Министърът на икономиката: Не можем да приватизираме и 1% от ВМЗ Сопот

Не ни трябват шпиони, щом Бойко Ноев е тук, каза Емил Караниколов по повод твърденията му за взривовете в предприятието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква хайдушка приватизация повече. Никаква приватизация на нищо. На нито един пирон.

Хората нито са слепи нито са глухи господа властващи за да продължавате да лъжете и лицемерничете.....

Яко, г-н министъра направо изкърти мифката и като печен админ и син на когото си требе даде на нас публиката некои съображения ала бай тош.правешкий, що се бехме затъжили за подобни лакърдии. Дето се казва по Ленин: Крачка напред, вде-три назад, утре е късно ама днес е рано, а и г-на джурналиста дето е писач а и този дето е коректор, демек цензор не му зададе никакви въпроси, само го е отрази - досущ като вестника на народа от време оно :: работничсеко не помня нещо като дела и документи, ама сй >>> на кого ли му пука, а? Що не питате бре: $КОЙ е директора на ВМЗ-то и неговото обкръжение :: шуронейки, баджаанаци, ниско и високо строителсто -> оплетени като в зависимости, или там за т.н. админ.стопански капацитет и ключови компетентноси $КОЙ е преседателя на Борда, двамата адвокати, от пловдивскта партийна организация ... ЗАЩО министъра си мисли, че някой ей така ше хвърли едни пари. от пустото в празното та чак летящи чинии, дронове му се привиждат КАКВО се прави, цели и КАК едни за сметка на друди правчт паяки в $$$ /зелени/ $$$$$$////////////////////////////////кой замита следите, а ми там вечното присъствие кадрите на ПОДКРЕПА, на ДКМС и най вече шуро-бадцанаците и от родата на когото си требва, а попитайте КОЙ-КОЙ е в екипа, напишете го и то ще блесне голата истина ДА, ама нет! Щото тези заводи са на митичния пеевскиййййй дето бе нещо и в данс,,,,, Айде де, нямало и един процен, ама ай, аз само питам, и отговор не искам, а и модератора си ги трие тез налуднияави не-лицепричтни коментарииии Ами преди - не бе ли същото, а ?????????????????????????????????????/// бла, бла - само приказки и нищооооооооооооооооооооооооооо

Каранещо си е руски агент. Много активно участие в ликвидирането Гебрев и завземането на Дунарит. Добре, че на това правителство му остават броени месеци, лошото е, че ще го сменят другите руски агенти.

Произвеждаме джепане по руски лицензи и черешови топчета по лиценз на Боримечката, продаваме джепането главно на терористи и комунисти.. а черешовите топчета на музейте, дроновете са израелски, тук ш ги сглобяваме, за по сложни неща неаме мозъци и работна ръка, сичко кадърно избега

В думите на този има съществени противоречия, оръжейната промишленост не можела да се приватизира, после имало някой производства приватизирани, кое е истината, търговеца на смъртта Гюбрев, който за съжаление не можаха да отровят, да не е държавен доректор в приватизирания от него 'Думарит"?

В озлазването на този има съществени противоречия, оръжейната промишленост не можела да се приватизира, после имало някой производства приватизирани, кое е истината, търговеца на смъртта Гюбрев, който за събаление не можаха да отровят, да не е държавен доректор в приватизирания от него 'Думарит"?

без коментар, защото 1-во: Всичко е формално, но не и реално : там ВМЗ-то още от бай Илия Гунчевич е една мъгла, мъка, мъка ,,, ВМЗ е винаги малки заплати, но ... големи лапачки в $$$ а т.н. управлвнски разбирай апарат - бегай, ,,,, 2-ро: Модератора, или там цензора трие коментарите Нищо лично, нали? НАРОДЕ ????