Министерството на отбраната продава апетитни имоти по Черноморието

Това са бивши военни поделения с отпаднала необходимост и се намират на първа линия до морето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този ТЮФЛЕК малко ли са му парите от далаверите с паспортите , та иска да продава и ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО !?!?!?! Тези терени и евентуални сгради са ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ Д Ъ Р Ж А В А Т А НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ на МИНИСТЕРСТВОТО НА НАРОДНАТА ОТБРАНА когато имаше БЪЛГАРСКА НАРОДНА АРМИЯ с която се СЪОБРАЗЯВАХА и МИКИС и МЕЕМЕД и която възпитаваше българските мъже в ПАТРИОТИЗЪМ !!!!!!!! А сега какво ? : Като срещна по улицата някой "военен" РАЗМЪКНАТ,РАЗГАЩЕН , влачещ се като СВИНСКИ ЧЕРВА ,винаги си казвам:ГОСПОДИ този ли ПОВЛЕКАН ще ме ЗАЩИТАВА ???????? ТА КАКЪВТО " министъра" , такава и " армията" !!!!! Сега има МО и БА които нямат ПРАВО да се разпореждат с имуществото на МНО и БНА , защото нямат нищо общо с тях !!!!!!!

Логично и справедливо е следното - Ако има бази, значи не може да се осъществи реституцията и собствениците трябва да се обезщетят по пазарни цени с дуги имоти или пари. Ако няма бази значи терените трябва да се върнат директно на собствениците. Това е ! Всякакви други играчи са елементи от мафията.

ами нека ги върнат, но нека направят един мораториум да не може да се строи върху тях нищо. например 50 години трябва да е земеделска земя която се обработва. сигурен съм че собствениците сами ще се откажат. никой не иска земята за да я работи. искат я за да изкарат бързи пари сегашните наследници, дето изобщо не са се грижили за своите родители, баби и дядовци. тях ги интересуват само парите. както и Каракачанката който се пише за голям родолюбец а е същия лакомник, на който му е ясно че вече няма да влезе в парламента и сега гледа осребри всичко. на следващите избори Бойко ще се оправдае че не е бил той а неговите партньори и той е нямало какво да каже и направи и т.н. всички ще са доволни с по няколко апартамента, а българите ще продължат да ходят на море в Гърция, а тук ще идват немци, руснаци, англичани и т.н - евтин алкохол от г-н Миньо Стайков и краси и интелигентни студентки осигурени от нашите университети.

Както върви и там ще падат руски ядрени ракети със среден обсег!?

Ахаа, нали?

Значи, за гробища, чадо ? Амин!

Да останат държавна собственост и да се използват за детски лагери, санаториуми и почивка на социално слаби деца.

Ба, ти в 1949- та ли си роден?

Ба, зини да ти кажем

сега Цецо ще вземе няколко апартамента и на морето, а пък консулчето Пламен ще усвои няколко тераси. министър Каракачанов - истински патриот. граби лошите и глупави българи и дава на добрите политици. иситнки родолюбец. на следа=ващите избори ще гласувам пайк за теб. обичам те ожени/омъжи се за мен. ще си сменя пола или ти твоя. Каракачане, обичам те. ти си истински родолюбец. продавай. продавай. да има за апартаменти обичам ви Бойко, Цветане, Плевнйо и теб те обичам. стсавам войник заради вас и ще атакувам Русия. нека всички си сменим пола и станем достойни джендъри и политици. ако не си гей не може да си истински политик родолюбец. гласувайте за фирмата ГЕРБ-ВМРО-НФСБ-ДПС-Марешки. те ще ни оправят, както ни оправят и в момента.

След ката МО в момента не може да стопанисва имотите е по правилно да ги даде под наем / дори и безвъзмездно/, но да запази собствеността си. След време отново ще даваме пари за да купуваме имоти за военни обекти ! Престъпна реституция! Престъпна приватизация ! Престъпно разграбване на държавното имущество и собственост! Но народът си гледа и мълчи...

Който има нотариален акт си получава земята.Който няма- аут! Забрана за продажба!

Пари им трябват на властващите и понеже разбират че повече власт няма да видят гледат да разпродадът това що народа е съграждал и все още не са го опапкали....По почина на боко като кмет когато разпродаде детските градини за часни училища на свои авери и след това опищяха орталъка че видите ли комунистите нищо не съградили и сега няма места за децата, и каракачанката действа....Милиарди съградено от българите десетилетия се ограбиха от такива властващи през ''прехода'' след 89 година ама тези дето ги бяха съградили получиха пръс в г,з за разлика от малцинството одяени крадливи властващи...дето сега се перчат че ''обвинявали'' някого за същото което и те са правили ама са недосегаеми защото са властващи..

"Земята на хората трябва да бъде върната!". Зеленото (явно си падат много по зелено $$$$) движение с Тома Белев си ги искат обратно в държавата! Били частни алабала, било по конституция, алабала! Типично комунистическо мислене! Колкото повече тези хора работа генерират, като пускат жалби, писма, завеждат дела, толкова повече пари получават. Ако спрат да го правят ще умрат от глад!

Ще го духат всички педали и прозиводните им. Ще браним и пазим страната си! Колкото и да ви се иска да не е така!

Патреот е имот дава,но не своят,а на народа имотите дава!

Защо тези продажба не ги дадат на някоя чужда фирми да ги изпълни? Иначе ние си знаем как става.

Според мен на Шкембе войвода не му дадоха комисион от Ф-ките, там играе Боце, и тоя иска да избие чивия от имотите по морето, като за последно.

Комунизма падна преди 30 г., а още не са им върнали земите на собствениците. Каква държава !

...,,суперкомунистическа,, !

Официалната цена за тая "лоша" земя ще е стотинки за декар. Под масата едни дебелаци ще гушнат едни милиони, ще се сдобият с евтини къщи и апартаменти (на името на роднини). Пък след тях и потоп.

Алчните селяндури не са се наяли със земя, и искат още

Оххх котьооо...

Менте патриота шкембе войвода се учи от учителя си бай хой! Тиквата обявав важните си решения и заповеди около ваканциите, празниците или в петък! Шкембе войвода обявява за продан апетитни имоти по морето около местните избори! Обявява се някакви си процедура и наши хора печелят. Местните управи чакат изборите, никой не се интересува от продажбите, а когато след изборите се обявят резултатите тогава всичко ще е свършило! Който крал крал, който ял ял и т.н. Страхотна уйдурма! Действия по патриотарски! ОТВРАТ !

"Патриот" от нфсб: в моето предаване ще разкривам корупцията и ще казвам само истината! За Майка българия ......!

В телевизионтото предаване „Операция История” военният експерт, полковникът от запаса Йордан Костадинов, съобщи покъртителни факти. Какво сме имали и какво никога повече няма да имаме. Според него най –голяма огнева мощ армията ни е имала през 1989 година. Тогава сме имали 30 хиляди души във военно-въздушнитге сили, 18 хиляди във военно –морските, 6 летища с 600 самолета са охранявали небето на България, разполагали сме с 3 400 танка, а сухопътните войски са наброявали над 80 хиляди. А сега нашата бутикова армия можеш да я събереш цялата на един селски стадион. С усилията на всички управляващи досега резултатът знаете какъв е

Абе кво ни помогна тая армия, че 3 пъти фалирахме по времето на соц-а и ни завещаха само дългове? Нали имаше една партия, един вожд, нямаше соросоиди, джендъри? Кво стана?

1) България не е фалирала три пъти по време на соцализма, а само веднъж - и то през 1990 година. 2) Завещаха много повече от дългове, но сините маймуни при всичките си претенции за "модерност" нямахте представа как да управлявате активите на социалистическата промишленост. Клаха се стада, напоителни системи се разглобяваха, а транзисторната поточна линия на завода в Правец беше продадена за $60 000 - чисто нова, внос от Запада. Докато чехите и поляците успешно приватизираха повечето си държавни предприятия, за вас най-важното беше ТКЗС-тата да се върнат на реститутките, а ракетите да бъдат нарязани. Грешката на Живков беше, че не разчисти номенклатурата по най-брутален начин, както Вълко пресметливо го стори едно време. Защото и вие, синичките, и те, сте от едно котило - на шофьорите и блюдолизците, сега първи евроатлантици.

Тая армия помогна не на нас - тя помогна на братска Чехословакия да унищожи империалистическите реакционни кръгове. Заедно с други братски армии - от Прага до Владивосток!

Пак сбъркаха заглавието. Трябва да е: Шайката начело с Шкембели войвода продава за жълти стотинки на верни ятаци апетитни имоти по Черноморието

Шъ съ борим за всяка педя българска земя и свещената българска природа!

Абе верно ли е, че Шкебме-войвода е патриотатарин?

Някой 'наш' тарикат пак ще се облажи ;)

първом пашпорт, после и теренче .... ех убаво е да си бугарин!

И този Патриотар стана мошенник !

Като чета тази новина и ми става едно патриотично!

Аз ще си ги взема, че да не ми е само тази при Росенец: https://www.google.bg/maps/@42.4568576,27.5397548,229m/data=!3m1!1e3

В крайна сметка ще се построят нови 25 000 аратамента вместо паркове! В това някой съмнява ли се? Щото аз не!

Супер,нови активи за Дидо Дебелият с Лафките,Маджо и компания.Като замира Слънчака искат да направят нов на Юг,където туризма върви повече.Браво,съсипете и южното Черноморие

Всички тези зони да се превърнат в зелени зони за отдих. Стига реституции или търгове. И в двата случая ще последва застрояване. Залесяване и толкова. Никой да не се сърди!

са на хората. Когато комунистите навремето им ги "национализираха" не ги питаха, затова сега трябва да им ги върнат. И не само там.

Обяснявам на тези, дето не знаят какъв "афродизиак" е парцел до морето на първа линия;) Моето семейство имаше наследствени имоти в района на х-л "Космос", Бургас - 2-3 декара лозя от дядо ми( дет' се вика даже не бяха и на първа линия;)) В "зората на демокрацията", когато бяха създадени т.нар. "поземлени комисии", които се занимаваха с връщането на земите на хората, си ги потърсихме. След много ходене по мъките, включително и в съда, не ни ги върнаха с мотива, че там "имало построени сгради с обществено значение". Примирихме се... НО минаха години и в района се пръкнаха частни кооперации;) И не бяха наши!

Цеко, Далавери, Нено, виждате ли как се прави? Първо правите Пирин военна база, после го продавате на частници за жълти стотинки поради отпаднала необходимост. Воала - приватизиран Пирин и си го сечете и бетонирате както намерите за добре!

Гешефт обезателно ще разледва тази далавера, но друг път.

Тези защо се държат като общинска фирма? Ако са ООД, да си плащат самолетите с пари от продажбите.

Какво означава "Министерството на отбраната продава апетитни имоти по Черноморието"? Има ли прокуратура в България, която да провери за какво става въпрос? Или пак ще се "нагушат" новосъздадените много имотни българи, да не казвам олигарси, до кога ще се разпродава страната ни на роднини, близки и т.н. на властта?!!!

Да ме извинявате булгари, ама това тежките софри си сакат много кеш, а аз неможе да седя на диета ... щом съм патриотарин и съм ГЛАДЕН!

ПатрЕот е, имот дава...

Като взето на заем ,но вече ненужно. Тогава честно и справедливо е да се върне на собствениците. Как така се продава чужда вещ ?

Ейййй, пак ли социално слаби магистрати на първа линия ще строят хотели?;) Или ще разнообразим елитната клиентела с видни представители на МО и Ко?;)

Епизод пореден от престъпната приватизация на някога прекрасната българска природа. Щом ги търпим, значи ни харесва. Да му мислят внуците.

Пак някой "наш човек" ще намаже от всичкото това !!!!!! Няма нищо случайно на този свят и особено в българия. Ха, да видим дали ще съм прав след време...!!!

Ама на търг ли ще ги продадат или направо по партийна линия и целесъобразност? Като ги продават са едни гадни, евтини земи. После като построят блоковете стават ТОП!

Каракачанов кешира като за последно!

Да познаем ли КОЙ ще ги купи за жълти стотинки, ще ги бетонира и ще доразвие Бг Бетономорието? Каракачанката кешира като за последно. Кога друг път такава лапаница?

Червените ви глави отдавна са бетонирани.

не са те учили да мислиш, или пък не са успели да те научат. Готовите ти фрази са бая тъпи, троле

Требе Еф-ове да се плащат, еййй! Нивите се продават, та да има за бомби. И за наши хора, разбира се :)

Ами - ефките;)) Ефките ще ги платим ние - ей на около милиард е вече заемчето, дето ни го взеха, че да насмогнем на кеша;) Ти чети - "първа линия до морето" - ехей, знаеш ли к'ви хотели и къщи на тъщи ще се пръкнат там;)

мо няма как да има земи, та да ги продава! преди да се пръкне червената чума донесена на щиковете на червената армия, тези земи са били на хората, за чието добруване се грижеше бкп!