Министърът на туризма разпореди проверки за незаконни паркинги на плаж в Равда

Според нарушенията могат да бъдат предприети и действия по прекратяване на договора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност най-селяндурския курорт по черноморието.

Един съвет госпожо министър. За да не изхвърчите вие, този дето е трябвало да следи за това шута в гъза барабар със заместниците му, и търсе на съдебна отговорност. А такива разпореждания на проверки след това, пък и като не сте направили безплатни паркинги, подчертавам БЕЗПЛАТНИ, защото за да си караш колата плащаш сумати данъци, винетки, застраховки, акциз за всяка капка гориво, напълно е нормално да паркират хората. В една южно от нас страна на всеки плаж е така, ако ти е кеф колата да ти е на сянка платен паркинг-частен, всеки останал където намери. А за концесионери, чадъри и т.н. няма да отварям дума, че ще ми трябва повече време, пък и трябва да ви пиша бавно, та да ме разберете. Ае по-бързо ОСТАВКА и да имате време за Ингилиския ;-)

Що не изчакаха ноември месец за тая проверка ?

Сигналът е от оня ден и проверяващите веднага са действали. Министърът е наредил винаги да има екип от София по морето, та веднага да реагират.

Така така, безплатното паркиране е незаконно. Ако на същото място заградят и дебеловратите събират такси - вече е законен паркинг.

ЛЮБОВНИКА на министърката на ТОризма в бизнес отношения с наркобандита МИТЬО ОЧИТЕ В ТВ предаване по АЛФА ТВ 2017 Волен Сидеров показва документи и изтъква факти как бизнесмена ВАЛЕРИ СОМЕОНОВ ДАВА пари на НАРКОбандита МИТЬО ОЧИТЕ да му ''завърти'' и Увеличи парите в хотели,ресторанти,таксита и бизнес с дрога по морето

Някога селото беше от 50 къщи и имаше километри с дюни и безлюдни плажове сега е ............. :(, плаж..... е нямат и повече няма и да имат!

А не, че северните курорти разчитат само и единствено на организирани групи с чартъри. И тази година като ги няма се подлагаме на румънци. Срамота... Че някакви туристи паркирали, където й да, е проблемът? Преди двадесет, тридесет години всеки си паркираше където иска и пак туризъмЪт пълнеше хазната. Частни охранителни фирми, без регистрация, слагаха скоби по курортите и събираха глоби вместо държавата. Събираха таксите за чадъри и шезлонги без концесия. Това вече го няма, има разни дърти мутри, които не могат да го приемат! Какво се правите на членове на британския кралски двор? Тогава, през 90-те, ни го слагаха в задния британски двор... След влизане в ЕС хората масово попътуваха и видяха как МОЖЕ да бъде. Ама, чайкай, бе Ганьо и Ганке. Там е така, тук е иначе. Тия работи не стават за десет години. И за двадесет не става. Имайте малко търпение. Ще станат. Защото за държавицата ни не му пука особено на никой. Нито от Запад, нито от Изток. Лошото е, че им пука от Юг...

Пак постфакту, пак последни разбрали!

Извода е, че местните контролни органи не си вършат работата и министър трябва да им нарежда. Така хем ще свършат нещо, хем министърка работи, уж.

Та сам в Равда ли Ми на Робирзон също -

това ли ви е проблема бе леваци или има празни места на платения паркинг

Какви паркинзи, то цялата Равда е незаконна. Супер застроено, тесни улички с паркирали от 2те страни коли. По централната улица където хората се разхождат си вървят коли, по тротоарите сергии. Туристите няма къде да вървят. На такъв ужас не бях ходил. Плажа малък и препълнени. Места няма. Освен това на 5м от брега е вече дълбоко.

_stankow

Така е, неправилно паркираните автомобили са най-големия проблем на прокуратурата ! Пък едни лоши протестъри викат, че имало завзети плажове, пътища до тях, незаконни строежи върху пясъка, незаконни кейове и подпорни стени. Комунисти ниедни, те ще кажат на прокуратурата какво да прави ! Пречели им подпорните стени ! Ма това са наши подпорни стени бе, на наши хора ! :)

И защо министър трябва да разпорежда на някой дето получава заплата за това? Или защото никой не смее да прави проверки на приближените на властта? В България вече битува презумцията, че всеки,който си позволява да нарушава нормите е или приближен на властта или на мафията.....или на двете. Това обяснява факта,че проверките се спускат отгоре.

Проверките се спускат отгоре , и даже се налага да пращат проверяващи извън региона , защото местните са като свински черва . Проверяват се , ама наушким .Като тръгне мълвата , че проверяващите не са тамошни и пускат кепенците . Равда , Несебър , Слънчака , Поморие , Ахелой , държава в държавата . Камиони , бусове без гражданска и винетки . Да не говорим за касови апарати и фалшивия софтуер .

СИ Я ПУСНЕТЕ ВЪВ ЮТУБА КАК НИ ИЗЛАГА НА МЕЖДУНАРДЕН ФОРУМ - ЧЕТЕ НА "АНГЛИЙСКИ" ))):

оня пиклива николинка нищо не вършеше само за руски туристи говореше. офца

А на Кабакум кога?

Защо министър трябва да разпорежда проверки? Тия не могат ли сами да си обикалят и да проверяват без да им се казва ?

Хората имат право на достъп до морето, ще спират естествено я, пеша ли да ходя. Министърката като се разхожда в гората къде спира, на тревата или на дърветата?

Да спират да, но не и на пясъка

tonk11

Ти нормален ли си бе?

Толкова ли нищо не върши, че чак проверка за паркинг е новина?!? А какво ли правят другите в министерството?