17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да кажеш как ще се завърша семестъра тази година и тези държавни изпити кога ще се взимат; тш ми приказваш за пълни ненужни неща

И сега докторантите получават повече пари от асистентите. Ако това не го знае министърът, да си ходи. Без туй прави грешки след грешки. А студентите как ще върнат кредитите, които са наши пари.

С договор получилите с държавна гаранция стипендии да се задължават по закон да останат да работят в България минимум 3 години.

Наште докторанти получават заплата, с всички последващи осигуровки и зачитане на трудов стаж, и не теглят кредити, за да ми работят на мен. Елате при нас (в Германия, Франция, Швеция, Нидерландия, Дания). Трябва да си болен да станеш докторант, че и да си плащаш сам с кредит. И после се реве мощно като стане криза в България - нямаме специалити. Ми как ще имате като политиката ви за наука и образование е тотално сбъркана, контрастно различна от тази в другата част на същия този Европейски съюз.

Целта е, за който пита, да се намерят работни места на 20-ина дебелосерковци на месечна заплата над 15 бона

Само не ми е ясно с тези кредити какво се цели... - Да се изгонят хората от България, като отидат на запад да работят, за да могат да ги върнат или -Целта е с тези кредити за се закотвят хората в България (модерно робство)