Министърът на отбраната към армията: Преодолейте предубежденията и се ваксинирайте

97% от пациентите във ВМА са неваксинирани, сега е моментът да бъдете пример за обществото, призова Георги Панайотов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малко да отслабне тоя

А едва ли ще хване декиш това послание сегашната армия е социана служба за некадърници без всякакво национално чуствство. Пазят единствено заплатата и чакат пенсията.

Който има мозък да прочете съдържанието на ваксините. Гледам 100 процента се натискат за ваксините без да са чели съставките.

Тоя тъпак се насра когато янките нападнаха цеха в Чешнигирово . 20 дни мълча и се ослушваше с господаря си Румен Радев. Сега се е насрал от един грип.

Как тъй на 31 август Янев вика няма да има задължително ваксинация а на 20 октомври я въвежда? ДА НЕ БИ ДА СА МУ ПОДШУШНАЛИ ОТ БРЮКСЕЛ ЧЕ ОТ ФАЙЗЕР СА СЪРДИТИ ЧЕ ИМ ХВЪРЛЯМЕ ВАКСИНИТЕ? :)))

е тоя ботор от снимката? Егати афганеца!

Ало, поделение 22210 ли е? Ало, тук е министър Лайнайотов! Много ви моля, ваксинирайте се господа! Бъдете за пример и оставете Поморийска гроздова само за аперитивче!!!

А свободата на личен избор?

Министърчето ваксинирано ли е? Защото много всички говорят, но мисля, че трябва да се извади един списък да видим, кой агитатор е ваксиниран и кой не!

То и без друго не е многобройна армията ни,че ваксинирайте ги и да затваряме поделенията. Явно хората с оръжие Трябва да последват предците ни ,като Ботев , Левски, Караджата... и да вземат да пострелят малко на месо и да видите как веднага ще изчезне вируса. Даже и онези кавали дето по цял ден говарят лъжи за ковид цирка, веднага ще кажат че са се шегували повярвайте ми.

Работодатели и военни - консултирайте се с адвокат, дали този сертификат е законен и дали могат да се налагат глоби! Споделете наученото с колегите!

В много държави задължиха армия полиция да се ваксинират.който не иска аут.В други ги затвориха в казармите и не ги пуснаха оттам 3 месеца

Тук чл.29 на Конституцията, който важи винаги забранява това.

Не армия, а Карикатури!!! Дебили!!! Ваксините имали странични ефекти...??? А утре когато ви заповядат и ди и се бий и умри за България, пак ли ще хленчите, че "участието в бойни действия може да има странични ефекти и да е опасно за вашето здраве" ... Нещастници! Пухльовци!!! Ами ако при бойни действия се изпотите и няма кой да ви сложи кърпичка на гърба ...??? Мама разрешила ли ви е да се биете??? И това ми било армия??? Абе вие клетва полагали ли сте??? Аз едно време когато се клех пред бойното знаме изрекох тези думи: "...като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете." Сегашните военни казват това: "...и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!" Е, къде ви е клетвата хленчещи гейчета и антиваксърчета???

Ей тъпак, ти ще сравняваш да се биеш за родината с това да се ваксинираш ли ве олигофрен. По форумите много сте отворени всички. Тъпак

това също е битка, капут такъв. Виж колко хора загинаха мърцина. Виновни са такива пухльовси като теб.

Искам да попитам - ваксинирали те се вчера са доста, като ги пуснат всичките, приели заразата с боцкане, по градски транспорт, работни места, вкъщи, не са ли същите тези потенциално опасни заразоносители за всички други. След това неваксинираните се разболявали?!?

Ами да! Представи си група заразни "ваксинирани", които ходят навсякъде и хората с негативен тест на едно място!

Колин Палулейи уж ваксиниран па умре , незнам правилно ли му изписвам името.

Абе идиот, колин пауъл беше с рак. Химиотерапията разгонва фамилията на имунната система, така че няма значение имаш ли ваксина или си го боледувал вече. Да ви у разбирачите, антиваксъри прости.

Защо да се ваксинираме срещу вирус, който съвсем спокойно го преболедуваш, генерале ще отговорите ли? И само не ми излизайте с измислените ви статистики, защото от всички хора които познавам хванали вируса не съм чул някой да е починал. Но вече имам познат с ваксина, който си отиде от страничен ефект към препарата....

Щом е това мащабно принуждаване за боцкане,явно им се скарали на нашите подлоги от сценарисъите на тази измама

Подтикването към самоубийство не беше ли престъпление?

Затова е време да съдиме антиваксърите. В бразилия започнаха.

И тебе ли те купиха бе мекере такова. Като насърчаваш за ваксина, гарантираш ли ти лично за нейната безопасност? Има много починали от васкина, има много усложнение след ваксина, но всичко криете. Вашата цензура направо мина гласността на Бай Тошо.

Айде стига бе, хората се ваксинираха в белите държави и отдавна мат много по-малки проблеми. Разбира се че ваксината не дава 100% защита, може да има и странични ефекти, но все е по-малкото зло.

Това с по малкото зло го обясни на някой баща дето е загубил детето си от ваксината . Та да видим дали няма да ти изпука някой прешлен.

Направи си труда и го виж, отнема 10 секунди. https://www.ntd.com/more-die-after-vaccination-than-from-covid-19-in-taiwan_688004.html

А ти го обясни на хорара дето загубиха майка, брат, жена... Деба шибаните идиоти сте всичките антиваксъри. Тъпи, агресивни животни. Вие сте пример за обратна еволюция, от човек към маймуна.

Майко мила!? Това ни е армията, която трябва да ни пази!? Ужас!!! А утре, като ти заповядат иди и мри за България, пак ли ще хленчите, че "участието в бойни действия може да има странични ефекти и да е вредно за здравето на нашите нежни армейски телца". А пита ли мама, дали може да участваш в бойни действия? Ами ако се изпотиш и няма кой да ти сложи кърпичка на гърба...? Армия??? - Карикатура!!!

Едно е забранено от Конституцията чл.29.