Министерски служител в Китай е заподозрян в шпионаж за ЦРУ

39-годишният мъж се запознал със служител на посолоството на САЩ по време на обучение в Япония

Обратно в новината

Коментари - Министерски служител в Китай е заподозрян в шпионаж за ЦРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един ковидарец да шпионира за Америка, на фона на 1000 жълтури дето ги гонят всеки ден, пак е нищо.

Това е послание. По принцип такива неща не се обявяват. Със шпионите по правило се провежда беседа и ако искат да не миришат теменужките откъм корените трябва да предават дезинформация.

ще има май публичен разстрел на стадиона, затова Китай е най-силната икономика, не допуска предатели и американски агенти, същото трябва и ние да направим със соросоидните агенти които са завладели държавата ни

Ти си като жена ми. Трябва да направим нещо вика. Демека, аз трябва да го свърша... Жена, ти ли си? Като имаш токлова совободно време, що не удариш една четка на стената в спалнята? :))))))))

Само банкерите се обединяват. Що ли? Както един приятел каза: Демокрация? Аз виждам само спекула, кражби и пропаганда. Навсякъде. Виждам най-лошото от комунизма като система и либералният капитализъм обединено в една добре смазана глобална система за терор, без значение от етикет на държава или фалшива идея за суверенитет. Новият Световен Ред го спрягат от половин век. Явно това им е била идеята. А и разделеният модел от миналото дава опция за екстремно налагане на ограничения за гражданите под знак на вечният външен враг. Преди години мислех, че е краен в оценката си. Сега мисля, че е бил даже оптимистичен.

Ама вие сте голям мислител