените в България преки чуждестранни инвестиции за периода януари – ноември на миналата година са намалели с 549,7 млн. евро (40,9%) на годишна база, показват предварителните данни на Българската народна банка (БНБ). Към 30 ноември 2018 вложенията достигат 795,4 млн. евро, докато в края на ноември 2017 бяха 1,345 млрд. евро." Къде са 10 МЛРД. евро, къде са 800 МЛН. евро?!

Още един гербераст дето не разбира какво чете като мнозинството около него....

Около 65 % от българите са съгласни със изявлението на Президента!

Как ги сметна набързо,голям математик!Напротив точно това управление връща доверието,дори и в международен мащаб,създадоха спецпрокуратурата и тя работи успешно,къде при червените си видял такова нещо ,те се хранеха от олигарсите,чадъри,заменки,то затова сега е толкова трудно,защото бяха вързани,спонсорирани от кражбите и нормални е за хора без морал сега да квичат срещу това,а всъщност трябва да са доволни,защото така е добре за всички!

Толкова е трудно сега, че всички ви виждат как сте се налапали! На всяко герберско ниво сте корумпирани и с двете ръце сте в кацата с медеца! Трудно е вече да лъжете народеца - за всички е видно какви сте, всеки вече се е сблъсквал с вас. И затова и си отивате.

От червен боклуци акъл няма нужда!Вашата свърши отдавна и много отдавна,няма връщане!

Защо да ги смятам? Показаха последното изследване за бедни и богати.Ни нанкаш ли?

те това е летчик

Ако ще се правиш на руски говорящ да те открехна - пише се "ЛЬОТЧИК".

Пич какви инвеститори ?! Такова животно не е стъпвало в БГ от 10г !!!

ГЕРБ в момента са като ВИЦ - Един Мъж отвел Съпругата си в Магазин - Казал и - Скъпа , Избери си Подарък , даже ДВА . Съпругата се обърнала и му изплющяла един шамар - Пич , това е магазина за 1 лев .

Президента е Прав .

Те тия министри ако знаеха какво е икономика щяха да си вадят хляба о честен начин.

Защо наричате Президент, това руско червено изчадие ?

Вас туркофилите никой за нищо не ви брои. Пишете си каквото искате. Ледът се пука. Скоро ще потънете!

НЕма ли кой да ги ши*ба тия олигофрени?

"Министри опровергават президента за състоянието на икономиката ни " А бе аз на джоба си ли да вярвам или на тези дето бият тъпана!

Гледам му физиономията на това необлизано келеме, слушам му приказките и се чудя-толкова непрестижно ли стана да си български министър, че назначават подобни?!? Ами той, миличкият, в живота си и пет лева не е изкарал сам, а го произвели за началник на икономиката!!!! Пълна герберастка калинкаджийница! После, Президентът им бил виновен!!!! Смешници!

Наглия лъжец Горанов е истинският перач на пари в големи размери по класическия метод с безплатния апартамент на кръстника, а като прибавим и финансовите му изцепки по разходването неправомерно на бюджетни средства без удобрение от НС за магистрали без ОП, за полицаи и т.н. нямя какво да чака, а направо от сега да си стяга багажа. Наглото протеже на дебелото момче Караниколов също е без комчентар, а да не говорим за генералското осиране на шкембе войвода с офунтяването на въздушното пространство. Няма нужда да изброяваме всички останали некадърници от тиквения кабинет. Както е казал великият гений Анщайн след създаването на своите гениални теории за вселената: "Не съм напълно сигурен в безкрайността на вселената, но абсолютно безкрайни са човешката простотия и наглост". Сбогом герберасти!

ТОВА че толкова можете за държавата и хората не е достатъчно

Ще ми е по-приятно да го опровергават от затвора.

Аз НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА. Защо е тоя спор за самолетите. Ф-16 или Грипен. Ами не е ли много по-добър вариант да купим и от двата? Ако примерно вземем 2 самолета, единият Ф-16, а другият Грипен. Ако вземем 20 самолета примерно, по 10 от единия и по 10 от другия. Нещо подобно. Или малко повече от единият и останалите от другия. Нямаме 100 оферти, че да кажем не можем да купим от всички държави и всички марки самолети. Само 2 сериозни оферти имаме. Никакъв проблем да купим и от двата модела.

И за останалите пари ще купиме бонбони да се почерпим...

сме, ама всичко е точно! Инвестиции отвсякъде - бол, икономиката - с огромен ръст, работодателите искат двойно увеличение на извънредния труд, здравеопазване, образование, съдебна система и т.н. - ама всичко е точно! Абе, къде се покриха Баце и дон Цеци, що ги няма да "опровергават", та разни дребни риби се явяват...

Ох на баба бушончетата. По инструктаж правят изявления. А този Чернониколов верно ли е министър? Стига бе, а пише, че е бил шеф и на Агенция за приватизация. Боже, боже.

Когато обществото е стресирано и объркано, една лъжа, повтаряна постоянно и неоспорвана, може да бъде приета за истина. – Джордж Оруел

Състоянието на икономиката ни е ужасно добро г-да министри и затова от година на година, та за 9 години при ГЕРБ станахме от бедни по-бедни,а богатите от богати по- богати.Наредихме се на последно място в ЕС по всичко с изключение на първо място по политически обвързана правово-съдебна система,мачкане свободата на медиите,корупция,грабеж,смъртност и ниска раждаемост. Вие сте Супер добре господа министри и не ви вярваме изобщо.

"Имаме проблеми, но нека да се събираме и да ги решаваме, а не да очерняме България". Това, че някой ви вади престъпленията на светло, не представлява очерняне на България. Престъпниците следва да отговарят ЛИЧНО, защото лично са извършили престъпленията. Даже това "избелва" България, защото показва кой точно е престъпник, а не че всички заедно сме такива. Иначе става като във вица за сомалийските деца и Дядо Коледа.

Ами с това изказване окончателно разсея ако някой се е съмнявал чия партия представлява ! Пак се показва като разединител на обществото !

Ами аз съм съгласен с него пък не членувам и не съм привърженик на никаква партия. Какво ще правим сега с твоята теория? Май издиша...

Защо пък разединител - ти да не си мислиш, че някой иска да се обединява с вас? Всичките сте за затвора, някои - за Белене!

Скептични психоаналитици разправят, че любимият ни Суджук-ага нямало повече да данси оня танц със сабите, щото Саудите нямали вече нужда от калашниците и гранатометите на "Арсенал", Казанлък)(клиентите им от Идил се били разбягали). То тв'а и си му беше на нашичкият най-голямата ужким "сделка" за 10 годин управа.

Е как няма да го опровергаят , като словото му е чисто политическо в тон с предизборната кампания на БКП/БСП !

Грантовете-е-е!

Цялото днешно Правителство е Престъпно ,просто няма смисъл да отричате ! Вижте колко хора умират от болести и лошо медецинско обслужване , колко хора горят всякакви боклуци за да се сгреят през зимата ,а след 19 часа не може да се диша на улицата ! Народа беден ,гладен ! Предприятия се закриват защото Управляващите ги рекетират и те бягат ! Колко Афери във всички Министерства има ! Всичко точно го е казал Президент Радев и за това си дайте ОСТАВКАТА !

Какво ще го охповергават тия идиоти, бе. Съвършено прав е, след като съм спрял парното си и не се отоплявам, защото сметките са ми високи, ям веднъж дневно, защото цените на хранителните стоки са високи и с колело въртя половин час до работата си, защото нямам пари за карта за градската мрежа. Какво ще го опровергават. Аз слагам ръка в джоба си и казвам веднага как е икономика, социалната система, здравеопазването. А кото гледам какви идиоти ни управляват веднага диагностирам и образованието. Не са ми нужни икономисти и други правителствени малоумници.

Такова очерняне и плюене по правителството досега от български президент аз не съм слушал честно ! От бай тошевото време до днес... , срамота !

Като го слушах президента първото нещо което ми минаваше на няколко пъти през главата е че всичко му е казано и писано на позинтано !

Стига, ти ще го изкараш малоумник. Но той още в момента си е направил много силна заявка за втори мандат. А при ограничените пълномощия, които има, ако успее да изхвърли тия неграмотници от управлението, може и за президентска Република да помисли.

Радев, да не е ирландската пастирка Плевньо с написаното листче в ръчичка от гербописачите да се явява на публични места мънкайки бъркайки планини и държави.Виж ТВ архивите ,ако не си политизиран трол ,а си само Тома неверни.

Генерал е все пак, ползва слушалка в ухото, в която му диктуват. Затова запецва при говорене, докато разбере какво му шепнат...

"Имаме проблеми, но нека да се събираме и да решаваме тези проблеми, а не да очерняме България. Инвеститорите гледат и се чудят какво става. ???? а ние бачкаторите поканени ли сме на ;събиранията; ???

"Инвеститорите гледат и се чудят какво става." Да, инвеститорите гледат, но въобще не се чудят какво става, понеже те много добре знаят какво става затова и не напират да идват у нас въпреки твърденията на Горанов и Караниколов, но на тях им е простено все пак те и техният главатар Бойко живеят в свой собствен свят.

Караниколов и Горанов са безмерни лъжци. Ние,като ядем домати,махаме колчетата . Това да им е ясно!

Наистина ли махаш колците!? Това си е ТОП новина

Хвала на Суджук ефендим и неговите везири. Аферим, ашхолсум

Нещасници ! Да дойдат в Благоевград и да видят как града се превръща в призрачен !

Ами няма такова нещо, нали видяхте според Горанов и Караниколов инвеститорите идват. Вероятно инвеститорите са задръстили входовете на Благоевград и се блъскат кой първи да инвестира в града. За съжаление положението в България не е смешно, то е добро само в главите на властта, но те отдавна не живеят в реалността, а в своя фантазен свят.

Не знам кои министри треперят, но знам че до средата на февруари Ленчето ще заживее в килията на Иванчева.

Те герберастите все имат проблеми и все ги решават.За десет години управление прокудиха милиони българи в чужбина,съсипаха икономиката,окрадоха това,което комунистете не бяха окрали,"усвоиха"милиярди евро от еврофондовете за екопътечки,саниране,обучение на кадри ,селски туризвм-все удобни схеми за да откраднат едни пари от управляващите.Сега се надпреварват с кризисен ПР да хипнотизират циганите и държавните чиновници пак да гласуват за тях.

Радев защитава Йончена обвинена за пране на пари в особено големи размери. С други думи е против съдебната система.

Да-да, да се чуди човек как не вкараха Йончева в затвора след Кумгейт и филма за оградата. Както и ЗАЩО покриха Филма...

Какъв мингянин на снимката

с интервюта един през друг ...не могат да си намерат място ,трепери им под лъжичката кого е набарала Елена Йончева и кой ще лъсне като тиган на месечина.

Щом социалната сфера се движи със скоростта на охлюв и нищо не се променя, нека си опровергават, колкото искат. Ако всичко вървеше така добре, както ни убеждават министрите, не само техните доходи щяха да се повишават, а всеки български гражданин щеше да го усети. Президентът говори от името на огромната част от българския народ. Или да помислят върху думите му, или да напуснат топлите кресла, за да разберат какъв е истинският живот на народа.