Министърът на културата: Заминаването ми в САЩ не бе бягство от България

Преди да влезе в галерия "Средец", където се провежда срещата с журналистите, Атанас Атанасов даде зеления си сертификат за проверка на входа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този глобалистки льольо ще го схрускат мастите културтрегери

Само кадърните остават в САЩ.

Поредният министър с идиотска снимка. Слъчайно ли е?

Айде и тоя почна да прави пари от културата. Абе младо, 30 години бой и глад, глад и бой по българската култура я навряха в най- дълбоката дупка в мазето на държавата, ти сега ще искаш и пари да снася. Тъпотия и незрялост му се вика на туй

Този анализ на " мрачния контекст", каквото и да значи това за младия културен министър, кой ще го прави как ще го променя на фона на намеренията да се правят пари и да се проветряват "гардеробите на културата".

Култура ми янко....

Щял да съешава македонската и българската култура......

Сега ще плащаме освен за министри, вицета, зам.министри, всички с кабинети и зав.кабинети, но и за хиляди съветници, експерти и тути кванти…

Пратете го учител в малко и западнало село! Може и да се изучи!Вие луди ли сте да го правите министър на културата?

Интересно ми е как културата ще се управлява от хора които не са творци ? Е, като изключим архитекта, но пък архитектурата не би ли трябвало да е кум благоустрояванете и околната среда ? Културата не е индустрия, това да не ти е Холивуд ? Когато започнете да плащате нормални пари на културните дейци, тогава ще искате възвръщаемост. Хората играят, Танцуват и пеят за по 800 лева основна заплата. Като това са певци. Балерини и актьори със стаж. Платете им първо достойни пари, осигурите им среда в която те да мислят само за творчество, и едвам тогава мислете за възвръщаемост . Къде ви изкопаха такива бе ?

Точно така, Зелкс. Отчайваща неспособност и незнание.

Но и Минеков не беше, ама се правеше

Този се е заел да разрухи напълно културното ни наследство. Какво става когато една "култура" се превърне в съвременна културна индустрия? И за да няма никакво съмнение за намерението, архитекта заместник министър добавя: "... секторът да започне да произвежда пари".

СтриктноКонструктивно : А. Намирам за АбсолютноНЕдопустимо да Продължаваме да Си пилеем времето Давайки Безплатен кобсултинг на Вси”наште” виа Форумът. - при това с Нонстоп Факта че Вси”наште” хем НЕ чуват, хем “прилагат” Нашия Безплатен консултинг по Изключително”креативен” начин Б. Имайки предвид т.А, както И Реалността Днес (И у Нас, а И изобщо ) следва - или Кире”харвардо” (&Сье) ДъСъ Признаят Сами че АбсолютноВсичко у Нас (и “наште” ‘представители” Навън) Е ВсеСъщата Целева Кремъл частушка …С което да Се премине Плавно към РеИнженеринга+НовияНюрнбергски - или Започналото Първо Директно включване на Америка (вече Включая Канада…какво съвпадение !) в Всичко което Ни касае - да се Задейства ЗА РеИнженеринга+НовНюрнбергски.

ЩО НЕ ВЪРНЕШ ТАМ. ВЗЕМИ КОКОРЧО И КИРЧО С ТЕБ. НЕКАДЪРНИЦИ, КОИТО НЕ СА УСПЕЛИ В САЩ, РЕШИЛИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА А-ОТБОРА В БЪЛГАРИЯ. ЧАО И НА ДОБЪР ПЪТ!

"Започнахме да изготвяме програма, която да бъде защитена и не само да режем лентички и да правим хората щастливи, но и секторът да започне да произвежда пари", добави Кадинов. Айдеееее, замина културата. Разбрахте и сега какво е предназначението на културата? Да произвежда пари! Разбиратае ли защо всичко Made in USA не трябва да бъде допускано до власт в България. Те са вече дефектирали и Мисълта им е развалена. Ценностната система на това същество вече е увредена и деформирана. В главата са му само пари и всичко се превърта през пари. То такова безбожие и падение в културата и при соца никога не е имало. USA-момченца и момиченца сега ще се упражняват на български гръб. И ще демонстрират американски простотии в действие. Очакваме да въведат бейзбола да се изучава в детските градини от 2 група нагоре. Жалка работа. Дори Минеков е класа, сравнено с този. А момчето, ако иска да направи нещо добро за България, наложително е да изхвърли от главата си всичко, що е свързано със САЩ и що е научил там. Наистина всичко без остатък. Боже пази България!

Не си съвсем прав! Извинявай, но в САЩ има върховни световни културни постижения! Не говорим за масовките, те и на Балканите са най посещавани - чалги, рапъри хазартни и пр. ненормалници…

Извинен си :)))). Това на шега. Държавата САЩ е определена като мултикултурна помийна яма. И да не бъркаме културни постижения с рекламата, пиара да бъдат показани като такива. И често постижения на чужди култури. При тия, както е казал Алеко, Парица е царица и около това се върти всичко. До такава степен се е деформирало мисленето, че дори не усещат как са се деформирали. Отделно, там вече е доминираща сатанистката секта на групата управляващи мошета. Което тотално е сринало понятието култура. Всичко е в масонски символи, изцяло е програмиране и контрол. Разчита се именно на музика и филми, като най-широко използвани канали за програмиране на хората. Това е доста огромна тема. А докато преди бяха внимателно използвани, днешни времена вече са брутално и неприкрито експлоатирани. При това без да се крият. А може и причина да е качественото американско изтъпяване. Което вече е нарицателно. Да ми идва някой и да ми представлява и славославя една изпадна културология на една залязваща империя, което вече не само че не може и вече не си прави труда да прикрива деградацията си, не е добра идея. на какво ще ни научи тоя, на джендър простотии? Дето вече почна Холивуд да ги произвежда. Ще ни кара да бием чело о земи пред велика Америка и културните й постижения, дето ги няма? Ма мерси благодаря. Бих ти предложил да слезеш на земята. За едни 30 години много маски паднаха. Разбира се, едни са видели едно, други друго, едни са разбрали по-бързо и по-ясно някой факти. На други, не им е влизало в работата. Обучението в САЩ е съвременната форма на еничарство и то е съвсем целенасочена тяхна политика. Всичките им колежи, до един произвеждат "лидери". Но които не трябва да стоят там. А да се върнат по места и да поведат местните аборигени в Правата американска вяра. За това хващат като този, млади, глупави и наивни и си ги работят както искат. Не са много, дето успяват да се съхранят.

Моля за пример за светово културно постижение на САЩ през последните 10 години

Оставам с впечатление че,ако не си бил в САЩ не може да станеш министър в "независима"България.

Този е с типичната физиономия на мошеник.

Абе тия нефелници със свещ ли ги търсихте бе. Като се почне от Киро простото един нормален няма. Баси мамата.

Дженърите ли?

_stankow

Ми кадров дефицит. Посолството в чудо се видяло, докато състави и даде списъка на Киро.

След Хаджигенов, И кон да вържеш, Ще се справи по добре

Май беше Бабикян? Кой да помни?

_stankow

Минеков беше министър на културата. На третия път го уцелихме ! :)

Те всички,които за нищо не стават в САЩ стигат до шофьори на камиони,или изведнъж ги обхваща носталгията по България.

Прост Киро го назначи , да знаеш

Олеле, още един луд избягал от лудницата ! Вече прекаляват ! Няма ли психиатри в тази канадска провинция България ?

Просто нямаш на представа колко добре и как е уредена тази държава, Канада !

Е чак пък толкова?! Ако пристигаш от Бг в Канада явно е така, но ако си живял във Франция и после в Канада хич няма да ти се стори толкова добре и уредено!

Колкото Австралия ли?

До къде я докарахме?!

"Това са достъпът до култура, качественият културен обмен на международно ниво и опазването и използването на нашето богато културно наследство" Неграмотен боклук, преди да искаш качествен обмен на международно ниво, трябва да се опиташ да осигуриш оцеляване на съществуващия намаляващ културен живот в България. Това, че тези хора не излизат всекидневно по телевизора да реват за подпомагане, като кръчмарите, не значи че са осигурени в създадената обстановка. Като ме можете да мислите, поне питайте!!!

Двамата с Асен Василев са били заедно в хора на Хасково - ей това е достатъчна причина да стане министър на културата !

Кат не пееш в хора.. Не ставаш Само не знаем Пред или зад Асенчо е бил... Пял За функциите, де

сладура...

Това пале Атанасов с жълно около устата кой го назначи за министър?