17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жоро Тръбата, защо още не се появил за да ни убеждава колко нецелесъобразна е тази проверка, понеже там всичко било "точно". Изчегъртване до кокал е нужно за да се оправим, някога.

Докато малоумниците "изкарват на показ кирливите ризи на предишното управление." на ПРАКТИКА рушат държавата. От неграмотници добро не чакай, но от ЗЛОБНИ неграмотници чакай "камъните падат" и 7/8...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

открай време е яма без дъно от която не един и двама, а стотици имащи някаква власт (от министри и депутати до селски кмет или кметски наместник) и крадливите мургави "берачи на желязо" (циганите) отмъкнаха милярди левове народна пара!

Пълна ревизия на "Ревизоро"!

Служебното правителство продължава да изкарва на показ кирливите ризи на предишното управление. Договор за създаване на система за управление на водите в басейна на р. Искър, сключен през май 2019 г. не бил изпълнен, но парите са усвоени.

Това правителство нямаше ли задача да организира изборите и да следи администрацията да функционира, а не да слага свои кадри, които да крадат? Или аз бъркам?

Правителство като всяко друго, което ще управлява докато парите на герб за купуване на гласове свършат. Стягайте се да ви е гадно, що квичите означава, че пипа на правилните места.

Нищо няма да излезе. Те продадоха много тръби и помпи за скрап и нищо. Съдиха директора и кво от това.

Пловдив майна, там какви напоителни неща има, не е истина

Нарязани и продадени за себеоблагодетелстване.

Тоя ли бил недоучен философ,дето се пъни по екрана безочливо

Добре, че ревизоро ви напълни язовирите да има какво пак да крадете! Перник=БСП, всички видяхте какво им се случи с водата! По морето ако не се спрат да строят, ще останат съвсем без вода и тогава ще имаме ново преселение от изток на запад! Отворете си очите! КМетове и общински съветници, спрете с подкупите, че после пари може и да имате, но няма какво да платите с тях, водата няма да я има!

Че му искали за си плаща за водата за поливане като всички?

Кражбите там започнаха още с праскинята майка Лили дебелата, която след тотална кражба на парите за ремонт на язовирите Тулупа я изпрати на топла службица в Европа!

На всички, които гласуваме за р.р., г-жа мая, г-н тошко и г-н ген. атанасов предлагам, след като спечелим изборите, да се организираме в бригади и с нашия общ и безплатен труд да възстановим напоителни системи и язовирите. Освен всичко друго ще ни е много весело и ще оправим демографията по бригадите.

В Напоителни системи е куче влачи в огромен мащаб. Имам няколко техни договори с фирми доставчици или подизпълнители... по добре да не ги виждате, че ще се откажете да живеете в България.

там не беше ли един Герб кандидат без образование, който си играеше тенис с ББ?

Георги Харизанов се казва,сега шеф на телевизия Европа и политически анализатор,солоташак на Борисов