Плевнелиев се мести от ”Дондуков” на ”Цариградско шосе”

Правителството гласува учредено безсрочно право на безвъзмездно ползване от президента Росен Плевнелиев на офис за извършване на обществена дейнойност.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев се мести от ”Дондуков” на ”Цариградско шосе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕ И ОХРАНА ИМ СЕ ПОЛАГА НА ТЕЗИ ЛЕКЕТА!!! БЕЗПЛАТНО!!! ЗА ВАС БЕЗПЛАТНА НЕ Е ДОРИ УМИРАЧКАТА!!!

Нищо ново!, за тези които не знаят има бизнес парковете в София са изградени с участието на Боко и лакея му, строителя Росенчо.

мисля че килия в софийския и доживотна ще му паснат най добре на предателя

Което хич няма да му цепи басмата на Плевнелиев и няма да му прости престъпленията и предателствата, за голямо щастие и удовлетворение на българите.

Такъв, онакъв, ама Плевелът си уреди живота, за разлика от всички нас. Мутрата също.

И 1000 м2 да му харижат.

Този закон е пълна идиотия и трябва да бъде променен. От какъв зор тоя боклук, койт е крал преди да влезе и по време на Дондуков 2, ще бъде на държавна издръжка, вместо да бъде съден.

ПОЗОР

Оставете го тоя тръш-мен да гние на боклука.

ПРИ ТОВА РАЗТОЧИТЕЛСТВО НА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА,ПЕНСИИТЕ ЩЕ СА НИЩОЖНИ!!!

Обществена дейност за българското общество /тоест за всички българи/ или за някакъв качествено друг тип общество?!

Плевнелиев е отпадък от храносмилателната система на Борисов.

нали щеше да се мести в брюксел

от какво разбира тоя тиквеник, че да се мести.

този тиквеник е милионер. може да си седи вкъщи и да мие чинии докато се ражожда по чехли - наил затова ми викат чехлио. а новия пресидент като истински левент, оставил първата си жена, и се събрал с генерал деси - бивша манекенка - хубави крака.

А България толкова години вече много бавно се оправя, защото хората не могат да разпознават добрите и лошите. За да няма корупция и кражби трябва да има функционираща съдебна система, за да бъдат наказвани корумпираните и крадците. А сега да ви попитам кои партии не подкрепят съдебната реформа. При наличии на добре функтционираща съдебна система идват и отварят заводи големи машиностроителни гиганти - например хонда, и се отварят нови работни места което води до по-високи заплати. Когато съда не работи тези компании ги е страх да инвестират защото някои може да им окрадне парите и инвестицията и те нищо не могат да направят защото съда не работи.

Единствената партия срещу корупцията в България е "Да, България", гласувайте на следващите избори за новия евроатлантически проект!

във всички партии има много читави хора. функцията на "Да, България" е да провокира дискусии в БСП, ДПС, ГЕРБ, за нуждата на съдебна реформа, така че да не може да бъде сприрана тази реформа от олигархичните структури, които в момента доминират тези партии.

Много хора в България не могат да направят разлика между руския дух, руския човек, руската култура от една страна а от друга страна руската имперска политика и желание да доминират и приобщят към измислената си и калпава държавица. Едва когато българите след няколко поколения почнат да правят тази разлика ще бъде разбран Плевенелиев.

Хахха е това на срещите на предателите ли си го говорите? Хахах мунчее англосаксонците и венецианските лихварчета- еврейчета никога нас не са ни харесвали и ни смятат за тор! Ние с тях когато сме другарували винаги сме яли голямата сопа и едвам сме се измъквали! Примери колкото щеш! По смешно е че РОСЕН Е ЗДРАВ БЕКАПЕЕЦ И С ПОТЕКЛО И СЕ ИЗВЪРТЯ НА 180 ГРАДУСА ТОВА САМО ПРЕДАТЕЛИТЕ ГО УМЕЯТ!

руската имперска политика налага своя бизнес и социален модел, който не е особенно успешен. Виж и сравни средния брутен продукт на Русия и на западния свят. С други думи ако си част от руската орбита на влияние не можеш да очакваш да си по добре от Русия ако стандарт на живот.

На всеки е ясно кой най-много "желае да доминира" в съвременния свят. На повечето места по света американците успяват с поставени платени лица (Плевнелиев, Меркел, Оланд). Ако някой не се впише в тяхната схема (Путин, Милошевич, Саддам, Асад, Кадафи, Лукашенко, иранците, отскоро и Ердоган) с помощта на вътрешни агенти ("протестъри") се организират "майдани", "пролети" и "цветни революции" и се впряга цялата "независима и демократична преса" да ги демонизира...

Напротив, много хора правят разликата. Тъй както правят разликата между между американския дух, американския човек и американската култура, и корумпираната им върхушка. Хората мразят Плевнелиев, защото създаде проблеми с Русия там, където ги нямаше. Насади страх от неща, за които няма доказателства, няма дори външни белези, а само обосновани предположения. Защо? За да угоди на тези, които му спускат парите. "Добре дошли, колеги от Чехословакия". Големия европеец.

Русия не е икономически фактрор. Икономиката на Русия е два пъти по малка от тази на Англия или два пъти по малка от тази на щата Калифорния. Така че виждам защо се притесняваш. Могат да се притесняват хората на места където има руско говорещи - литва, латвия, крим, източна Украйна.

с Плевнелиев, скоро ще му се докопат до далаверите и това апартаметче ще му отнемат, той си е предател.

Апартеманта остава държавен, не четеш внимателно!

явно си от новата школа дето чете правилно само английски щото е за прости хора! Прочети го добре изречението е от няколко части! 1. че скоро ще му хванат далаверката и поради това ще му отнемат апартамента сиреч няма да живее на аванта! ПАНИМАЕШ? АНАДЪМНО?

София Тех Парк

Да се мести и да изчезва по-скоро.

Един пукна, останаха Пешката, гоцката и това ЛЕКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОМСОМОЛСКО! ДА ГИ ПОИМ, ХРАНИМ ЧЕ СА НИ СРАЛИ В СУРАТА! Заради един такъв ПРЕДАТЕЛ умират хора които са дали на родината ни!

на 4-ти километър ли е това?

защосе нахвьрляте така ако трябва да сме изкрени георги пьрванов окраде най много и Станишев ааааасега ни чакагеноцит

какво толкова добро е направил за държавата ни и нас поданиците й този ТЪПАК та да се шири безплатно в просторни жилища и да продъжава да прави моята Родина недоброжелателна и омразна за добронамерени към нас

Един от малкото действащи политици, който отиде на крака, стиска кървавите ръце, прегръща убиеца на собствения му народ в Украйна и прие награди от престъпника-бандеровец Порошенко! Даже тези, по чиято свирка този украински мерзавец играеше, не го правеха! Само това е достатъчно, за да не бъде уважаван от който и да е нормален човек, и то не само у нас! Да не говорим за другите му изцепки и поразии по време на престоя му на Дондуков! Той се превърна в единственият ни Президент - разединител на нацията до момента! Слугинажът му на външни на страната ни интереси е позор и за институцията, и за България! По-скоро да си отива от Президентството и да влиза в небитието!

Че е пример за слугинаж, така е, но не намесвай украинската действителност в нещата, защото въобще не си запознат. Там се случи сблъсък на олигарси за власт, алчността на Янукович го погуби, защото нямаше как да вземе икономическата власт от Коломойски и Ахматов, за да я даде на сина си, а САЩ и Русия се възползваха, за да получат каквото искаха за сметка на украинския народ. Русия получи Крим и Ново приднестровие, т.е. Украйна никога да не бъде допусната до ЕС и НАТО, а САЩ тлеещ конфликт до границите на Русия и нов съюзник срещу Русия. А, и олигарсите запазиха властта си и разделението си по региони, а един от тях дори е президент:)

А, бе, я, се застреляй! Да не би аз да пратих украинци да избиват украинци в Донбас? Да не би аз да си затварям очите пред безчинствата на украинските неофашисти, горили хората в Одеса? Да не би аз да обявих за украински национални герои човешки боклуци и престъпници като Бандера и Шухевич, от които на поляците и до днес се изправят косите от ужас? Да не би аз да отстрелвам политически опоненти и журналисти, несъгласни с марионетната и идиотска политика на тоя дебел дебил? И ние, и доста от бившите соц. по една или друга причина в официалната си политика свирим на антируската нота, но не паднахме чак толкова ниско, за да превърнем страните си рай за толкова много човешки отпадъци и отявлени маниаци-дегенерати! Не съм бил запознат! Добре, че си ти и такива като тебе, та да ми отворите очите за Украйна! И не говоря в случая за Украйна! Говоря за РП!

Трябваше да му дадат офис на "Козяк", за да му е максимално удобно и близо до посолството, от което получава и ще получава инструктажи.

Според мен в бъдеще Козяк няма да се интересува от него, просто политическата му кариера завърши и няма да е от полза за никого. В интерес на истината офис на Козяк ми звучи по-добре от офис на Цариградско шосе, но явно Плевнелиев си въобразява, че някой на жълтите павета ще го кани често на лафче, та си е избрал бърз маршрут за там.

НАЙ-ДОБРИЯТ ОФИС БИ МУ ПРИЛЯГАЛ В КВАРТАЛ-ОРЛАНДОВЦИ!!!

Прочетете закона и след това коментирайте. Държавата се е постарала хората, които са били президенти на България да не стигнат до просешка тояга, независимо какви креатури са били. Би било позорно, ако който и да е Български президент бъде видян на стари години да рови в кофите за боклук, за щастие депутатите не са в този списък и може да се наслаждаваме на падението им след като опиянението им от властта се превърне в обикновен алкохолизъм.

Че то нали по същите тия закони най-големите престъпници ни управляват? Да си видял някой от тях да е в влязъл в затвора за нещо? А иначе би било хубаво да видя някой от тези, а защо не и РП, да рови в кофите за боклук на старини? Но едва ли.....

то ако незнаеш народните ни представители получавт също пенсия изкарали 4 години само и правили всякакви магарии! А ДО СЕГА ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ СМЕ НЯМАЛИ! А ТОЯ Е КАК ДА КАЖА Е НАКАЗАНИЕ ЗА БЪЛГАРИНА! ЗАКОНА ХАХА ИНТЕРЕСНО МИ Е ЩО ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ПРЕЗИДЕНТИ И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ ВИНАГИ СЕ ИЗПЪЛНЯВА?

Не, депутатите нямат такива привилегии, виж конституционните съдии имат.

"Най-голямото недоразумение в родната политика Росен Плевнелиев отново се опита да вкара България в световен скандал. Пионката, която близо 5 години използваше президентската институция за лична употреба, си позволи да насъсква най-влиятелния световен лидер Донълд Тръмп срещу Русия."

А какво очакваш от една невзрачна плюнка???

По - големи плюнки от путин и тръмп няма

"най-влиятелният световен лидер"?!?!?!? Каква лютеница ядете бе хора????

По голямо недоразумение от ПреЦедента няма скоро да се пръкне!

не ми се коментира този жалък палячо !

Той не е направил нищо за държавата и аз също не съм направил нищо за държавата (както и тя за мен) Защо този ще има безплатен офис , а аз не?

Да беше седнал ти на неговия стол, че да ти дадат....

Къде да му правим серенади.

Колкото и плюнки да хвърчат от устата на платените плювачи, един факт е неоспорим и им бърка в здравето - господин Плевнелиев е най-добрият президент досега на България! Готови за плюене - залп!

Най добрият лизач на черни амерански г*зове,най-добрият послушко на дедко сорос!!

По л.айна не се плюе - започват да миришат.

ма ние 5 години сме имали и президент ли?

НА ПЪРВО МЯСТО Е БОЙКО БОКЛУКА, А НА ВТОРО Е РОСЕН МЪРШАТА!

Дадоха му жилище безплатно, ЕВН му дава тока безплатно, GSM-те по наследство от Глобул също не се плащат, с водата и парното някак ще я нареди, остана само един Интернет да плаща! Евала!

Дърта е майка ти, защото явно те е родила на дърти години и затова си с отклонения.

Абе направо на околовръстното, там до каките го сложете.

си беше отдавна.

и му гледайте сеира.

Където и да се "премести", той е поредният, който много добре ни го "намести"!

Много си се надупвал и затова си мислиш, че са ти го на.....ли. Но, щом ти харесва, честито...

Едно голямо БРАВО мога да кажа за най достойния български президент от началото на прехода

Бързо се прибирайте, липсва ми пациент, който не си е пил хапчетата

Абе, гъз, като бе най-достойния, защо не се кандидатира за нов мандат?Защото щеше да получи по-малко гласове и от ДСБ.Ай сиктир на казионните измикяри като теб!!!

Сельо,донякъде приемам говоренето на диалект - ама и да пишеш на диалект вече идва в повече

ПЛЕВНЕЛИЕВ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРЕСЕЛИ ПРИ БАЙ СТАВРИ С ЦЯЛАТА КОХОРТА ОТ СОРОСОИДИ ПО СЛАБ ПРЕЗИДЕНТ НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ СЛЕД ГОДИНИ КОНСТАТАЦИЯТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ТИКВУНЯ ЩЕ БЪДЕ АНАЛОГИЧНА

Да те поясня за незнаещите : Бай Ставри е в килията на Втория етаж. В края. Строг , но справедлив.

Роската на практика е бездомен, след като бе изритан от втората си съпруга Юлиана.

Аз не съм чул да има осъдени митничари. Огромните имоти, по няколко луксозни коли не правят впечатление на родната Темида. И правилно! Трябва да си идиот та да си заколиш кокошката, която ти снася златни яйца. Но за матРЕала е по-важно, че съдебната ни система е"независима и не корумпирана"..

понеже са беднички дайте им по къщичка защо само апартаментче от 150 кв

Абе там на четвърти километър нямаше ли един по-специален офис!?

Роско ще попадне в затвора.

Сигурно този "офис" е собственост на Цецо Апартаменто!